• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Jak spacerek? Orła wywinęłaś???
A jak łoczko, miałam pytać....?

nie... chociaż ostatnio zjechałam na pupie z wałów.... jak moje dwie dziewczynki pociągneły smyczke :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
raz lepiej raz gorzej ;-);-);-);-)

ziiiimmmmnnnnooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
nie... chociaż ostatnio zjechałam na pupie z wałów.... jak moje dwie dziewczynki pociągneły smyczke :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
ziiiimmmmnnnnooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na drugi raz sanki zabierz to Cię dziewczynki pociągną :-D:-D

Czyli tak samo jak u mnie też zimno ale zdziwiłam się dzisiaj jak do auta siadam pewna na 100%, że nie zapali a tu masz pyk i już gotowe normalnie :szok: takie oczy miała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahahaha leeejeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D

Ewelinko mam strój dla Ciebie na bal przebierańców :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

1262781493_by_gharghul_500.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry