Danula
czekam ciągle czekam.....
hahahaha leeejeeeeeeeeee
Ewelinko mam strój dla Ciebie na bal przebierańców![]()

który wybierasz???Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahaha leeejeeeeeeeeee
Ewelinko mam strój dla Ciebie na bal przebierańców![]()

który wybierasz???Ano sama. Na dodatek nie tylko swoje, także roboty mam.....:-)
Jak Ty będziesz Fredem to ja mogę być Fruziąhahahaha leeejeeeeeeeeee
Ewelinko mam strój dla Ciebie na bal przebierańców
![]()

Kochana nic.....absolutnie, to dawaj! Nie ma problemu moge rozliczyć. Można przecież przez program rozliczyć jak samej nie chce Ci sie w to bawić....masz?To może i moje rozliczysz?? Ile bierzesz za rozliczanie?? ;-)
Czyli tak samo jak u mnie też zimno ale zdziwiłam się dzisiaj jak do auta siadam pewna na 100%, że nie zapali a tu masz pyk i już gotowe normalnietakie oczy miała
![]()
Kochana nic.....absolutnie, to dawaj! Nie ma problemu moge rozliczyć. Można przecież przez program rozliczyć jak samej nie chce Ci sie w to bawić....masz?

benzynka ??? :-):-):-):-)

No wiesz, żeby rozliczyć to trzeba mieć pity a dodatkowo program, można ściągnąć w necie wpisujesz w google pit 2009 i masz......potem drukujesz i wysyłasz....ot i tyleAle co mam program czy pity do rozliczenia?? Co byś nie chciała nie mam ani jednego ani drugiego
Do podpalenia??![]()

ja wolę ręcznie rozliczać - cała frajda ;-)Do podpalenia??![]()

Zobaczcie to patrze tysiące razy i ciągle mi się podoba ;-)YouTube- JK Wedding Entrance Dance

No wiesz, żeby rozliczyć to trzeba mieć pity a dodatkowo program, można ściągnąć w necie wpisujesz w google pit 2009 i masz......potem drukujesz i wysyłasz....ot i tyleja wolę ręcznie rozliczać - cała frajda ;-)

Yhmmm....mówiłam, że inna jestemtaaaa... jasne ;-);-);-);-)
bardzo mi się to podoba
Ty to masz hobby![]()

;-)