ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nic wielkiego..........mam podły nastrój......wszystko mnie boli - dosłownie wszystko!!! I w ogóle jakos mi ble........i na dodatek chyba coś mnie bierze........ogólnie rewelacji nie ma......Kochana... co sie stalo...?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic wielkiego..........mam podły nastrój......wszystko mnie boli - dosłownie wszystko!!! I w ogóle jakos mi ble........i na dodatek chyba coś mnie bierze........ogólnie rewelacji nie ma......Kochana... co sie stalo...?
hej Rudzia :-)
Ewelinko wiesz.......
zastalam tu kogos???
SIS wracaj szybko do mnie ;(
no i mnie dopadlojakies diabelskie grypsko katar, nosek mi zaraz odpadnie od wycierania... na szczescie jeszcze goraczki nie mam wiec jade na samych witaminkach co by nie brac zadnych tabletek... ojjjjj czuje sie PASKUDNIE ;(
Kochana to wskakuj do łóżeczka... ciepła herbatka i sie grzejemy !!!!! :-):-):-)
chcialabym ale przy moim malym diabolku to nie mozliwe![]()