• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama

ANETKO
, Ty wiesz co.......nie muszę nic mówić - pisać.......ugłaszcz psiurki i trzymaj dla mnie grzańca :-D:-D:-D:-D

wiem...nie musisz :-)

ANETKO, kuruj się słonko :tak: i dziękuję za miły dzień :-D:-D buziam mocno, ukłony dla Ł :-D:-D:-D:-D i zrób jak Ci pisałam - oddaję siłę....:-D:-D:-D:-D

kochana dziękuje za oll ;-);-);-):-):-):-) buziam i dziękuje :-):-):-)
normalnie Ty moja bratnia duszyczko :**********************

Miłego dnia dziołchy !!!!!!

M dzwonił że zaraz bedzie z pralą...juuupppiiiiii :-D:-D:-D:-D
człowiek dopiero jak mu się popśuje... docenia ile znaczy pralka ;-);-);-)

wrocilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie mam sily padam na paszcze.... wzielam malego we wozku bo jak na maisto to by mi nie zaszedl tak daleko... to byl ostatni raz jak jechalam tym diabelskim wozkiem nie wiem co sie z nim stalo ale nie mialam sily go pchac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: malo tego skreca ciagle tylko w prawo recy nie czuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y: naprawde masakra..... wozka zadnego nie upatrzylam bo nie ma nic co by mi sie podobalo a o lozka to szkoda pytac nie ma kompletnie NIC wszytsko te cholrne nieskladane jedynki dla dzieci a ja chcialam taka skladana dwojeczke co by sofa nie zajmowala pol pokoju u lozko nie bylo wiecznie rozwalone tylko zeby mozna bylo zlozyc :wściekła/y::wściekła/y: aj szkoda gadac musze sie polozyc bo nie daje rady...

cumolki
do juterka:*

Danus dziekuje za karteczke jak wrocilam to juz czekala na mnie :):):))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry