Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wróciłam![]()
Że?????????????
A ja odnoszę wrażenie, że zaczynasz wymyślać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczelna ale lekarz się śmiał, że jak włożył palucha to prawie cipki nie ma tylko główka od razu i lada dzień powinnam rodzićSzczelna?????
Cześc Maleńka!!!![]()

Chcę jużNo i jak było?
Kiedy rodzisz?

OJ Wiolka, Wiolka...........Tobie też by się wpierdziel porządny przydał!Ja!?
Wymyślać?!
Może...
Może mi się wydaje...
Ale takie mam odczucia

Ty już lepiej nie wymyślaj kobito tylko pisz!

Szczelna ale lekarz się śmiał, że jak włożył palucha to prawie cipki nie ma tylko główka od razu i lada dzień powinnam rodzić
Chcę już![]()

Lada dzień????????????????O dżizas! To nie chiał do szpitala od razu położyć??? 

Szczelna ale lekarz się śmiał, że jak włożył palucha to prawie cipki nie ma tylko główka od razu i lada dzień powinnam rodzić
Chcę już![]()
OJ Wiolka, Wiolka...........Tobie też by się wpierdziel porządny przydał!Ty już lepiej nie wymyślaj kobito tylko pisz!
![]()
Ahahahha ja nie wiem co bardziej chcę czy Małą zobaczyć czy żeby została w brzuszku (nadal panika przedporodowaLada dzień????????????????O dżizas! To nie chiał do szpitala od razu położyć???
Już bym chciała Twoja kruszynke zobaczyć, weź się pospiesz!!!!![]()
) Do szpitala nie chciał mnie kłaść bo mam jakieś 2 minuty drogi i to piechotą więc jak by co szybko tam dotrę 
mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-d:-d:-d:-dprzeca pisze!