Majsii
Fanka BB :)
No oczywiśćie, że Was poinformuję i to najszybciej jak będę mogłaTo pamiętaj, żeby zadzwonić z porodówki
Jak nie ty,
to przynajmniej niech Łukasz nas powiadomi co i jak
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No oczywiśćie, że Was poinformuję i to najszybciej jak będę mogłaTo pamiętaj, żeby zadzwonić z porodówki
Jak nie ty,
to przynajmniej niech Łukasz nas powiadomi co i jak
:-)Chcę już![]()

Nic się nie bój!!! Musisz współpracować z lekarzami podczas porodu - pamietaj!Ahahahha ja nie wiem co bardziej chcę czy Małą zobaczyć czy żeby została w brzuszku (nadal panika przedporodowa) Do szpitala nie chciał mnie kłaść bo mam jakieś 2 minuty drogi i to piechotą więc jak by co szybko tam dotrę
![]()
Moja matula jak mnie rodziła to ojciec sie darł "Matka ściskaj uda jeszcze nie pora"!!!!!!Jeszcze ci się odechce...
Będziesz krzyczała, jak ja!
ZOSTAŃ TAM!
NIE WYŁAŹ!!!

mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-d:-d:-d:-d

Już nic nie powiem.....Ja nie Mickiewicz,
żebym epopeje pisała!
Dziewczyno!!!!!!!!!!!! Nic nie narozrabiałaś, a uciekasz jak dzieciak ech Wiolka.......wypinaj doopsko........!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba przestałam Cie rozumieć.....Sorki!
Ale widzę, że znowu narozrabiałam...
Jak zwykle...
Na razie
powaga......

buź kochana moja*

Trzymam &&&, by poszło "gładko"