Danula
czekam ciągle czekam.....
U nas na polu, za moim domem to raczej kosza na śmieci nie znajdziesz ino zajączki i sarenki![]()
No no tylko bez zajączków i sarenek je zostaw w spokoju

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas na polu, za moim domem to raczej kosza na śmieci nie znajdziesz ino zajączki i sarenki![]()

Taaaaa narąbać to ja się mogę, jak do żubrówki sie dorwęOj tam już no spokojnie idz może drewna narąbać albo co wyżyjesz się ;-)
No foch nawet z przytupem
Ojjj tak będzie o wiele lepsza![]()

Nawet kilka fotek pstryknęłam, by WAM pokazać co za domem mam ale mój cudowny małż skasowałNo no tylko bez zajączków i sarenek je zostaw w spokoju![]()

Taaaaa narąbać to ja się mogę, jak do żubrówki sie dorwę![]()

Nawet kilka fotek pstryknęłam, by WAM pokazać co za domem mam ale mój cudowny małż skasował![]()
to musisz nowe zrobić 
Spokojnie 4 litry żubrówki stoi w barku, dostałam wczoraj za rozliczenie pitaEjjjjjjjjjjjjjjjj precz od żubrówki bo będziesz musiała odkupywać bo ja jej Ci nie odpuszczę![]()

wiedzą z czym przyjść faktycznie...

Nooo tylko pewnie jak będę chciała pstryknąc to sarenek nie będzie.......zawsze tak jest, bo co to one na pokaz??A to paquda jednato musisz nowe zrobić
![]()

Spokojnie 4 litry żubrówki stoi w barku, dostałam wczoraj za rozliczenie pitawiedzą z czym przyjść faktycznie...
![]()

Nooo tylko pewnie jak będę chciała pstryknąc to sarenek nie będzie.......zawsze tak jest, bo co to one na pokaz??![]()

No właśnie wypić też nie mogu.......póki @ niet nie ma piciaAaaaa no to inna rozmowa to narąb się jedną jak masz ochotę ja nie będe protestować![]()