Anetka83
zbyt wiele...
Pada leje kurcze to musisz mieć już kałuże w domu![]()
i to jaką

Poszłam po mleko a wróciłam z bananem![]()
wymiękam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pada leje kurcze to musisz mieć już kałuże w domu![]()

to prawie jak moja siostra Anka wysylasz ja po kilogram kapusty kiszonej a przynosi kg cukru

Mówię że coś ze mną nie tak...........się zaczynam bać nie?i to jaką
wymiękam![]()

hahahahahaha leeejjeeeee
tak zmiesciła sie normalnie idealnieteraz mogę mówic że mam sprzęt na wymiar w mieszkaniu
nio... oby tylko nie padła za szybko :-):-):-)
a... i ta cena co tam byla na stronce to nie taka za jaka kupilismy.... w zyciu nie dam juz za pralke tyle kasy![]()

I to kilo i to kiloto prawie jak moja siostra Anka wysylasz ja po kilogram kapusty kiszonej a przynosi kg cukru
![]()

to prawie jak moja siostra Anka wysylasz ja po kilogram kapusty kiszonej a przynosi kg cukru
![]()

tak przy ludziach z bananem?????????? 

hahahahahaha leeejjeeeee
tak zmiesciła sie normalnie idealnieteraz mogę mówic że mam sprzęt na wymiar w mieszkaniu
nio... oby tylko nie padła za szybko :-):-):-)
a... i ta cena co tam byla na stronce to nie taka za jaka kupilismy.... w zyciu nie dam juz za pralke tyle kasy![]()

Pralka się zepsuje a ANECIA powie "Ja tylko pocjągnął" lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenie wukorzystuj jej za bardzo to troche pociagnie![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaa..juz nie moge....aaaaaaaaaaaaaaa![]()