Anetka83
zbyt wiele...
bede czekac![]()

No po wazelinie jest fajny
No dobra ciiiiii![]()
zboczki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bede czekac![]()

No po wazelinie jest fajny
No dobra ciiiiii![]()

doswiadczona sie odezwala![]()

zboczki![]()

Co Wy świruski tu cudujecie?Przeczytałam kilka postów i aż Ł przybiegł obok z pokoju bo się w głos śmiałam sama do siebie
![]()

chłopy biedne zgupieją 

Co Wy świruski tu cudujecie?Przeczytałam kilka postów i aż Ł przybiegł obok z pokoju bo się w głos śmiałam sama do siebie
![]()

ANETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczammmmmmmmmmmmmmmmm
YouTube- 13 posterunek. 3 synów matka miała. Piosenka radiotelegrafisty.

![]()

Ojjj kochana będziesz w moim wieku i liczyć nie tylko na po bożemu to pogadamy
KTO???????????????
chłopy biedne zgupieją
![]()

Ale czy połapał się w ogóle?????? Bo mój P kiedyś jak czytał to ni w ząb nie czaił o co nam biega!!!Co Wy świruski tu cudujecie?Przeczytałam kilka postów i aż Ł przybiegł obok z pokoju bo się w głos śmiałam sama do siebie
![]()

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak sie zaczełam brechtac że az psy pobudziłam i teraz im sie przypomniało że godzinka spaceru wybiła
MY??/ eee...nieee
to Pozdrawiamy Twojego Mężczyznę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczammmmmmmmmmmmmmmmm
YouTube- 13 posterunek. 3 synów matka miała. Piosenka radiotelegrafisty.

ale u mnie po bozemu to inaczej niz u was![]()