reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nie podoba sie??!! no tak... cyc lepszy i napewno smaczniejszy :-D

lepszy cyc niż nic

Dzień Dobry Kochane,
wczoraj postanowiłam porozmawiać z szefem...więc napięłam się i weszłam do biura i od razu z grubej berty mu powiedziałam jak odczułam jego aluzje itp.itd. Początkowo zaczął przepraszać i mówić, że źle go zrozumiałam...ble...ble...ble...ale na koniec dodał "No wie pani, ja panią przyjąłem z nadzieją, że już pani u nas zostanie...a tak?"....nic nie musiał więcej mówić...czyli nie mam co liczyć na przedłużenie umowy....i się wkurwiwszy i od dziś jestem na L4...jestem zła...ale nie załamana:-ppo prostu nie potrafię ogarnąć jak można tak postępować...jak można przekreślać kobietę bo planuje dziecko???????? Kodeks Pracy chyba co innego "mówi"? Wściekłość mnie roznosi dzisiaj...ja tego tak nie zostawię...
U lekarza ściema, jak się patrzy...lekarz pyta "z czym pani do mnie przyszła?",,,,a co na to Wasza Inka?? "Panie doktorze zdrowa jestem, ale nie chce mi iść do pracy, potrzebuje chwili dla siebie" :-D:-D:-D:-D:-D "Ile pani chce - tydzień?"......wzięłam i wyszłam, żeby się nie rozmyślił...i witaminy przepisał...:-D:-D:-D:-D
I jak cudnie w domku posiedzieć!!! :szok::szok::szok::szok: Tyle, że roboty full, przed samymi świętami bajzel aż słabo...grzejniki już podłączone...jeszcze kosmetyka i próba generalna!!! :-D Trzeba za generalne porządeczki się zabrać i lodówkę zaopatrzyć na święta, bo ino światło w niej - dobrze że energia zapłacona, bo i tego by nie było....się rozpisałam? Ale mam powera dziś i jakoś gadać mi się chce (jak zwykle) i zaraz za sprzątanko się zabieram, tylko kawkę z Wami wypiję...
Milutkiego dnia życzę***

Świnia!!!!

Szkoda gadać kochana, postanowiłam mieć to w dupie....:zawstydzona/y:
Pociesza mnie widok za oknem......ćwierkające wróbelki, które cieszą się zakupionym przeze mnie poidełkiem - specjalnie dla nich - aaaaaaa.....i kot wrócił....ale nie pytaj w jakim stanie :no: cały poczochrany....oczy zaropiałe...i coś chyba kuleje, także chyba wizyta u weterynarza się szykuje....i jakiś gruby brzuszek ma,,,,:baffled:

A może to JUNIOR?!
:-D:-D:-D

nierozpakowana ciezarowa sie melduje :)

jade dzis do poloznej na miasto wiec moze jak sie tak brykne troche to wkoncu cosik sie zacznie kurka wodna nooooo

Witaj hipopotamku!

:szok::szok::szok::szok: ja Cię to ja na brudasa przy Was wychodzę mnie tam firany nie ruszają :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to tak jak i ja :zawstydzony:

Normalnie do Naszej Listy dopisuję....
Ja mam bzika na punkcie firan nie tylko żeby czyste i pachnące były, ale lubie je też przewieszać, wiązać...zmieniać...zdobić itp.itd.
Pamiętam pierwsze zakupy do naszego domu to właśnie firany - wsio na zamówienie szyte, bo się wizję miało, jak mają wyglądać....i każdy wie, że jak nie ma pomysłu co mi na prezent to ja wszelkie firanki przyjmę...:-D:-D:-D:-D stuknięta...:-D:-D

dobrze wiedzieć na przyszłość

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahaha...skarpetki :-D:-D:-D

ja wczoraj jedną z pościeli (ze środka wyciągnęłam)... pokazałam M a on na to..."no właśnie jej szukałem wczoraj" :szok::szok::-D:-D:-D:eek::eek::eek:

Witaj :-)
Ja dziękuje już dwie wypiłam :-)
Siadaj i mów jak tam idzie???

Jak idzie?
Na razie mnóstwo załatwiania
kręcenia, jeżdżenia
Właśnie wróciłam z US i ZUS
pozgłaszać wszystko...

Hello WIOLUŚ,
ja z chęcią się napiję, babeczką też nie pogardzę :-D:-D:-D

Bardzo proszę!

ale Wiola nie proponowała babeczki !!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D wiec nie żebraj :-D:-D:-D:-D

Ale Wiola z tych, co dają...
leeeeeeje....

Ładnie to tak?!
Beze mnie?!
O Członkach i trzepaniu?!

Ha ha ha ha ha
WIOLI, aż mowę odjęło!!! :-D:-D:-D:-D:-D

To się uśmiałam...ech....:-D

Mowę jak mowę ale zdolnośc pisania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pewnie zwątpiła dziewczyna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To dobrze kochana śmiech to samo zdrowie więc trzeba się śmiać ;-)

Tyż racja, ale zaraz jak FOCHEM strzeli to ino zadrży:-D:-D:-D:-D
Ano trzeba...trzeba...choc czasem przez łzy...;-)

Ba! Trudne wcale :-D:-D:-D:-D

Was nadrobić musiałam, goopie!!!!

A
FOCH
to już moja droga przeszłość

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry