reklama

Odskocznia;))))

Zjola, no pewnie, że będzie dobrze, inaczej być nie może...już nie...dlatego nie panikuję, tylko czekam na rozwój sytuacji. Póki co, rzadziej latam do wc, to chyba dobry znak (?), a na ból pleców no-spa pomogła...więc zganiam na Syna-Łobuza, że "skopał" mi doszczętnie pęcherz i wszystko wokół :-D

Zapomniałam Wam wcześniej napisać. Jakiś tydzień temu dostałam sms-a od naszej Vjolki. Chwilowo nie ma dostępu do neta. U niej dobrze. Wszystkie pozdrawia.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny!!! Ja tez poprosze o kawalek bocianka:-D, u mnie piekna pogoda.
Anastazja trzymam kciuki za kinder niespodzianke;-)
Ewelinko fajnie ze synus fika koziolki w brzuszku, a co do wozka masz jakis typ???
Zjola ja mieszkam spory kawalek od twojej kolezanki i nigdy tam nie bylam, ale slyszalam ze to ladna miejscowosc. Masz racje co do tego ze w tym roku musi sie wszystko ulozyc i w koncu nam udac:-)

No jestem i ja
Magda jak brunet wieczorową porą??? i prawko?
Lila , hmm widze że staranka ustawiacie , szkoda ja narazie sie nie zapisze
Ewelinka , twoj chłopaczek to zozrabiaka , uważaj na siebie

Buziaki
aha i dla Vjolki też i Danusi

Witam się wtorkowo :)

Czarna pojawiasz się i znikasz. Mówisz, że w sprawie staranek dalej nici? Co by tu wymyślić?

Lila uda się i żadne tsunami tego nie zmieni!

Ewelinko jak się czujesz? Wszystko ok? Pozdrów Vjolkę jak by co.

Magda nic się nie odzywasz. Jak tam brunet. Może to przez niego czasu nie masz, co?

Anastazjo jak tam? Czy ktoś zapragnął gdzieś wyjechać?

Pozdrowionka dla wszystkich.

Jestem na chwilke, doczytam i napiszę więcej jak już w pracy będę :-)
Normalnie po tym jak napisałam że się nudzę i nikt nie chcę nigdzie jechać , kolejka się zrobiła:tak: Ale się cieszę :-)
Za godzinkę pojawię się tutaj , no bo mam tylko parę przystanków do pracy;-)

Czesc Kochane:-)!!!
Mialam dzis cudowny sen zostalam mamusia slicznego chlopczyka;-) chociaz zawsze marzyla mi sie coreczka to od pierwszej chwili kiedy go zobaczylam bylam taka szczesliwa:-), wierze ze kiedys ten sen stanie sie rzeczywistascia;-)

Anastazjo jakieś roboczo-wyjazdowe fluidki żeśmy wczoraj przesłały :)

Lila ja mam synusia. Chłopcy też są kochani. A tacy mali, to do zjedzenia. Mój był prześliczny, taki tuptuś

reklama
Nie obrażę się jeśli będę przynajmniej jeden fluidek dziennie dostanę:-D
Chłopaki też są fajni , Ja już wylukałam takie autko na akumulator, albo kolejki albo helikoptery ..... hehe Ja to tak tylko o zabawie myślę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry