reklama

Odskocznia;))))

Cześć dziewczyny:-) Jestem jestem!!!
Anastazjo jakie to nasze forum małe, napisałam sobie tam bo tak myślę ze może uda mi się zostać mama pod koniec 2012;-) staranka jak dobrze pójdzie to rozpoczniemy pod koniec tego roku;-) ale to jeszcze nic pewnego:-) chociaż ja bardzo bym chciała...
Zjola to na pewno nie różyczka bo przechodziłam ja w dzieciństwie a z tego co wiem to ma się ją raz w życiu . Na szczęście popiłam trochę wapna i zchodzi pomału.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!!

reklama
Lila gdzieś była jak Cię nie było !:-D
Ja też planuję starania pod koniec tego roku. Razem będzie raźniej.
Dobrze że to nie różyczka. Wapno i po krzyku powiadasz?

Cześć kochane moje :-)

Witam kobitki:)))
Problem w tym że brunet jest niewysoki:) wysoki zaś jest blondyn:p więc ciężko się zdecydować:))))
A tak na poważnie to mam nadzieję że wiosna mi przyniesie drugą połówkę :)
Miłego dnia życzę;)))

Matko ale masz dobrze od wyboru do koloru :szok::-D:-D:-D:-D bierz obu a wybierz tego lepszego ;-):-)

Danula dogadamy się na pewno. jak tylko będziesz miała ochotę, to daj cynk. Zdjęć na razie nie mogę wyszperać więcej, bo czasu brak :( Ale się zmobilizuję, obiecuję :tak:
Lila nie smutaj się. Moja data właśnie za mną. Myślałam, że będzie źle a okazało się, że miałam taki kołowrót w te dni, że nawet nie miałam czasu na rozpamiętywanie. Uszy do góry, idzie wiosna, będzie dobrze.
Anastazjo i jak minął wczorajszy dzień? Mam nadzieję, że dałaś radę kochana.
Magdalena trudny wybór, hm ...
Pozdrowionka

Na pewno się dogadamy teraz tylko muszę trochę kaski nazbierać i wtedy porozmawiamy już konkretnie. Niestety trochę to potrwa bo u mnie teraz cienko z kasą ale uzbieram :-) ale nadal czekam na zdjęcia proszę więc o mobilizacje ;-):-)

Jestem , nadrobiłam i juz odpisuje
Danula , ano widzisz , mój najpierw chciał - udało się za pierwszym razem ale poroniłam . a teraz nie chce.czekam cierpliwie aż mu się zachce ( jezu jak to brzmi?) ja mam 2 córki z 1 małżeństwa , on nie ma dzieci . Nie jesteśmy małżeństwem , mieszkamy razem 3 lata , ślubu nie będzie bo nie chcemy. tak nam dobrze. A PH to przedstawiciel handlowy , w firmie cukierniczej - slodycze sprzedaje. :)
Ewelina - uszczypnij troche brzuszek
Zjola , czytałam na ciąży po... że u Ciebie GIT. A staranka przyśpieszone czy bez zmian?
Lila , no i dobrze że się pogodziliście , rozmowa zawsze troche oczyszcza zagęszczoną atmosfere. A kiedy wracasz do lubego?

A dzięki za wyjaśnienie co do tego ph bo nie cholerki nie mogłam rozgryźć co to za skrót :-) Ja myślę że on się boi pewnie mocno go to wstrząsnęło, może pogadajcie, wiesz czasami facet mysli, że kobieta nie chce po takich przeżyciach mieć więcej dzieci. Mój z kolei jest bardzo chętny i tylko czeka kiedy będzie można :-) spróbuj może warto porozmawiać.

Witam kobitki:)))
Jak ja się dzisiaj męczę w pracy:/// wczoraj po pracy poszłam na piwko i mam kaca, chyba się zwolnię wcześniej.
Co do facetów to brunet zaprosił mnie na wesele w czerwcu ale będzie tam jego cała rodzina więc się waham.
Miłego dnia kochane:)))

No masz szalejez dziewczyno :-D:-D:-D przeżyłaś jakoś tego kaca?
No i jak wybierasz się z brunetem na to wesele czy rodzinka skutecznie Cię zniechęciła? :-)

Cześc,
a tu jak zwykle cisza, jak było ciepło i świeciło słońce to wiadomo - wszystkie spacerowały ,a dzisiaj ?:-)
W Krakowie z rana śnieg sypał takimi płatami że po 30 sek całe włosy miałam mokre:-(
Magdalena - pewnie że idź na wesele z brunetem, powiem tylko że po naszym wesele świadek ze świadkową do tej pory są ze sobą :tak: To już prawie pół roku będzie, a przed weselem chyba z 1,5 roku próbowałam ich połączyć;-)
Lila - widziałam Cie na 2012 :-p
zjola - gdzie się ukrywasz?
danula - Ty to o nas chyba w ogóle zapomnialaś:-(

Nie zapomniałam ale mam nocki a wtedy mam tydzień do tyłu nie mogę się jakoś pozbierać tylko spać i spać mi się chce. Ale dziś ostatnia więc pozbierałam się do kupy :-)

Hejka babki!
Jestem, jestem.
Wczoraj byłam z moim synusiem na badaniach w Klinice Kardiologii w Zabrzu. Spędziliśmy tam 5 godzin! Jak wróciliśmy to padliśmy jak nieżywi. Badania na razie wskazują na przebyte zapalenie mięśnia sercowego ale bez powikłań. Oby tak dalej :)
Magdalenko ja bym poszła z tym brunetem :) Co Ci rodzina przeszkadza? Może całkiem fajni ludzie i będziesz mile zaskoczona? A poza tym pierwsze koty za płoty. Coś mi mówi, że to może być to! A poza tym na weselu się pobawisz, potańczysz, zjesz coś dobrego. Potraktuj to tak jak by Cię kolega na studniówkę zaprosił. Nic na serio. Z takim podejściem sukces gwarantowany.
Idź na całość, idź na całość!
Anastazjo pozdrowionka, nigdzie się nie ukrywam ani nie zgubiłam. Poza tym, to bardziej się zgubiłam na CPP niż tutaj. Jakoś nie mogę sobie znaleźć tam miejsca. Mam ostatnio zbyt dobre nastawienie do życia. Wbiłam sobie do głowy, że to moje życie i należy się nim cieszyć i kropka. Dziewczyny na CPP poruszają ostatnio bardzo smutne tematy a ja kompletnie nie jestem w nastroju. Myślę, że jak palnę coś wesołego, to nie będzie to pasowało do nastroju albo stwierdzą, że mi odbiło. Tu nie muszę być śmiertelnie poważna, uffff ...
Danula jak tam w pracy? Dalej ci za skórę załażą?
Lila może to jakaś różyczka? Napisz co to za paskudztwo.
Pozdrowionka

Już nie załażą za skórę kilka takich szeptanek skutecznie odparowałam i jakoś dali sobie spokój. Zrobiło się o wiele przyjemniej i mam nadzieje, że tak już zostanie. A w pracy jak to w pracy, robić trzeba ale nie jest żle :-)

Witam
Macie rację, raz się żyje:) a to bardzo fajny facet, mam spędzić z nim piątkowy wieczór więc zobaczę jak sytuacja się potoczy:)
Lila ja non stop mam jakieś uczulenia, dlatego zawsze mam w domu
Hydrocortison, który można w aptece kupić bez recepty, ale radzę byś skonsultowała się z dermatologiem;)
Miłego dnia kochane:*

To to kochana czekamy na relacje :-)

Sisko moja kochana gdzie jesteś?? Co u Was?? Jak się czujesz?? Coś dawno Cię nie było mam się martwic?? Odezwij się koniecznie napisz choć kilka słów!!!!!!Buziam:***

A ja w tym tygodniu nocki i nie przytomna jestem zupełnie. Ale dziś na szczęście ostatnia a jutro jedziemy do mojej mamy na weekend. Tym razem pociągiem bo auto stoi unieruchomione niestety.

Miłego wieczorku i weekendu kochane buziam :****

Zjola miło słyszeć że razem rozpoczniemy staranka, ale jak narazie u mnie to nic pewnego:) tzn ja bardzo chcem mój M też ale będziemy zmieniać mieszkanie i ja chce znaleść jeszcze jakaś prace we Włoszech żeby potem było łatwiej bo ślubu z M nie mamy i nie planujemy narazie wiec koniecznie muszę być ubezpieczona i mieć legalny pobyt będąc za granica a do tego potrzebna jest praca, wiec zamierzam po pozałatwianiu tego wszystkiego w Polsce jechać zaczepić się gdzieś a z tym napewno nie będzie problemu:) i na spokojnie rozpocząć staranka;-).

P.S wczoraj jak mnie nie było to spędzałam prawie cały dzień z koleżanka:-) zakupy, ploteczki, kawka i takie sprawy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doczytałam, ale się dzieje
Magdalena26 - sama piszesz, że 1 m-c się spotykacie i bez deklaracji, no ale wesele planowane w czerwcu i propozycja to tak jakby facet myślał o Tobie jednak w przyszłości, jakby nie patrzeć mamy marzec, trzymam kciuki byście sobie serducha nawzajem poskradali
Lili, Zjola - koniec roku to październik? Bo u mnie miały być w czerwcu, ale chyba na październik po cichutku przekładamy
Danula - super, że w pracy lepiej, tylko się nie przepracuj, miłego weekendu u mamuśki
Anastazja - co do odwiedzin Twojego Aniołka? Mój jest w naszym domu częstym gościem na lampie, w grających kryształkach, w blasku słońca wpadającego przez okno itd. Jak tylko widzę, że Adrianna patrzy w pewien punkt i się uśmiecha to wiem, że widzą się z Aniołkiem, a ja wiem, że zawsze będzie mi brakowało jednego dzieciaczka
Zjola - tu można mieć głupawkę bo to "odskocznia"

Sąsiadka okna myje, to znak, że czas iść pod prysznic, za chwilę leci "rok w ogrodzie", a ja zaczynam w tym roku mój ogród marzeń, zakupiłam w czwartek w lidlu łuk dla pnącej róży :) Potem zakupy na ryneczku, śniadanko z rodzinką, potem jedziemy do dekatlonu (jakkolwiek się to pisze) po ciuchy jakieś i na kawkę do moich rodziców i pewnie wieczorkiem w domciu będziemy dopiero, ale dzień spędzony razem. Jutro natomiast idziemy na ogród/działkę trzeba troszkę zacząć sprzątać, a pogoda sprzyja :)

Lilijanko może będzie tak ze wystartujemy we trzy:-) super by się złożyło:tak: może ktoś jeszcze do nas dołączy ja myślałam raczej o listopadzie ale miesiąc różnicy to niewiele nawet jak się uda za pierwszym razem;-)
Widzę że dziś miałaś ciekawy dzionek i jutro też zapowiada się miło ja na jutro planów nie mam, tęsknię za moim M zawsze niedziele spędzamy razem a tak ja tu sama on tam...

Witajcie,
ja na momencik, tylko napisać, że u Nas wszystko ok. Mam pełną chatę gości, stąd moja nieobecność. Lubię gości, ale na 2-3 dni, a oni już tydzień siedzą, a to dopiero połowa ich wizyty!!!!! Mam kocioł w domu, że nie wiem, jak się nazywam. Fizycznie czuję się w miarę ok, czasem coś zaboli, no i mam parcie na szyjkę, co nie jest miłym uczuciem :|
Gorzej psychicznie - łeb jak największy market na świecie :-D

Buziam Was
wszystkie bardzo mocno i mam nadzieję, że u Was wszystko w porząsiu??

Hejka babeczki!

Witam się po pracowitym weekendzie. Jak u Ewelinki, pełna chałupa gości! dzisiaj też przychodzą, bo jeszcze nam mało :-D ale my lubimy takie zamieszanie.

Danula cieszę się, że w pracy zrobiło się przyjemniej, w końcu spędzamy tam sporo czasu. Trzymaj się na tych nockach. Mój M jak pracował na nockach, to bardzo narzekał, że jest rozregulowany na maksa!

Lilijanko no to fajnie, że dołączysz do nas ze starankami. My to właśnie tak w tych okolicach zaczniemy się starać :) Ale będzie trio, no, no.

Lili trzymam kciuki, żeby udało Ci się jakoś zakotwiczyć w tej słonecznej Italii. Mam tam koleżankę w Turynie, do której jeżdżę czasami. W tamtym roku byliśmy tam we wrześniu i przywieźliśmy stamtąd wiadomość, że jestem w ciąży ale niestety nie udało się. Ten rok ma być jednak szczęśliwy, więc na pewno wszystko skończy się pomyślnie tym razem! Wieże w to święcie i kropka :)

Ewelinko kochana dobrze, ze się odezwałaś. Brakowało mi Ciebie :-(

Buziam wszystkie bez wyjątku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry