Lilijanna
Fanka BB :)
Lila - kochana wiesz jak ja bardzo trzymam kciuki by wszystko się u Ciebie poukładało w odpowiednie szufladki i w końcu byś miała spokój i radość z życia
Buziaki.
Magdalena - no to prosimy o informację na bieżąco
BTW uwielbiam to imię właśnie w wersji 'Magdalena' - moja siostra ma tak na imię i uwielbiam do niej tak mówić 
Danula - jak tam pracusiu?
A ja idę zaraz zjeść pierwszego pączka, bo czekałam na A. co by razem skonsumować, Ada już śpi, więc
Buziaki. Magdalena - no to prosimy o informację na bieżąco
BTW uwielbiam to imię właśnie w wersji 'Magdalena' - moja siostra ma tak na imię i uwielbiam do niej tak mówić 
Danula - jak tam pracusiu?

A ja idę zaraz zjeść pierwszego pączka, bo czekałam na A. co by razem skonsumować, Ada już śpi, więc

a myslalam ze juz bedzie dobrze. Tak sie zlozylo ze bylam pierwsza w kolejce za mna przyszly dwie kobiety ok 50-60 lat a za nimi kobieta w ciazy ( trzy dni przed terminem bo slyszalam jak rozmawiala z pielegniarka) i pyta sie kto ostatni wiadomo ludzie chorzy zarazki w przychodni mowie wiec do niej zeby weszla pierwsza a jak sie te dwie babki nie oburzyły zaraz zaczely swoje wywody ja tego nie skomentowalam i ustampilam miejsca w kolejce i wtedy sie dopiero zaczelo narzekanie i gledzenie pielegniarka sie tylko do mnie usmiechnela a w miedzy czasie do przychodni przyszlo kolejnych pare dewotek ktore byly swiadkiem calego wydarzenia oczywiscie one tez wyrazily swoja opinie
a ja to wszystko i tak mialam w d.... heh co za ludzie