Danula
czekam ciągle czekam.....
Witajcie kochane moje :-)
No proszę jakie cudowne wieści ale co ja się dziwie jak wiedziałam, że tak będzie :-) cudnie cudnie :-) a na przepisy sobie ja poczekam trochę ;-)
No ok to wersja dla leniwców ;-)
Siem znalazłam tu po drugim poronieniu jak szukałam wieści w necie, to trafiłam na to forum najpierw na ciąże po poronieniu potem z Madziulą otworzyłyśmy ten pokój co by głównego wątku nie zaśmiecać, bo lubiłyśmy se pogadać i tak tu jesteśmy :-) A malucha nie wiem czemu nie możemy mieć może z powodu chlamedii która po drugim poronieniu mi wykryli i toxo, ale już jesteśmy po leczeniu. A może zwyczajnie za stara już jestem ;-)
Ile mi się marzy nawet nie wspominam ;-)
Nawzajem miłego dnia :-)
Jakie MOŻE??? no jakie???
jak będzie prawko to Ty na PEWNO wybierzesz się na południe nie ma innej możliwości kochana po prostu nie ma i już ;-)
Rany kobieto piękne to masz
i wiesz co?? Jak będę miała trochę luźnej kasy to ja sobie u Ciebie coś zamówię bo nad łóżko do sypialni bym coś chciała. A naturę wiesz kwiaty itp też malujesz? A portrety? Ile bierzesz za takie obrazy? No i jakiej wielkości malujesz?
Uff ale się napytałam

Co do pracy to tak jest niestety u nas wczoraj zwolnienia a dziś nowi przychodzą do pracy... normalne to? Raczej nie
No pięknie kobieto pięknie :-) buziam Was Sisko moja mocno :***
Rany Madzia bierze się za robotę

przystojniaki miejcie się na baczności ;-)

Czekam na wieści jak będą wyniki buziam :*
No niestety ludzie są coraz bardziej zawistni i szukają kozła ofiarnego. Fatalne czasy nastały, niestety.
Czemu o starankach tylko pomarzyć? Kurcze coś chyba nie w temacie jestem
proszę skróconą wersję dla leniwca ;-) I wybacz ignorancje moją ale co to za PH?
A ja nie chce już na rano chodzić, mam dość. Chodzą natręci, czepiają się wszystkiego. Szlak mnie trafia normalnie nie ma chwili spokoju. Co za dupki robią na tym zakładzie... szkoda gadać. Ale jeszcze tylko 3 dni i mam weekend, ale dobrze. A za tydzień chyba do mamci się wybiorę na sobotni po tłusty czwartek

Miłego wieczorku kochane buziam :**
Witam,
wieści po wizycie:
- Syn nadal ma siusiakai fikał koziołki, usmiechał się i ogólnie był pozytywnie nastawiony do ginki - aż sama była w szoku, bo generalnie to chyba jej nie lubił
- szyjka gites, nic się nie dzieje
- zmiany na jajniku, które ostatnio były - BRAK...ginka wytłumaczyła mi, że mogło być tak, że syn mnie skopał i jajnik "napuchł" - byłam w szoku, że taka opcja w ogóle istnieje!!!!!!
- siuśki w normie
Ogólnie wizyta udana, zaraz mykam na drinka do położnej, czyli glukozę, trzasnę sobie 50-tkę
Miłego dnia kochane*
DANUSIU, jak tylko znajdę więcej czasu to powrzucam kilka przepisów :-) Buziam*
No proszę jakie cudowne wieści ale co ja się dziwie jak wiedziałam, że tak będzie :-) cudnie cudnie :-) a na przepisy sobie ja poczekam trochę ;-)
ewelina - no to chlup w ten ... uśmiechnięty dziub
lila - no właśnie ja też teraz potrzebuję trochę się zregenerować, czytam CPP i coś tam próbuję podtrzymać na duchu nowe dziewczyny, ale też potrzebuję pogadać o pierdołach :-)
danula - nie doczytam wszystkiego , ale może tak pokrótce napiszesz mi leniwejczemu się tu znalazłaś i co stoi na przeszkodzi żeby mieć dzidziolka?
Tyle gadałam wczoraj o jedzeniu i diecie a dzisiaj + 0,3 na wadze , bo..... sobota - zapiekanka, wczoraj - drożdżówka .... KONIEC ze słodyczami![]()
No ok to wersja dla leniwców ;-)
Siem znalazłam tu po drugim poronieniu jak szukałam wieści w necie, to trafiłam na to forum najpierw na ciąże po poronieniu potem z Madziulą otworzyłyśmy ten pokój co by głównego wątku nie zaśmiecać, bo lubiłyśmy se pogadać i tak tu jesteśmy :-) A malucha nie wiem czemu nie możemy mieć może z powodu chlamedii która po drugim poronieniu mi wykryli i toxo, ale już jesteśmy po leczeniu. A może zwyczajnie za stara już jestem ;-)
Ewelinko super wiadomosci;-) z tym siusiaczkiem to juz chyba sie nie zmieni napewnoa powiedz kompletyjecie juz wyprawke??? Macie jakies ubranak typowe dla chlopczyka???
Anastazja bo z tymi dietami to tak jest ze jak zabardzo sie w nie wnika to jeszcze bardziej sie chce jescpostaraj sie zminiejszyc porcje i nie jesc kolacij a na cos slodkiego pozwol sobie raz w tygodniu a zobaczysz waga bedzie spadac, wiem po sobie ze skutkuje;-) a duzo masz do zgubienia ??? Bo mi sie marzy z jakies 15 kg
Milego dnia kochane zycze!!!!
Ile mi się marzy nawet nie wspominam ;-)
Nawzajem miłego dnia :-)
Witam kochane
To wy takie drobne kobitki jak ja jesteście, ja przy moim wzroście 158 cm ważę 46-47 kg, ale ograniczyłam od jakiegoś czasu czipsy i takie tam bo to niezdrowe cholerstwo
Suuuper wieści)) pomasuj brzuszek od ciotki
Danuś u mnie w pracy tez czasem bywa taka atmosfera, wiem że to chore ale ludziom nie przetłumaczysz ://// jak zdam to może wybiorę się na południe)))
Buuuziaki i oby szybko minął ci ten tydzień:*
Miłego dnia kobitki![]()
Jakie MOŻE??? no jakie???
jak będzie prawko to Ty na PEWNO wybierzesz się na południe nie ma innej możliwości kochana po prostu nie ma i już ;-)Cześć babeczki!
Mogę się pochwalić?
Na razie tylko zdjęcia dwóch prac. Muszę przerzucić na komputer pozostałe i od czasu do czasu coś podrzucę
Magdaleno witaj w klubie małych kobitek
Danula trzymaj się w tej pracy kobieto! Teraz rzeczywiście jest ciężko. U nas też lubią być kwasy. Ostatnio nasza szefowa lepiej nagrodziła emerytów. Cholera wie dlaczego! Niedość, ze biorą pensję i emeryturę, to jeszcze teraz po podwyżce mają więcej na godzinę od pozostałych pracowników. Dodam, ze żadna nie ma kierunkowego wykształcenia o studiach nie wspominając. A ja trzy fakultety i co mi z tego. Niestety tak to jest na tym świecie.
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze układało.
A golonko, no cóż uwielbiam i tak jak napisałaś z piwkiem, ale żeby było dietetycznie
zawsze zamawiam do tego zestawu warzywka na parze, buehhehhe.
Buźka
Ewelinko super wieści! Pozdrów maluszka ode mnie
Lila ja też ostatnio częściej odzywam się na innych wątkach, bo na CPP jest czasami zbyt smutno i wracają wspomnienia. Nie ma to jak pogadać o głupotach i nie nakręcać się zbytnio, bo to niczemu dobremu nie służy.
Rany kobieto piękne to masz
i wiesz co?? Jak będę miała trochę luźnej kasy to ja sobie u Ciebie coś zamówię bo nad łóżko do sypialni bym coś chciała. A naturę wiesz kwiaty itp też malujesz? A portrety? Ile bierzesz za takie obrazy? No i jakiej wielkości malujesz? Uff ale się napytałam

Co do pracy to tak jest niestety u nas wczoraj zwolnienia a dziś nowi przychodzą do pracy... normalne to? Raczej nie

LILA, kompletujemy, kilka ciuszków mamy typowo chłopięcych, ale więcej uniwersalne kolorki, w razie niespodziankiAle też przyszłościowo myślę, bo Ignaś na bank będzie miał siostrzyczkę
Anastazja, hahahahahaa chlup, chlup....
Zjola, cudeńko!!!!! Sama wykonujesz te prace? KOŃ - moja tematyka, też rysuję - szkicale głęboko chowam do szuflady...po liceum miałam iść do plastycznej, ale poszłam gdzie poszłam hahahahaha
Madzia, pomasowany Kruszynko ;-)
Dziewuszki, wynik glukozy rewelacyjny, także kolejny pozytywny kroczek za nami))))
No pięknie kobieto pięknie :-) buziam Was Sisko moja mocno :***
Ziola jestem pod wielkim wrażeniem))))))) Uzdolniona z Ciebie bestia
)))
Dziś się dowiedziałam że koleżanka w pracy jest w ciąży))) powiem wam że mnie tez już myśl o kolejnej ciąży nie przeraża, więc w przyszłym tyg wreszcie mam termin na genetykę a potem muszę tylko znaleźć jakiegoś przystojniaka
![]()
Rany Madzia bierze się za robotę

przystojniaki miejcie się na baczności ;-)

Czekam na wieści jak będą wyniki buziam :*
Hejus!
Ewelinka , fajnie że z dzidzią ok . A surówki sobie odpisałam , będę robić.
Magda , jak to szukasz jakiegoś dawcy? Oświeć plizzz... aha i za prawko trzymam kciuki . ja uwielbiam jeżdzic.
Zjola , super prace !! Jestem pod wrażeniem.
Danula , tak to juz teraz jest - czlowiek dla człowieka wilkiem. Ja współpracowników widzę raz w miesiącu , ale użeram się z klientami. Bo ja PH jestem.
U mnie bez zmian , narazie o staraniach mogę pomarzyć .... Dziewczynki zdrowe , słońce świeci , może wiosna w końcu przyjdzie. Ja powinnam zrzucić z 5 kg i za diabła nie mogę ... teraz siedze z kawką i wtranżoliłam cukierki aż mnie mdli. Może ta podwyżka cukru mnie zmobilizuje do jakiś wyrzeczeń .
Pozdrawiam
No niestety ludzie są coraz bardziej zawistni i szukają kozła ofiarnego. Fatalne czasy nastały, niestety.
Czemu o starankach tylko pomarzyć? Kurcze coś chyba nie w temacie jestem
proszę skróconą wersję dla leniwca ;-) I wybacz ignorancje moją ale co to za PH? A ja nie chce już na rano chodzić, mam dość. Chodzą natręci, czepiają się wszystkiego. Szlak mnie trafia normalnie nie ma chwili spokoju. Co za dupki robią na tym zakładzie... szkoda gadać. Ale jeszcze tylko 3 dni i mam weekend, ale dobrze. A za tydzień chyba do mamci się wybiorę na sobotni po tłusty czwartek

Miłego wieczorku kochane buziam :**
Ostatnia edycja:
czemu się tu znalazłaś i co stoi na przeszkodzi żeby mieć dzidziolka?
a myslalam ze juz bedzie dobrze. Tak sie zlozylo ze bylam pierwsza w kolejce za mna przyszly dwie kobiety ok 50-60 lat a za nimi kobieta w ciazy ( trzy dni przed terminem bo slyszalam jak rozmawiala z pielegniarka) i pyta sie kto ostatni wiadomo ludzie chorzy zarazki w przychodni mowie wiec do niej zeby weszla pierwsza a jak sie te dwie babki nie oburzyły zaraz zaczely swoje wywody ja tego nie skomentowalam i ustampilam miejsca w kolejce i wtedy sie dopiero zaczelo narzekanie i gledzenie pielegniarka sie tylko do mnie usmiechnela a w miedzy czasie do przychodni przyszlo kolejnych pare dewotek ktore byly swiadkiem calego wydarzenia oczywiscie one tez wyrazily swoja opinie

dostalam kolejny antybiotyk pokazalam posiew i wyszlo ze jestem wrazliwa na prawie wszystkie bakterie
A co do humorkow tez tak czasem mam zazwyczej po dniu przechodzi:-) taka juz natura kobiety