reklama

Odskocznia;))))

Babki kochane!

Nie smutać mi się tutaj proszę!
Pierś do przodu, uszy do góry i co tam jeszcze potrzeba. Dni są smutne i wesołe, bo takie jest to nasze życie. Jestem jednak zdania, że trzeba je przeżyć kolorowo. Przygnębienie upychać po kątach i korzystać z życia, bo mamy je tylko jedno. Jest wielu ludzi, którzy mają naprawdę przekichane, więc pomyślmy o tym jakimi jesteśmy szczęściarami. Pomimo wszystko!
Hołk
Anastazjo mapa też jest do zrobienia i dobrze, by było może jakoś ciekawie ją ująć, żeby była taka jakiej nikt nie ma. Tylko pytanie jaka duża i na czym, bo malowana musiałaby być raczej sztywna. Na luźnym materiale farba mogłaby popękać. Ale to są szczegóły do dogadania.

Buźka dla wszystkich ;-)

reklama
Anastazja - może humorki takie są, bo mimo wszystko jeszcze hormony się próbują uregulować.
Magdalena - trzymam kciuki za pozytywne wyniki tych wszystkich, po kolei badań. Kiedy pierwsze?

Pozdrawiam serdecznie. :)

Ostatnia edycja:
Dzień Doberek :-)
Do kawki...

paczki_400x400.jpg

Czesc dziewczyny,
Ja mam dzis zly dzien pokucilam sie z moim M i powiedzial mi pare rzeczy ktore mnie bardzo zabolaly, musze to wszystko sobie poukladac i przemyslec co dalej....sama nie wiem co robic nie chcem zaczynac wszystkiego od nowa.

Pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia!!!

Lila trzymaj się!
Na pocieszenie muszę dodać, że wszystkie rany goi czas, niezależnie od tego jakie jest zakończenie. Mam nadzieje, że u was nie dojdzie do rozstania, bo to bardzo jest bolesne. Jeżeli jednak się to zdarzy, to uszy do góry. Znam to z autopsji. Rozwiodłam się z pierwszym mężem. Myślałam, ze to koniec świata. Dzisiaj mam drugiego, młodszego o 6 lat. Świata poza sobą nie widzimy już od 13- lat. Z moim byłym utrzymujemy przyjacielskie stosunki. Obaj panowie żartują sobie, że są szwagrami :-D
Mam nadzieję, ze kiedyś będziesz też mogła się śmiać ze swoich złych doświadczeń. Życzę Ci tego z całego serca! Buźka

Hejka :-)

lilijana
- nawet na pewno hormony mi szaleją, dzisiaj już jest o niebo lepiej.
Pączusie są przepyszne, Ja już 3 zjadłam - ale takie malutkie:-)
Lila - myślę że to co powiedział to było takie nieprzemyślane w porywie gniewu. Trzymam kciuki żebyście się pogodzili , no bo wiosna idzie boćki latać zaczną :-D
zjola - chwilowo mam zaćmienie w głowie ( chyba to wszystko przez to przeziębienie:-() wiem że przydała by się mapa świata i to chyba na tyle :-) poszukam coś w necie to się już na priv będę pisać.

reklama
Madzia no coz pecherz ciazko:no: dostalam kolejny antybiotyk pokazalam posiew i wyszlo ze jestem wrazliwa na prawie wszystkie bakterie:szok: po antybiotyku mam zrobic badanie moczu i do lekarza z wyniczkiem pewnie dostane skierowanie do urologa acha i jeszcze lekarka powiedziala ze powinnam przyjac jakas szczepionke, nazwy nie pamietam i po tej kuracji antybiotykowej ma sie do niej zglosic i mi przepisze. Myslalam ze juz bedzie dobrze a tu znowu:wściekła/y:

Zjoladzieki za pozdrowionka:-) u nas tez slonecznie i lekko wiosennie :-) jeszcze troszke i bedziemy sie cieszyc ciepelkiem:-)
Lila koniecznie musisz mi podać nazwię szczepionki, ja od urologa usłyszałam że jak mnie znów złapie to zanim wezmę jakiś lek mam zrobic posiew, jak wyjdzie jakaś bakteria to mam na nią zrobić szczepionkę i dopiero się zaszczepić, problem w tym że nie łatwo znaleźć laboratorium gdzie zrobią mi taką szczepionkę :/ jaki antybiotyk dostałaś?
Nie martw się, mam nadzieję że sprawy sercowe ci się ułożą:))))

Anastazja - może humorki takie są, bo mimo wszystko jeszcze hormony się próbują uregulować.
Magdalena - trzymam kciuki za pozytywne wyniki tych wszystkich, po kolei badań. Kiedy pierwsze?

Pozdrawiam serdecznie. :)
Dobrze że wczoraj sprawdziłam w kalendarzu bo tygodnie mi sie pochrzaniły i dzisiaj miałam termin, pobrali mi 6 fiolek krwi, po 4 pielęgniarka zapytała jak się czuje bo podobno zbladłam :P 5 kwietnia idę z wynikami do hematologa i zobaczymy co dalej:)

Miłego pączkowego wieczoru życzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry