Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam kochane 

)) pomasuj brzuszek od ciotki
Danuś u mnie w pracy tez czasem bywa taka atmosfera, wiem że to chore ale ludziom nie przetłumaczysz ://// jak zdam to może wybiorę się na południe
)))
Buuuziaki i oby szybko minął ci ten tydzień:*
Miłego dnia kobitki
ZJOLA, nawet nie mam pojęcia, bo omijam łukiem takie kalkulatory...ogólnie mam 50kg żywej wagi (+3kg ciąży teraz haha) przy 166cm...więc nie wiem jak to wychodzi...
To wy takie drobne kobitki jak ja jesteście, ja przy moim wzroście 158 cm ważę 46-47 kg, ale ograniczyłam od jakiegoś czasu czipsy i takie tam bo to niezdrowe cholerstwoJa ćwiczę całe życie, ale ostatnio bardzo nie wyczynowoJak będzie cieplej, to trochę wzmogę zmagania
Ewelinko to rzeczywiście chudzinka z Ciebie! Ja mam 164 cm i ważę 55 kg. Kiedyś było mniej prawie o 10 kg, ale kiedy to było, hm ...
Suuuper wieściWitam,
wieści po wizycie:
- Syn nadal ma siusiakai fikał koziołki, usmiechał się i ogólnie był pozytywnie nastawiony do ginki - aż sama była w szoku, bo generalnie to chyba jej nie lubił
- szyjka gites, nic się nie dzieje
- zmiany na jajniku, które ostatnio były - BRAK...ginka wytłumaczyła mi, że mogło być tak, że syn mnie skopał i jajnik "napuchł" - byłam w szoku, że taka opcja w ogóle istnieje!!!!!!
- siuśki w normie
Ogólnie wizyta udana, zaraz mykam na drinka do położnej, czyli glukozę, trzasnę sobie 50-tkę
Miłego dnia kochane*
DANUSIU, jak tylko znajdę więcej czasu to powrzucam kilka przepisów :-) Buziam*
Danuś u mnie w pracy tez czasem bywa taka atmosfera, wiem że to chore ale ludziom nie przetłumaczysz ://// jak zdam to może wybiorę się na południe
Buuuziaki i oby szybko minął ci ten tydzień:*
Miłego dnia kobitki
i fikał koziołki, usmiechał się i ogólnie był pozytywnie nastawiony do ginki - aż sama była w szoku, bo generalnie to chyba jej nie lubił