Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja jak wyzej pisalam poprostu postanowilam sie zdrowo odzywiac i jak widzisz efekty sa;-)Wy tu o takich pysznościach, że mnie zaraz skręci!
Danula zazdraszczam piekiełka, bo ja bardzo ciepłolubna jestem
Ewelinko podesłałam adresik
Miłego dnia kochane.
Cześć dziewczyny...
Pofarbowałam włoski kolor wyszedł fajny;-) trochę pracy miała fryzjerka przez moje eksperymenty.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!
Lila a jaką dietkę prowadzisz? Ja też na etapie odchudzania... Z tym ,że o pomoc poprosiłam dietetyka.. i aż mi się micha cieszy, że spodnie lecą z pupy![]()
Witam się niedzielnie
Dzisiaj sobie pojeździłam autkiem i znów mam motywację, w pn idę wykupic kilka godzin i znów zmykam na egzamin
Zaraz jem obiadek i zmykam pomóc miłemu koledze w zakupachsama przyjemność
Miłego dnia kobitki![]()
Kurcze lilijanna nie tak łatwo zdaćale pomęczę się do skutku
uparta ze mnie bestia.
Co do surówek, nigdy jakoś specjalnie nie kombinuję...zależy co mam w domu i na co mamy ochotę...najczęściej jednak wybieram pekińską na słodko-ostro:
-kapusta pekińska, 3 łyżki majonezu, 1 łyżka dżemu pomarańczowego, 2 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyżeczka musztardy chrzanowej, pomarańcze. Kapustę szatkujesz, a pomarańcze w kosteczkę. Majonez połączyć z jogurtem, dżemem i musztardą. Sosem zalać kapustkę. Prosta a pyszna...
Z białej zwykłej kapustki....z jogurtem naturalnym i marchewką tartą, ale tą pewnie wiesz, jak przyrządzać ;-)
Z buraczków i papryki czerwonej...proporcje np. 3 tarte buraczki, 3 sztuki papryki czerwonej, 3 średnie cebule, woda, ocet, olej cukier i sól. Buraczki trzesz, paprykę i cebulkę w drobną kosteczkę - przełożyć do garnka i wlać na oko (ale nie za dużo):wodę, ocet, olej, cukier i sól. Zamieszać i gotować ok.10minut. (nadaje się do słoików)
Marchewka tarta z sosem czosnkowym, marchewka tarta + 3 ząbki czosnku wyciśnięte do jogurtu naturalnego, można sypnąc natką pietruchy lub koperkiem...
Z kiszonej...z selera, z pora, sałata lodowa, włoska....no mogę wymieniać wiele...;-)W razie co to pisz, zapodam przepisy ;-)
Hej, nie wiem jak ale przegapiłam ten wąteka widzę że Lila tu jest - dawno się nie odzywałaś na cpp , to zaraz tu zobaczę co u Ciebie słychać:-)
mnie chyba choroba łapiea jutro poniedziałek i trzeba do pracy iść
aniunia- długo się zastanawiałam jaką by tu diete wybrać i jednak wróciłam do Dukana, po 3 dniach waga poszła z 68,5 na 66,7 , zobaczymy co dalej będzie bo Ja to łakomczuch jestem i pozwalam sobie na różne niedozwolone słodycze:-)
Ja konkretnie jestem z Gliwic
Ze słodyczy najbardziej lubię golonko ale czasami na słodkie też mam chęćA tu wiosna idzie i trzeba by jakoś wyglądać!
Anastazja, ja jestem przeciwnikiem diet, wolę racjonalne odżywianie ;-)
Zjola, no o czymś trzeba, a że znów o jedzeniu....
U mnie też pięknie słoneczko świeci...na termometrze na plusie!!!!!!!!! więc superaśnie, wiosnę czuć....
Na 16 mykam na wizytę, będzie przyjemny spacerek)
Zjola, a na wagę nie patrzę, bo wg lekarza mam niedowagę...posługują się jakimś bzdurnym BMI
Anastazja, dzięki*
To prawda, nawyki żywieniowe wynosi się z domu, w dorosłym wieku ciężko sie przestawić, kiedy na stole gościły rarytaski. U nas też działka była "żywicielką", odkąd pamiętam warzywa i owoce były w zasięgu naszych rąk, zawsze. Mało mięsa jadaliśmy, mimo iż od święta było świniobicie...porcje małe. Nie że wszystko "wyliczane", po prostu mama głównie stawiała na warzywa w każdej postaci i owoce. I sport oczywiście, nie było siedzenia w domu przed tv...a teraz? Dzieci tv, komp....rzadko spotkac dziewczynki grające w klasę, gumę, a chłopców w 2 ognie, chowanego? I mi też się wydaje, że kiedyś wszystko było mniej przetworzone, mniej chemii...ogólnie syfu...nie wspominając o stresie...
i fikał koziołki, usmiechał się i ogólnie był pozytywnie nastawiony do ginki - aż sama była w szoku, bo generalnie to chyba jej nie lubił 

czemu się tu znalazłaś i co stoi na przeszkodzi żeby mieć dzidziolka?
a powiedz kompletyjecie juz wyprawke??? Macie jakies ubranak typowe dla chlopczyka???
postaraj sie zminiejszyc porcje i nie jesc kolacij a na cos slodkiego pozwol sobie raz w tygodniu a zobaczysz waga bedzie spadac, wiem po sobie ze skutkuje;-) a duzo masz do zgubienia ??? Bo mi sie marzy z jakies 15 kg

Ewelinko super wiadomosci;-) z tym siusiaczkiem to juz chyba sie nie zmieni napewnoa powiedz kompletyjecie juz wyprawke??? Macie jakies ubranak typowe dla chlopczyka???
Anastazja bo z tymi dietami to tak jest ze jak zabardzo sie w nie wnika to jeszcze bardziej sie chce jescpostaraj sie zminiejszyc porcje i nie jesc kolacij a na cos slodkiego pozwol sobie raz w tygodniu a zobaczysz waga bedzie spadac, wiem po sobie ze skutkuje;-) a duzo masz do zgubienia ??? Bo mi sie marzy z jakies 15 kg
Milego dnia kochane zycze!!!!
) no i mam motywacje - bo powiedziałam mężowi że zanim nie chudnę do min 59 kg nie zachodzimy w ciąże