reklama

Odskocznia;))))

reklama
A ty znowu tutaj? Dopiero co odpisałam Ci na CPP :-D Oby to były prorocze słowa Ewelinko (nie jesteś może czarownicą?). Tak bardzo tego pragnę.
Buźka kochana

Czesc dziewczyny, ale sie fajnie rozpisalyscie;-)
Ziola Ewelinka to wy zgrabniutkie jestescie:-)

Troszke o jedzeniu sie rozpisalyscie ja nie jestem na zadnej specjalnej diecie poprostu przestalam jesc slodycze,zmniejszylam porcje, urozmaicilam menu w warzywka i owone no i staram sie nie jesc kolacji czasem jakis owoc przekasze:-) i tak waga zaczela spadac :-).
Ewelinko jak wizyta??? Maluszek pomachal troszke raczkami????
Anastazja ja ostatni niezagladam na cpp bo potem czuje sie przygnebiona, widzac nowe dziewczyny wszystko mi sie przypomina i trace nadzieje ze mi sie kiedys uda, a ten temat jest taki na luzie jak sama widzisz piszemy o wszystkim i o niczym:-) A co do dietki dukanowskiej ja jestem jej przeciwna sama kiedys probowalam i udalo mi sie wytrzymac dwa tygodnie co prawda schudlam 5 kg ale jak ja okropnie sie czulam sily na nic nie mialam i chodzilam zla jak osa. Ta dieta jest skuteczna ale ostatni widze coraz wiecej naegatywnych opinii na jej temat. Zreszta do niej trzeba byc zdyscyplinowanym i miec silna wole czego mi niestety brakuje:zawstydzona/y: a ja jak wyzej pisalam poprostu postanowilam sie zdrowo odzywiac i jak widzisz efekty sa;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kochane ale fajnie wejść i mieć co czytać jak za starych czasów :-)

Wy tu o takich pysznościach, że mnie zaraz skręci!
Danula zazdraszczam piekiełka, bo ja bardzo ciepłolubna jestem :)
Ewelinko podesłałam adresik :)
Miłego dnia kochane.

Wiesz ja też jestem ciepłolubna ale co za dużo to za zdrowo, wolę mimo wszystko trochę jak jest chłodniej ;-)

Cześć dziewczyny...
Pofarbowałam włoski kolor wyszedł fajny;-) trochę pracy miała fryzjerka przez moje eksperymenty:sorry:.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!

To dobrze, że jesteś zadowolona to najważniejsze :-)

Lila a jaką dietkę prowadzisz? Ja też na etapie odchudzania... Z tym ,że o pomoc poprosiłam dietetyka.. i aż mi się micha cieszy, że spodnie lecą z pupy :)

Mnie bez diety lecą spodnie ostatnio, co nie powiem cieszy mnie bo ja jakoś do diet nie mam ręki nie jestem systematyczna. Ale dobrze, że dietetyk dietę ustalał jest większa szansa, że nie będzie efektu jo-jo.

Witam się niedzielnie ;)
Dzisiaj sobie pojeździłam autkiem i znów mam motywację, w pn idę wykupic kilka godzin i znów zmykam na egzamin:)
Zaraz jem obiadek i zmykam pomóc miłemu koledze w zakupach :) sama przyjemność:)
Miłego dnia kobitki :)

Nooooooooo nareszcie koniecznie na prawko koniecznie ja juz trzymam &&&& :-)

Kurcze lilijanna nie tak łatwo zdać:dry: ale pomęczę się do skutku :tak: uparta ze mnie bestia.

Zdasz zdasz spokojna Twoja głowa a potem będziesz śmigać jak stary kierowca i kto wie, może na kurs na śląsk się skusisz ;-)

Co do surówek, nigdy jakoś specjalnie nie kombinuję...zależy co mam w domu i na co mamy ochotę...najczęściej jednak wybieram pekińską na słodko-ostro:
-kapusta pekińska, 3 łyżki majonezu, 1 łyżka dżemu pomarańczowego, 2 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyżeczka musztardy chrzanowej, pomarańcze. Kapustę szatkujesz, a pomarańcze w kosteczkę. Majonez połączyć z jogurtem, dżemem i musztardą. Sosem zalać kapustkę. Prosta a pyszna...
Z białej zwykłej kapustki....z jogurtem naturalnym i marchewką tartą, ale tą pewnie wiesz, jak przyrządzać ;-)
Z buraczków i papryki czerwonej...proporcje np. 3 tarte buraczki, 3 sztuki papryki czerwonej, 3 średnie cebule, woda, ocet, olej cukier i sól. Buraczki trzesz, paprykę i cebulkę w drobną kosteczkę - przełożyć do garnka i wlać na oko (ale nie za dużo):wodę, ocet, olej, cukier i sól. Zamieszać i gotować ok.10minut. (nadaje się do słoików)
Marchewka tarta z sosem czosnkowym, marchewka tarta + 3 ząbki czosnku wyciśnięte do jogurtu naturalnego, można sypnąc natką pietruchy lub koperkiem...
Z kiszonej...z selera, z pora, sałata lodowa, włoska....no mogę wymieniać wiele...;-)W razie co to pisz, zapodam przepisy ;-)

Kochana moja dzięki wielkie i ja sobie co nie co skopiuje, bo lubię sałatki a czosnkowe w każdej postaci więc jak masz więcej nie krępuj się wcale ja chętnie podpatrzę i skorzystam :-)

Hej, nie wiem jak ale przegapiłam ten wątek :( a widzę że Lila tu jest - dawno się nie odzywałaś na cpp , to zaraz tu zobaczę co u Ciebie słychać:-)
mnie chyba choroba łapie :( a jutro poniedziałek i trzeba do pracy iść
aniunia- długo się zastanawiałam jaką by tu diete wybrać i jednak wróciłam do Dukana, po 3 dniach waga poszła z 68,5 na 66,7 , zobaczymy co dalej będzie bo Ja to łakomczuch jestem i pozwalam sobie na różne niedozwolone słodycze:-)

Witaj no ja nie wiem jak mogłaś przegapić taki fajny wątek ;-)
Mam nadzieje, że zostaniesz z nami na dłużej :-)
Jak się czujesz? Mam nadzieje, że już lepiej :-)

Ja konkretnie jestem z Gliwic :)
Ze słodyczy najbardziej lubię golonko ale czasami na słodkie też mam chęć :) A tu wiosna idzie i trzeba by jakoś wyglądać!

Golonko?? Rany w życiu nie wezmę do ust ale podziwiam, że lubisz :-) pewnie z piwkiem co? :-)

Anastazja, ja jestem przeciwnikiem diet, wolę racjonalne odżywianie ;-)
Zjola, no o czymś trzeba, a że znów o jedzeniu.... :-D
U mnie też pięknie słoneczko świeci...na termometrze na plusie!!!!!!!!! więc superaśnie, wiosnę czuć....
Na 16 mykam na wizytę, będzie przyjemny spacerek :))

U mnie też wiosnę już czuć i doczekać się nie mogę kiedy ciepło w powietrzu będzie już na dobre.
Czekam na wieści po wizycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zjola, a na wagę nie patrzę, bo wg lekarza mam niedowagę...posługują się jakimś bzdurnym BMI :-D
Anastazja, dzięki*
To prawda, nawyki żywieniowe wynosi się z domu, w dorosłym wieku ciężko sie przestawić, kiedy na stole gościły rarytaski. U nas też działka była "żywicielką", odkąd pamiętam warzywa i owoce były w zasięgu naszych rąk, zawsze. Mało mięsa jadaliśmy, mimo iż od święta było świniobicie...porcje małe. Nie że wszystko "wyliczane", po prostu mama głównie stawiała na warzywa w każdej postaci i owoce. I sport oczywiście, nie było siedzenia w domu przed tv...a teraz? Dzieci tv, komp....rzadko spotkac dziewczynki grające w klasę, gumę, a chłopców w 2 ognie, chowanego? I mi też się wydaje, że kiedyś wszystko było mniej przetworzone, mniej chemii...ogólnie syfu...nie wspominając o stresie...

To prawda teraz dzieci tylko przed jednym monitorem albo przed tv jakoś nie widać ich na zabawach na dworze jak nas kiedyś, guma, klasy, podchody itp. A szkoda nie wiedzą co tracą, ale niestety taka jest cena techniki, szkoda tylko, że rodzice na to specjalnie nie reagują bo zwyczajnie im tak wygodnie. Spokój w domu jak dzieci zajęte i martwić się niczym nie trzeba.
Zgadzam się z Tobą zmienia się szybko wszystko szkoda tylko, że na gorsze...

A ja dziś miałam sądny dzień w pracy od rana ktoś wiecznie się o coś czepiał nic się nikomu nie podobało, do tego były zwolnienia i czułam na plecach dziwne spojrzenia jakby to była moja wina bo ja przyszłam do pracy i teraz kto inny musi być zwolniony, zresztą takie szepty do moich uszu dotarły...atmosfera fatalna, aż się iść do roboty nie chce... echhh co za czasy się porobiły, tu zatrudniają tu zwalniają a ludzie zachowują się jakby tych nowych to była wina.
Do tego jak to na rano pełno dupków wszędzie pałętających się i czepiających...wrrrrrrrrrrrrrr...niech się skończy ta ranna zmiana.

Miłego wieczorku kochane :-)

Witam,
wieści po wizycie:
- Syn nadal ma siusiaka :-D i fikał koziołki, usmiechał się i ogólnie był pozytywnie nastawiony do ginki - aż sama była w szoku, bo generalnie to chyba jej nie lubił :-D
- szyjka gites, nic się nie dzieje
- zmiany na jajniku, które ostatnio były - BRAK...ginka wytłumaczyła mi, że mogło być tak, że syn mnie skopał i jajnik "napuchł" - byłam w szoku, że taka opcja w ogóle istnieje!!!!!!
- siuśki w normie
Ogólnie wizyta udana, zaraz mykam na drinka do położnej, czyli glukozę, trzasnę sobie 50-tkę :-D
Miłego dnia kochane*

DANUSIU, jak tylko znajdę więcej czasu to powrzucam kilka przepisów :-) Buziam*

Ostatnia edycja:
ewelina - no to chlup w ten ... uśmiechnięty dziub :-D

lila
- no właśnie ja też teraz potrzebuję trochę się zregenerować, czytam CPP i coś tam próbuję podtrzymać na duchu nowe dziewczyny, ale też potrzebuję pogadać o pierdołach :-)

danula - nie doczytam wszystkiego , ale może tak pokrótce napiszesz mi leniwej:tak: czemu się tu znalazłaś i co stoi na przeszkodzi żeby mieć dzidziolka?

Tyle gadałam wczoraj o jedzeniu i diecie a dzisiaj + 0,3 na wadze , bo..... sobota - zapiekanka, wczoraj - drożdżówka .... KONIEC ze słodyczami:zawstydzona/y:

Ewelinko super wiadomosci;-) z tym siusiaczkiem to juz chyba sie nie zmieni napewno:-D a powiedz kompletyjecie juz wyprawke??? Macie jakies ubranak typowe dla chlopczyka???
Anastazja bo z tymi dietami to tak jest ze jak zabardzo sie w nie wnika to jeszcze bardziej sie chce jesc:-D postaraj sie zminiejszyc porcje i nie jesc kolacij a na cos slodkiego pozwol sobie raz w tygodniu a zobaczysz waga bedzie spadac, wiem po sobie ze skutkuje;-) a duzo masz do zgubienia ??? Bo mi sie marzy z jakies 15 kg:zawstydzona/y::sorry:

Milego dnia kochane zycze!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewelinko super wiadomosci;-) z tym siusiaczkiem to juz chyba sie nie zmieni napewno:-D a powiedz kompletyjecie juz wyprawke??? Macie jakies ubranak typowe dla chlopczyka???
Anastazja bo z tymi dietami to tak jest ze jak zabardzo sie w nie wnika to jeszcze bardziej sie chce jesc:-D postaraj sie zminiejszyc porcje i nie jesc kolacij a na cos slodkiego pozwol sobie raz w tygodniu a zobaczysz waga bedzie spadac, wiem po sobie ze skutkuje;-) a duzo masz do zgubienia ??? Bo mi sie marzy z jakies 15 kg:zawstydzona/y::sorry:

Milego dnia kochane zycze!!!!

Ja nawet nie jestem taka głodna, i mam przepisy na takie Dukanowe słodycze, no ale jak mąż mówi że jak Ja nie jem to on też nie będzie zeby mnie nie drażnić , a widzę że ma chętkę to poddaję się:-)
Mi się marzy do 55 kg dobić przy moich 160 cm w sam raz , a teraz ważę 67 kg ( 1,7 kg zgubiłam od środy :tak:) no i mam motywacje - bo powiedziałam mężowi że zanim nie chudnę do min 59 kg nie zachodzimy w ciąże :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry