reklama

Odskocznia;))))

Jestem , nadrobiłam i juz odpisuje
Danula , ano widzisz , mój najpierw chciał - udało się za pierwszym razem ale poroniłam . a teraz nie chce.czekam cierpliwie aż mu się zachce ( jezu jak to brzmi?) ja mam 2 córki z 1 małżeństwa , on nie ma dzieci . Nie jesteśmy małżeństwem , mieszkamy razem 3 lata , ślubu nie będzie bo nie chcemy. tak nam dobrze. A PH to przedstawiciel handlowy , w firmie cukierniczej - slodycze sprzedaje. :)
Ewelina - uszczypnij troche brzuszek
Zjola , czytałam na ciąży po... że u Ciebie GIT. A staranka przyśpieszone czy bez zmian?
Lila , no i dobrze że się pogodziliście , rozmowa zawsze troche oczyszcza zagęszczoną atmosfere. A kiedy wracasz do lubego?

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Czarna jeszcze dokladnej daty powrotu nie znam, ale mysle ze bedzie to w kwietniu. Ja tez sie ciesze ze sie pogodzilismy;-)

Kochane u was tez taka ladna pogoda??? Odrazu zyc sie chce ja zaraz wybieram sie do miasta i na maly spacerek. Milego dnia!!!

Wszystkiego Najlepszego Kobietki !!!!!
Pięknie dzisiaj słoneczko świeci , na wadze kolejne spadki , już 66,1 :-) Jeszcze minimum 6 kg :tak:
czarna
- mniam , sprzedajesz słodycze , Ja bym pewnie przy takiej pracy już wadno straciła chęci do odchudzania :-D ehhh Ci faceci , ale powiedział czemu nie chce mieć dzieci? Może teraz nie chce ?
magdalena - no i jak tam brunet i blondyn?:blink:
zjola - to co przyśpieszacie staranka ?

Halo babki!

Widzę, że pytacie o moje staranka. Porobiłam ostatnio badania krwi, betę i rtg płuc. Po zaśniadzie ani śladu. Cykle się ładnie unormowały i wszystko wygląda ok. Jajeczkowanie zawsze o właściwej porze :) Na razie jednak, nie chcemy przyspieszać, chyba że zdarzy się wpadka. Czytałam, ze komórki zaśniadu mają roczną pamięć i historia lubi się powtórzyć. Poza tym musimy złapać trochę oddechu i nie zamęczać się każdym cyklem. Myślę, że przestaniemy się zabezpieczać w okolicach września. Jesteśmy nastawieni optymistycznie. Nasze dziecię na nas czeka i już niedługo się zobaczymy :) Ten rok będzie i jest wspaniały i tyle.
Buziam Was wszystkie bez wyjątku w ten babski dzień i życzę wam spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń

Witam kobitki:)))
Jak ja się dzisiaj męczę w pracy:/// wczoraj po pracy poszłam na piwko i mam kaca, chyba się zwolnię wcześniej.
Co do facetów to brunet zaprosił mnie na wesele w czerwcu ale będzie tam jego cała rodzina więc się waham.
Miłego dnia kochane:)))

Czesc dziewczyny!!!
Magdalenka ja tez wczoraj bylam na piwku:-)naszczescie nie mam kaca ale tobie wspolczuje z calego serca takiego stanu:-D, a co do bruneta ja bym zaryzykowala i poszla:tak: raz sie zyje;-)

A ja mam chyba jakies uczulenie, rano wstalam cale nogi i ramiona mialam w pokrzywce wypilam wapno i troszke zeszlo ale z pokrzywki zrobily sie czerwone kropki i jeszcze zostalo troche tej pokrzywki:dry: i ogolnie swedz mnie to:dry: a najwiecej mam pod kolanami. Jak do wieczora nie zejdzie samo to jutro udam sie do lekarza tylko nie wiem do jakiego isc, jak myslicie lepiej do rodzinnego czy odrazu do dermatologa???

Cześc,

a tu jak zwykle cisza, jak było ciepło i świeciło słońce to wiadomo - wszystkie spacerowały ,a dzisiaj ?:-)
W Krakowie z rana śnieg sypał takimi płatami że po 30 sek całe włosy miałam mokre:-(
Magdalena - pewnie że idź na wesele z brunetem, powiem tylko że po naszym wesele świadek ze świadkową do tej pory są ze sobą :tak: To już prawie pół roku będzie, a przed weselem chyba z 1,5 roku próbowałam ich połączyć;-)
Lila - widziałam Cie na 2012 :-p
zjola - gdzie się ukrywasz?
danula - Ty to o nas chyba w ogóle zapomnialaś:-(

Hejka babki!

Jestem, jestem.
Wczoraj byłam z moim synusiem na badaniach w Klinice Kardiologii w Zabrzu. Spędziliśmy tam 5 godzin! Jak wróciliśmy to padliśmy jak nieżywi. Badania na razie wskazują na przebyte zapalenie mięśnia sercowego ale bez powikłań. Oby tak dalej :)

Magdalenko ja bym poszła z tym brunetem :) Co Ci rodzina przeszkadza? Może całkiem fajni ludzie i będziesz mile zaskoczona? A poza tym pierwsze koty za płoty. Coś mi mówi, że to może być to! A poza tym na weselu się pobawisz, potańczysz, zjesz coś dobrego. Potraktuj to tak jak by Cię kolega na studniówkę zaprosił. Nic na serio. Z takim podejściem sukces gwarantowany.
Idź na całość, idź na całość!

Anastazjo pozdrowionka, nigdzie się nie ukrywam ani nie zgubiłam. Poza tym, to bardziej się zgubiłam na CPP niż tutaj. Jakoś nie mogę sobie znaleźć tam miejsca. Mam ostatnio zbyt dobre nastawienie do życia. Wbiłam sobie do głowy, że to moje życie i należy się nim cieszyć i kropka. Dziewczyny na CPP poruszają ostatnio bardzo smutne tematy a ja kompletnie nie jestem w nastroju. Myślę, że jak palnę coś wesołego, to nie będzie to pasowało do nastroju albo stwierdzą, że mi odbiło. Tu nie muszę być śmiertelnie poważna, uffff ...

Danula jak tam w pracy? Dalej ci za skórę załażą?

Lila może to jakaś różyczka? Napisz co to za paskudztwo.

Pozdrowionka

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Magdalenka ja tez wczoraj bylam na piwku:-)naszczescie nie mam kaca ale tobie wspolczuje z calego serca takiego stanu:-D, a co do bruneta ja bym zaryzykowala i poszla:tak: raz sie zyje;-)

A ja mam chyba jakies uczulenie, rano wstalam cale nogi i ramiona mialam w pokrzywce wypilam wapno i troszke zeszlo ale z pokrzywki zrobily sie czerwone kropki i jeszcze zostalo troche tej pokrzywki:dry: i ogolnie swedz mnie to:dry: a najwiecej mam pod kolanami. Jak do wieczora nie zejdzie samo to jutro udam sie do lekarza tylko nie wiem do jakiego isc, jak myslicie lepiej do rodzinnego czy odrazu do dermatologa???

Cześc,

a tu jak zwykle cisza, jak było ciepło i świeciło słońce to wiadomo - wszystkie spacerowały ,a dzisiaj ?:-)
W Krakowie z rana śnieg sypał takimi płatami że po 30 sek całe włosy miałam mokre:-(
Magdalena - pewnie że idź na wesele z brunetem, powiem tylko że po naszym wesele świadek ze świadkową do tej pory są ze sobą :tak: To już prawie pół roku będzie, a przed weselem chyba z 1,5 roku próbowałam ich połączyć;-)
Lila - widziałam Cie na 2012 :-p
zjola - gdzie się ukrywasz?
danula - Ty to o nas chyba w ogóle zapomnialaś:-(
Witam
Macie rację, raz się żyje:) a to bardzo fajny facet, mam spędzić z nim piątkowy wieczór więc zobaczę jak sytuacja się potoczy:)
Lila ja non stop mam jakieś uczulenia, dlatego zawsze mam w domu
Hydrocortison, który można w aptece kupić bez recepty, ale radzę byś skonsultowała się z dermatologiem;)
Miłego dnia kochane:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry