Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
hahahah idź na całość? kusząca propozycjaHejka babki!
Jestem, jestem.
Wczoraj byłam z moim synusiem na badaniach w Klinice Kardiologii w Zabrzu. Spędziliśmy tam 5 godzin! Jak wróciliśmy to padliśmy jak nieżywi. Badania na razie wskazują na przebyte zapalenie mięśnia sercowego ale bez powikłań. Oby tak dalej
Magdalenko ja bym poszła z tym brunetemCo Ci rodzina przeszkadza? Może całkiem fajni ludzie i będziesz mile zaskoczona? A poza tym pierwsze koty za płoty. Coś mi mówi, że to może być to! A poza tym na weselu się pobawisz, potańczysz, zjesz coś dobrego. Potraktuj to tak jak by Cię kolega na studniówkę zaprosił. Nic na serio. Z takim podejściem sukces gwarantowany.
Idź na całość, idź na całość!
Anastazjo pozdrowionka, nigdzie się nie ukrywam ani nie zgubiłam. Poza tym, to bardziej się zgubiłam na CPP niż tutaj. Jakoś nie mogę sobie znaleźć tam miejsca. Mam ostatnio zbyt dobre nastawienie do życia. Wbiłam sobie do głowy, że to moje życie i należy się nim cieszyć i kropka. Dziewczyny na CPP poruszają ostatnio bardzo smutne tematy a ja kompletnie nie jestem w nastroju. Myślę, że jak palnę coś wesołego, to nie będzie to pasowało do nastroju albo stwierdzą, że mi odbiło. Tu nie muszę być śmiertelnie poważna, uffff ...
Danula jak tam w pracy? Dalej ci za skórę załażą?
Lila może to jakaś różyczka? Napisz co to za paskudztwo.
Pozdrowionka
Ostatnia edycja:

a piątkowy wieczór to z jakiejś okazji czy taki po prostu romantyk z niego?:-)