reklama

Odskocznia;))))

Hejka babki!

Jestem, jestem.
Wczoraj byłam z moim synusiem na badaniach w Klinice Kardiologii w Zabrzu. Spędziliśmy tam 5 godzin! Jak wróciliśmy to padliśmy jak nieżywi. Badania na razie wskazują na przebyte zapalenie mięśnia sercowego ale bez powikłań. Oby tak dalej :)

Magdalenko ja bym poszła z tym brunetem :) Co Ci rodzina przeszkadza? Może całkiem fajni ludzie i będziesz mile zaskoczona? A poza tym pierwsze koty za płoty. Coś mi mówi, że to może być to! A poza tym na weselu się pobawisz, potańczysz, zjesz coś dobrego. Potraktuj to tak jak by Cię kolega na studniówkę zaprosił. Nic na serio. Z takim podejściem sukces gwarantowany.
Idź na całość, idź na całość!

Anastazjo pozdrowionka, nigdzie się nie ukrywam ani nie zgubiłam. Poza tym, to bardziej się zgubiłam na CPP niż tutaj. Jakoś nie mogę sobie znaleźć tam miejsca. Mam ostatnio zbyt dobre nastawienie do życia. Wbiłam sobie do głowy, że to moje życie i należy się nim cieszyć i kropka. Dziewczyny na CPP poruszają ostatnio bardzo smutne tematy a ja kompletnie nie jestem w nastroju. Myślę, że jak palnę coś wesołego, to nie będzie to pasowało do nastroju albo stwierdzą, że mi odbiło. Tu nie muszę być śmiertelnie poważna, uffff ...

Danula jak tam w pracy? Dalej ci za skórę załażą?

Lila może to jakaś różyczka? Napisz co to za paskudztwo.

Pozdrowionka
hahahah idź na całość? kusząca propozycja:p za długo jestem sama:(((

Ostatnia edycja:
reklama
zjola - tutaj możesz zawsze walnąć coś głupiego i śmiesznego , chętnie się dołączę do dyskusji:-) pomimo tego że za oknem szaro to mam dzisiaj jakiś taki humor fajniutki:-D
Dobrze że z synusiem jest dobrze, kobieta to całe życie się martwi, od zobaczenie II aż do końca życia, jak nie ciążą to biegunką a później czy z dyskoteki wróci na czas:tak:
magdalena - pewnie że na całość a co masz sobie żałować;-) Jak jest fajny i od razu do rodziny zabiera to coś znaczy:-p a piątkowy wieczór to z jakiejś okazji czy taki po prostu romantyk z niego?:-)

Anastazjo bo ja tak sobie wykombinowałam, że to moja córeczka, która biegnie do mnie. Przyjdzie czas, że dobiegnie :) Jak się na nią patrzy, to jak w to nie wierzyć? :) Poza tym pasuje do tego najpiękniejszego dnia i ogólnie poprawia mi humor.

No właśnie Lila gdzie jesteś? A kto ją tam zdybał i gdzie? Na staraczkach 2012, czy coś w tym rodzaju?

Moja będzie miała ciemne po tatusiu, bo ja to myszowata jestem :)
Staraczki powiadasz? To może ja też tam zajrzę, tylko gdzie tam do starań? Chyba jeszcze za wcześnie. Zaglądnę tam w okolicach września, jak zaczniemy boboseksy :)

A ja za chwilę pędzę do domu i po drodze kupię moim panom po czekoladzie, bo dzisiaj Dzień Chłopca :)

Moja będzie miała ciemne po tatusiu, bo ja to myszowata jestem :)
Staraczki powiadasz? To może ja też tam zajrzę, tylko gdzie tam do starań? Chyba jeszcze za wcześnie. Zaglądnę tam w okolicach września, jak zaczniemy boboseksy :)

A ja za chwilę pędzę do domu i po drodze kupię moim panom po czekoladzie, bo dzisiaj Dzień Chłopca :)

Widziałam ten wątek powstał jakieś 2 lata temu ;)
jak to dzień chłopca, przecież 30 września jest :)

zjola - tutaj możesz zawsze walnąć coś głupiego i śmiesznego , chętnie się dołączę do dyskusji:-) pomimo tego że za oknem szaro to mam dzisiaj jakiś taki humor fajniutki:-D
Dobrze że z synusiem jest dobrze, kobieta to całe życie się martwi, od zobaczenie II aż do końca życia, jak nie ciążą to biegunką a później czy z dyskoteki wróci na czas:tak:
magdalena - pewnie że na całość a co masz sobie żałować;-) Jak jest fajny i od razu do rodziny zabiera to coś znaczy:-p a piątkowy wieczór to z jakiejś okazji czy taki po prostu romantyk z niego?:-)

Na całość, a co :)
Znamy się kilka lat bo razem studiowaliśmy, zawsze go lubiłam, jak wrócił ze stanów to się do mnie odezwał;)))
Spotykamy się już miesiąc i jest fajnie, ale żadnych deklaracji i czegoś więcej jeszcze nie było, piątkowy wieczór mamy spędzić u niego i trochę się stresuję :p

reklama
Magdalena z każdym będziesz się na początku stresować, więc dlaczego nie z tym?

Anastazja w Polsce nie ma zupełnej zgodności co do dnia, w którym należy obchodzić ten dzień. Większość źródeł podaje 30 września ale niektóre wskazują na 10 marca, przy czym 30 września częściej spotykamy się z nazwą "Dzień Chłopaka", podczas gdy 10 marca z nazwą "Dzień Mężczyzny". I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze.
I tak dostali ode mnie wczoraj po worku słodyczy :) A niech mają.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry