reklama

Odskocznia;))))

Mój jak miał dwa latka, to uwielbiał wkładać rękę do video i tam majstrować. Do dzisiaj mu to zostało, tylko, że w samochodach i skuterach dłubie :)

reklama
Hehe to mój brat właśnie tak ma, zaczynał od zabawek, samochodziki wytrzymywały dosłownie kilka godzin, a później były tylko części pierwsze :) Ale chyba ma to po moim tacie i w sumie dziadku. Bo dziadek jest najlepszy, jak np. remontował radio to rozebrał na części , złożył i mu kilka sprężynek lub czegoś innego zostawało , ale radio działało;)

Jak jest taka fajna pogoda to mi przed oknem mamuśki z wózkami chodzą, fajne są te dzieciaki.

przynajmniej będę zorientowana jakie trendy są w modzie wózkowej ;) i czego jest dużo , to tego nie brać , bo Ja to jestem taka że jak wszyscy to mają to Ja nie chcę :)

Zjola wiem ze chlopcy tez sa cudowni bo mam siostrzenca, ktorym opiekowalam sie bardzo czesta a przez jakis czas po urodzeniu siostra z mezem mieszkali u nas wiec wiem jaka to slodycz maly chlopczyk:-Dù
A co do wozkow mi tez nie podobaja sie trzy kolowce, wole tradycyjne siostra ma x-landera czterokolowego i super sie prowadzi;-)

oh o czym to my tu mówimy , ale dobra trzeba planować już no nie ;)
x-landery mają wszyscy, dosłownie co 2 wózek to x-lander, my dla Nelci mieliśmy wybrany , tylko nie zdąrzyliśmy kupić. Takiej mało znanej firmy Kadex - ale bardzo fajnie i wyglądał i tyle co w sklepi nim jeździłam to też fajnie się prowadził :)

No ale zanim zaczniemy kupywać wózki to dziewczyny trzeba się brać za robotę :)

Witam kobitki:)))
U mnie dużo się wydarzyło, brat mojej mamy jest w śpiaczce i lekarze nie dają szans na wybudzenie:/// jeszcze jestem w lekkim szoku:///
W takich sytuacjach poznaje się osoby którym na nas zależny. Otóż brunet jest przedstawicielem medycznym i strasznie pomógł mojej rodzinie w tej sytuacji, załatwił odpowiedni materac i uruchomił znajomości w ośrodkach, po prostu chłopak bardzo się stara:))) Spojrzałam na niego w zupełnie inny sposób. W niedzielę zabrał mnie na długi spacer aby mnie oderwać od problemów. Nie należę do zbyt wylewnych osób i mam nadzieję że nie zrażę go tym.
Miłego dnia :*

Witam kobitki:)))
U mnie dużo się wydarzyło, brat mojej mamy jest w śpiaczce i lekarze nie dają szans na wybudzenie:/// jeszcze jestem w lekkim szoku:///
W takich sytuacjach poznaje się osoby którym na nas zależny. Otóż brunet jest przedstawicielem medycznym i strasznie pomógł mojej rodzinie w tej sytuacji, załatwił odpowiedni materac i uruchomił znajomości w ośrodkach, po prostu chłopak bardzo się stara:))) Spojrzałam na niego w zupełnie inny sposób. W niedzielę zabrał mnie na długi spacer aby mnie oderwać od problemów. Nie należę do zbyt wylewnych osób i mam nadzieję że nie zrażę go tym.
Miłego dnia :*

Strasznie mi przykro, może jeszcze wyjdzie z tego, trzymam kciuki żeby szybko wrócił do zdrowia.
Jak to się mówi, przyjaciół poznaje się w biedzie, przynajmniej już wiesz że możesz na niego liczyć, widać że dobry z niego człowiek.

reklama
Magdalenko bardzo mi przykro, dobrze ze masz przy sobie kogos kto stara sie zebys nie byla w dolku w takich sytuacjach poznaje sie prawdziwych i oddanych przyjaciol.

Anastazjo co do x-landerow to masz racje ze jest ich bardzo duzo moze dlatego ze sie sprawdzaja. Ja lubie sobie czasem popatrzec na wozki, lozeczka, lezaczki i te wszystkie akcesoria dla maluszka;-) a co do roboty to jeszcze troche i wszystkie sie za nia wezmiemy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry