reklama

Odskocznia;))))

hejka babki!

Magda wiadomości od Ciebie i złe i dobre. Przyroda nie lubi próżni. Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie tego całego ambarasu.

Lila, Anastazja ja miałam wybrany wózek Roan Cortina. Bardzo mi się podobał. Taki zwyczajny, tradycyjny wózek. Duży i wygodny dla dziecka, ale nie wiem co dalej, bo już nie zdążyłam sprawdzić :(

reklama
Cześć dziewczyny :-) lubię tak pisać od razu czuję się jakbym miała lat 15 :-D

Ja chyba dzisiaj będę się nudzić w pracy, bo jak jest tak pochmurnie to ludziska nie chcą wyłazić z domów:-(
Na weekend teście przyjeżdżają to sobie odpocznę od myślenia co na obiad ugotować, lubię jak teściowa gotuję, co prawda tłusto ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi. No i przepyszne ciasta piecze zwłaszcza karpatkę , mniammm już się nie mogę doczekać;-)

Skoro już tak przyszłościowo mówimy o wózkach to na bank kupimy albo Kadex albo Coletto Mateo , a zabawki to non stop oglądam - w niektóre to sama bym się pobawiła.
Czasami mi właśnie brakuje tych czasów co pracowałam jako opiekunka:tak:

Hejka Anastazjo!

Ja tak naprawdę, gdybym miała więcej kasy, ale wiadomo, że muszę jeszcze trochę popracować;-), to kupiłabym wózek taki robiony na retro, z wielkimi szprychowymi kołami i mnóstwem chromów. Koszt takiego wózka, bagatela ok. 5000, no ale kto bogatemu zabroni?

U mnie też pogoda się, delikatnie mówiąc spieprzyła, ale na szczęście nie pada. Jeszcze!
Miłej pracki, ja też właśnie na ten wózek zarabiam :)

Czesc dziewczyny!!! Ale dzisiaj dalam po spaniu;-) dokladnie to wstalam dopiero jakies pol godziny temu i dopiero jem sniadanko:-D.
Anastazjo u mnie pogoda przesliczna:tak: tak mysle zeby zaliczyc dzisiaj jakis spacerek:-)
Zjola wozek fajny i cena nie jest przerazajaca, ja nie mialam swoich typow tylko kilka razy luknelam na allegro.

Lila fajny ale ten Roan, nie? Bo z tym drugim, to żart :-D
Zazdroszczę spania, bo ja dzisiaj o 5.30 nie mogłam się pozbierać. Jak oglądałaś Walle-go, to była tam taka scena jak mu bateria wysiadła. Ja wyglądałam dzisiaj dokładnie tak samo YouTube - Wall-E Morning

Zjola - Ja właśnie tez zarabiam na wózek, choć we wrześniu uzbieraliśmy jakieś 800 zł od gości , ale już dawno przejedzone:) ( mowa tu o weselnych zabawach oczywiście )
Lila - spioch , podziel się pogodą :)

Dobra jest ta baja, chyba sobie ściągnę jak wrócę do domu :) a ten fragment jest the best :)

Ostatnia edycja:
Czytałam na CPP co napisałaś, powiem Ci ze wierzę w to, zresztą kiedyś dużo książek o podświadomości przeczytałam , bardzo polecam. I nie wiem czy w styczniu do poronienia nie doszło właśnie dlatego że tak sobie myślałam a co jeśli się nie rozwija prawidłowo , jeśli zatrzymało się w rozwoju itd itp, no i dostałam to co chciałam, niestety.
No i jeszcze nie wolno mówić NIE, bo podświadomości tak jakby nie słyszy tego, także my myślimy nie martw się a podświadomość słyszy Martw się , no i się martwimy.
Ale wszystko jest fajne w teorii w praktycy to nie umiem z tego korzystać :)

No właśnie te nasze lęki i obawy są tak silne, że ciężko je przezwyciężyć :( Ja teraz staram się jak mogę myśleć pozytywnie. Z tym NIE, to też o tym słyszałam. Poza tym sama konstrukcja zdania wpływa na naszą wyobraźnię a ta sama zaraz wprowadza nasze myśli w czyn. Np.: jak mówisz do dziecka: nie biegaj, bo się przewrócisz, to w myślach widzisz jak dziecko leży, no i długo nie trzeba czekać na efekty! Coś w tym jest.

reklama
Taaaaaa te nasze myśli, Ja to czasami mam takie że lepiej oderwać tę głupią głowę i wyrzucić gdzieś.
Nigdy nie myślałam że jest podatna na pogodę, ale chyba im więcej lat tym gorzej z tym :)
Jak teraz była taka fajna pogoda, słoneczko - ciepło , to normalnie WIERZYŁAM ze wszystko mi się uda, no i co ? I się udawało - codziennie 2,3 klientów miałam ( dla mnie sukces bo dopiero od 2 mies. działam ) a dzisiaj z samego rana "wmówiłam" sobie że w taką pogodę ludzie nie łażą no i proszę - przez te 2 godziny tylko parę osób się przewinęło przed oknem!!!!!!!
ehhhhh byle by ta wiosna szybko przyszła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry