reklama

Odskocznia;))))

Musisz sobie wmówić, że wejdą w ucieczce przed brzydką pogodą i w pogoni za ciepełkiem i słoneczkiem:) W końcu tego szukamy w biurze podróży. A poza tym "nie od razu Kraków zbudowano" :-D, prawda?

reklama
A do mnie dzwonila wlasnie kolezanka i wybieramy sie na wycieczke rowerowa:-), troche poddycham swiezym powietrzemi i pomoge sobie stracic kilka zbednych kg!!!!

Dobra będę dzisiaj "medytować" i powtarzać - "klienci przyjdą i kupią dużo wycieczek":-)
Nie narzekam - podchodzę optymistycznie do "swojego biznesu" , dużo "dobrych" ludzi straszyło że swoja działalność jest beeee i taaaaaaaaaaakie są koszty i trzeba coś tam coś tam, ale olewam takie "rady". No bo skoro jest tak źle to czemu ta osoba sama prowadzi działalność? Wkurza mnie to w naszej społeczności.

Lila - nawet mnie nie denerwuj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bo Ja dzisiaj wróciłam do kozaków i ciepłej kurtki :-(:-(

No ja się babki na razie zmywam. Idę malować drewniane zajączki, bue ... Nie lubię akordu :( a to tym pachnie.
Jak by nie do dzisiaj, to do jutra.
I pion proszę trzymać! Pion!

Zjolu trzymamy pion, trzymamy:-):-D
Anastazjo ja nikogo nie chcem denerwowac, bardzo sie ciesze z takiej pogody bo u nas na Mazurach zawsze jest naj zimniej a dzis mamy takie slonko:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zjolu trzymamy pion, trzymamy:-):-D
Anastazjo ja nikogo nie chcem denerwowac, bardzo sie ciesze z takiej pogody bo u nas na Mazurach zawsze jest naj zimniej a dzis mamy takie slonko:-D

no dobra, przekonałaś mnie że Wam się należy:-D
u Was faktycznie dopiero teraz słonko świeci a u nas od zeszłego tygodnia było:tak:
zjola - trzymamy pion , rośniemy w górę:-D:-D

No i dobra babki. Jeszcze na chwilę udało mi się zajrzeć ale nie na długo, bo się zmywam o 15-tej.
Zające schną, jutro potraktuję je lakierem bezbarwnym. Najgorsze, że to się rozkręca i mnożą się, jak nie przymierzając zające :-D. Na biurku mam ich jeszcze z 5 surowych i jakieś kurczaki :szok: O mamma mia!

reklama
Bo pracuję na warsztatach terapii zajęciowej i będziemy mieli kiermasz świąteczny. Kolega z pracowni stolarskiej wycina je w drewnie, ja maluję a potem wmawiamy ludziom, że to nasi podopieczni zrobili, eh ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry