Cześć kochane moje :-)
Madziula przykro mi z powodu Twojego wujka... dobrze, że masz kogoś kto Wam pomaga to tak wiele znaczy w takich sytuacjach. Brunet powiadasz... fajnie :-) ściskam i buziam :**
Siska kochana moja co tam u Was? Jak się czujecie? Czytałam na szybko i nie wiem czy dobrze interpretuje, że coś się działo? Kurcze odezwij się bo zaczynam się martwić. Pozdrów wiole jak będziesz do niej pisać, buziaki :**
Gabrysia jak miło Cię "widzieć". Rzeczywiście dawno Cię nie było u nas. Ano zapracowana nawet nie pytaj myślałam, że nocki są zajmujące ale druga dopiero mi czas zabiera ani się nie obejrzę już trzeba wychodzić. A reszta bez zmian, kłopoty nie zniknęły w żaden cudowny sposób, ale nie jest gorzej i mam nadzieje, że nie będzie. A co tam u Ciebie poza odpoczywaniem? Ściskam :**
Marta zawitasz do nas jeszcze kiedyś? Co tam u Ciebie? Jak chłopaki? Napisz koniecznie co słychać :**
Zjola no proszę to Ty utalentowana jesteś strasznie ;-) Co jeszcze robisz?? Ano po nockach jest ciezko wrócić na normany rytm ale jakoś się udaje i znowu trzeba iść na nocki

Lila aż zazdroszczę pogody u nas zimno i pada od rana na rower nie ma najmniejszych szans
Anastazja zbliżają się wakacje ruch się dopiero zacznie zobaczysz jeszcze będziesz miała pełne ręce roboty ;-)
Ilonka A Ty gdzie się podziałaś? Wracaj kobieto i pisz co tam u Ciebie się dzieje. Buziaki :*
Druga zmiana też jest do niczego na nic czasu mi nie starcza. Ledwo się obrobie już jest wpół do pierwszej i muszę się zbierać do roboty. Dobrze, że po niedzieli na rano będzie go mam nadzieje trochę więcej.
Iza, Czarna, Wiola, Liliana pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Miłego dnia buziam :**