reklama

Odskocznia;))))

reklama
Danuś, gadułko ;) to ja Ci dziękować, za wsio...i Miłko buziaki przesyła, a P i maminka dziękują, wiesz... ;)
Aaaaaaaaaaaaaa....P, jak zacyknął, że z Toba nawijam to kazał pozdrowić, zgadnij skąd? Z PCIMIA! Patrz jak pamięta hihi

Co tu się dzieje?

Co z Ewelinką?
Nie ma mnie tydzień a tu jakieś złe wieści.
Pozdrówcie ją ode mnie babeczki, jak macie kontakt. Strasznie się zdenerwowałam!

Czarna - wyprzedzić mnie chcesz?

Hej,

dziewczyny co się dzieję? Ewelina - zdrowia duuuuuuuuuuuuużo, tak nagle ? przepraszam same pytania , ale normalnie jestem w szoku!
czarna - to doszłaś z mężem do porozumienia widzę , super - gratuluję!!!!
Ja jeszcze poczekam :(
zjola - co u Ciebie kobieto ?
lilijanna - pamiętam , dziękuję za pamięc , ostatnio potrzebowała chwilę westchnienia od BB, no i też miałam trochę urwanie głowy w pracy , ale to dobrze akurat, bo jak zaczę zarabiać to śmiało będę mogła dołączyć do starających się, a jak u Ciebie starania?

Anastazja - długo by opowiadać :) Jak się cofniesz troszeczkę na wątku, to opisałam tu moje podróże. Wakacje miałam superowe i bardzo urozmaicone. Teraz byłam z podopiecznymi w Zakopanym i w końcu na stałe osiadłam w domowych pieleszach. Teraz będę się częściej odzywać :)

Danuś, gadułko ;) to ja Ci dziękować, za wsio...i Miłko buziaki przesyła, a P i maminka dziękują, wiesz... ;)
Aaaaaaaaaaaaaa....P, jak zacyknął, że z Toba nawijam to kazał pozdrowić, zgadnij skąd? Z PCIMIA! Patrz jak pamięta hihi

Gadułko ja???????????? :szok::szok::szok: toć ja nic nie mówiła :-D:-D:-D:-D Echh dziękuje dziękuje czuje się wycałowana za wszelkie czasy :zawstydzona/y:
To to P. ma pamięc nie powiem hihihihiihi podziękuj mu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Część dziewczynki jeśli pozwolicie to do Was dołączę a jeśli to nie odpowiednie miejsce to mnie spławcie.

Dziś sie potwierdziła diagnoza ze nosze w sobie puste jajo . Jestem / nie jestem w 9 tygodniu. Moja pani doktor kazała mi czekac az wszystko poleci samo i pojechała na konferencje. Umówiłam sie na wizytę w poniedzialek do innego lekarza. Nie wiem co robić czy isc na łyżeczkowanie czy mówić o tabletce. O co mam w ogóle pytać lekarza?
A może sie nie przyznać i poczekać co on powie? Jeśli wiecie to proszę o radę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry