reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola ja juz zgłupiałam bo dziś byłam u innego lekarza który mi powiedział ze to chyba nie puste jajo tylko martwa ciąża. Czy oni naprawdę nie wiedzą - strzelają czy aż tak trudno zauważyć różnice?

Ostatnia edycja:
Bunny - czasami zależy to od jakości aparatu usg. U mnie lekarz w prywatnym gabinecie zdiagnozował puste jajo płodowe a w szpitalu widzieli 3 mm zarodek. Ja na tym zdjęciu nie byłam tego w stanie rozpoznać. Diagnozę potwierdził wynik histopatologiczny, w którym opisano iż w materiale były komórki zarodka.

rety nie nadazam za Wami....

Ewelinka ... no... wiesz malenka :*
Danusiu dla Ciebie ogromniaste buziaczki...
Bunny86 - rzymam kciukasy co by sie wszytsko wyjasnilo i witam serdecznie

ja wczoraj wrocilam do pracy po 2 tygodniach urlopu i powiem wam ze ledwo zyje :) jeszcze jakies grypsko mnie bierze czy cus ale nie najelpiej sie czuje...
Kacper znowu chory, do przedszkola nie chodzi - czekamy az wysla nam zgloszenie na testy alergicznie bo powoli nie wyrabiamy...
jutro znow caly dzien w pracy i za chwile koniec kolejnego tygodnia... dni uciekaja nie wiadomo kiedy i jak... czasami nie nadazam...

laseczki trzymajcie sie wiatru :) bele do przodu i z usmiechem :) buziaczki :)

Hejka:zawstydzona/y: od 30.09.11 dołączam do grona bezrobotnych, jestem zła jak cholera:angry:
Otóż od października należy mi się umowa na czas nieokreślony a mój szef aby mi jej nie dać chciał mnie przenieść do drugiej firmy na co się nie zgodziłam więc dostałam wypowiedzenie:wściekła/y: na szczęście mam urlop do wykorzystania i nie muszę więcej go oglądać!!!
Rudzia szybkiego powrotu do zdrowia wam życzę :)

Ostatnia edycja:
Magdalena - cholercia jasna! Ja też byłam bezrobotna dwa lata i wiem czym to pachnie. mam nadzieję, że szybko znajdziesz coś nowego. Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Magdalena26 - a kazał Ci urlop wykorzystać? Bo jak nie to śmigaj do pracy i wypłaci Ci ekwiwalent, a ja bym go jeszcze dobiła L4 i tak i tak musi Ci wypłacić ekwiwalent, a zawsze to kilka zł więcej w portfelu. Nie miej skrupułów skoro on taki.

reklama
Magdalena26 - a kazał Ci urlop wykorzystać? Bo jak nie to śmigaj do pracy i wypłaci Ci ekwiwalent, a ja bym go jeszcze dobiła L4 i tak i tak musi Ci wypłacić ekwiwalent, a zawsze to kilka zł więcej w portfelu. Nie miej skrupułów skoro on taki.
Idę na L4 bo z zasiłku nawet na ratę kredytu mi nie starczy. Mam jeszcze 2 tyg po ustaniu stosunku pracy na załatwienie sobie zwolnienia. Kolega pracujący w urzędzie pracy mi powiedział że mogę ciagnąć zwolnienie do 6 miesięcy a później mogę iść na zasiłek dla bezrobotnych. Mam nadzieję że tak długo bezrobotna nie będę. A na urlop szef mnie wysłał bo sknera ekwiwalentu nie chciał mi wypłacić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry