reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola to tak jak u mnie, a ja się jeszcze wybrałam w spódniczce i sandałkach, bo zapowiadali słoneczko :/ Mam nogi jak lody buuuu :/

Hop hop jest tu kto jeszcze?

Magdalena - chorujesz już?

Hej ho , odzywam się bo zapomnicie jak się nazywam:-)
ewelina - zdrówka życzę duuuuuuuuuużo , duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo.
zjola - na którymś wątku wyczytałam że jutro masz badania - także &&&&&&&&&.
Danula - co u Ciebie? Jak się trzymacie ?
lilijanna - a Ty jak tam ze staraniami? Bo chyba mi umknęło :zawstydzona/y:
pisałam do Lila01 - ale nic jeszcze nie napisała , chyba nie wchodzi w ogóle na BB:-(
Ja jeszcze nie mam @ , dzisiaj już 32 dni mija, maksymalny cykl był 34 dni i takie też teraz ustawiłam, ale ostatnie 2 miałam 28 dniowe, ale u mnie to jak w ruletce, do 24-34 dni :-)

Witam :-)
Zjola to tak jak u mnie, a ja się jeszcze wybrałam w spódniczce i sandałkach, bo zapowiadali słoneczko :/ Mam nogi jak lody buuuu :/

Hop hop jest tu kto jeszcze?

Magdalena - chorujesz już?
Idę do lekarza w środę i powiem jej co i jak, zwolnienie mogę ciągnąć tylko na nerwicę mam nadzieję że się uda ;-)
Wreszcie mogę nadrobić zaległości w czytaniu.
Danusiu przypomniał mi się czas gdy byłam na zwolnieniu i zapartym tchem czytałam o belli i edwardzie:-D ale wzdychałyśmy pamiętasz?
Miłego wieczoru kochane:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane

Dasz palec, chce rękę noooo :-D
Danuś, obiecuję, że będą dwa bonusiki, tylko daj mi....czas? :-)
Buziam*

Nooo dobra daje Ci czas ale potem czekam niecierpliwie na te bonusiki ;), buziam kochana :*

Cześć babki pozdrowionka :)

Pozdrowionka i dla Ciebie u mnie też niestety deszczowe :-(

Hej ho , odzywam się bo zapomnicie jak się nazywam:-)
ewelina - zdrówka życzę duuuuuuuuuużo , duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo.
zjola - na którymś wątku wyczytałam że jutro masz badania - także &&&&&&&&&.
Danula - co u Ciebie? Jak się trzymacie ?
lilijanna - a Ty jak tam ze staraniami? Bo chyba mi umknęło :zawstydzona/y:
pisałam do Lila01 - ale nic jeszcze nie napisała , chyba nie wchodzi w ogóle na BB:-(
Ja jeszcze nie mam @ , dzisiaj już 32 dni mija, maksymalny cykl był 34 dni i takie też teraz ustawiłam, ale ostatnie 2 miałam 28 dniowe, ale u mnie to jak w ruletce, do 24-34 dni :-)

Jakoś się trzymamy nie mamy innego wyjścia, bo co innego można zrobić? Albo się trzymać albo poddać a to drugie raczej nie jest w moim mimo wszystko wykonaniu do spełnienia ;)

Witam :-)
Idę do lekarza w środę i powiem jej co i jak, zwolnienie mogę ciągnąć tylko na nerwicę mam nadzieję że się uda ;-)
Wreszcie mogę nadrobić zaległości w czytaniu.
Danusiu przypomniał mi się czas gdy byłam na zwolnieniu i zapartym tchem czytałam o belli i edwardzie:-D ale wzdychałyśmy pamiętasz?
Miłego wieczoru kochane:tak:

Madzia będzie dobrze powiedz lekarzowi co i jak i nie powinno byc problemu. Ja jak tak załatwiałam to powiedziałam o co chodzi i ciągnał mnie bez żadnych ale. Uda się na pewno ;)
Ojj tak pamiętam echhh co to była za książka :-D:-D:-D:-D:-D chyba skusze się na przeczytanie raz jeszcze ;)

U nas brzydko deszczowo, jesiennie brrr paskudnie się zrobiło normalnie :no:
Pozdrawiam Was kochane serdecznie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry