reklama

Odskocznia;))))

Witajcie

SIS kochana moja jak się czujesz? Co u Was?
Ściskam Cię mocno :*

Ewelinko ja wiem żeś ty baba cyborg ale i tak życzę ci zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak:
Danusiu ściskam cię gorąco i mam nadzieję że się trzymasz:-)
Buuziam was wszystkie gorąco:-)

Madziu jakoś się trzymam ;)

rety nie nadazam za Wami....

Ewelinka ... no... wiesz malenka :*
Danusiu dla Ciebie ogromniaste buziaczki...
Bunny86 - rzymam kciukasy co by sie wszytsko wyjasnilo i witam serdecznie

ja wczoraj wrocilam do pracy po 2 tygodniach urlopu i powiem wam ze ledwo zyje :) jeszcze jakies grypsko mnie bierze czy cus ale nie najelpiej sie czuje...
Kacper znowu chory, do przedszkola nie chodzi - czekamy az wysla nam zgloszenie na testy alergicznie bo powoli nie wyrabiamy...
jutro znow caly dzien w pracy i za chwile koniec kolejnego tygodnia... dni uciekaja nie wiadomo kiedy i jak... czasami nie nadazam...
laseczki trzymajcie sie wiatru :) bele do przodu i z usmiechem :) buziaczki :)

Marta nareszcie jesteś, kurcze znowu Ci mały choruje? Coś często rób mu badania coś musi być nie tak.
Ściskam i buzaki :**

Hejka:zawstydzona/y: od 30.09.11 dołączam do grona bezrobotnych, jestem zła jak cholera:angry:
Otóż od października należy mi się umowa na czas nieokreślony a mój szef aby mi jej nie dać chciał mnie przenieść do drugiej firmy na co się nie zgodziłam więc dostałam wypowiedzenie:wściekła/y: na szczęście mam urlop do wykorzystania i nie muszę więcej go oglądać!!!
Rudzia szybkiego powrotu do zdrowia wam życzę :)

No masz co za czasy!!! Kurcze przykro mi kochana :*

Mam taką nadzieję bo mam kredyt do spłacenia, jeszcze się trzymam ale boje się że cała sytuacja mnie przerośnie.

Spokojnie masz doświadczenie Łódż jest wielkim miastem na pewno coś szybko znajdziesz sobie trzymam za to &&&&&

Idę na L4 bo z zasiłku nawet na ratę kredytu mi nie starczy. Mam jeszcze 2 tyg po ustaniu stosunku pracy na załatwienie sobie zwolnienia. Kolega pracujący w urzędzie pracy mi powiedział że mogę ciagnąć zwolnienie do 6 miesięcy a później mogę iść na zasiłek dla bezrobotnych. Mam nadzieję że tak długo bezrobotna nie będę. A na urlop szef mnie wysłał bo sknera ekwiwalentu nie chciał mi wypłacić.

Ciągnij jak najdłużej L-4 muszą Ci płacić tak jak piszesz przez 6 miesięcy a w tym czasie na pewno będziesz miała już coś nowego. Na urlop nie musiałaś się godzić musiałby wtedy Ci wypłacić.
Przykro mi kochana :*

Zjola na lateksie? Brr nie nawidzę i mam nadzieje, że szybko go odtawicie ;)

Wiola jak się czujesz?

Ania pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

reklama
Witam,

Madzia, bankowo coś znajdziesz, jesteś młoda, zdolna, piękna, więc wiesz...buziam*

Danuś
, jako-tako...zaraz Ci cosik skrobnę...całuję*

Pozdrawiam każdą z osobna*

Danuś - lateks jeszcze tylko w przyszłym miesiącu i to tylko w dni płodne. Ja wiem kiedy są, bo mnie w boku kłuje i to całkiem regularnie, tak, ze da się wytrzymać :) Buziaki

Ewelinko - trzymaj się kochana. Kciuki za zdrówko &&&

Madzia - cały czas wierzę, że szybko coś znajdziesz.

Pozdrowionka dla wszystkich

Witajcie

Witam,
Madzia, bankowo coś znajdziesz, jesteś młoda, zdolna, piękna, więc wiesz...buziam*

Danuś
, jako-tako...zaraz Ci cosik skrobnę...całuję*
Pozdrawiam każdą z osobna*

Kochana to ja czekam niecierpliwie na wiadomości. Całuje :**

Danuś - lateks jeszcze tylko w przyszłym miesiącu i to tylko w dni płodne. Ja wiem kiedy są, bo mnie w boku kłuje i to całkiem regularnie, tak, ze da się wytrzymać :) Buziaki
Ewelinko - trzymaj się kochana. Kciuki za zdrówko &&&
Madzia - cały czas wierzę, że szybko coś znajdziesz.
Pozdrowionka dla wszystkich

No to Ty jak ja też jak płodne to czuje w boku i nie sposób przegapić i wtedy tylko lateks ale mojemu mężowi się to nie uśmiecha i twierdzi, że woli poczekać niż się męczyć :-D:-D:-D buziaki :*

Madzia - to idź na zwolnieniu już, przerywając tym samym urlop, będziesz mieć kasę i z L4 i dostaniesz ekwiwalent za urlop, to Ci nie przepada.
Danula - dobrze Cię widzieć :)

Dziękuje :) Ciebie także miło widzieć:)

Madziula jak tam? Postanowiłaś coś? Jesteś już na L-4?

Wiola? gdzie się podziewasz? Jak się czujesz?

Marta buziaki :****

Gabi, Majsi pozdrawiam kochane :)

Ja dziś ostatnia nocka naaaaaaaaareszcie jedyna zmiana której nienawidzę i która mnie wybija na tydzień z życia. Weekend za pasem i już doczekać się nie mogę :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry