Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Danusiu właśnie skończyłam czytać "Powiedz że mnie kochasz" Anny Siwek, podobała mi się, również o miłości .Witajcie kochane
Madzia będzie dobrze powiedz lekarzowi co i jak i nie powinno byc problemu. Ja jak tak załatwiałam to powiedziałam o co chodzi i ciągnał mnie bez żadnych ale. Uda się na pewno
Ojj tak pamiętam echhh co to była za książkachyba skusze się na przeczytanie raz jeszcze
U nas brzydko deszczowo, jesiennie brrr paskudnie się zrobiło normalnie
Pozdrawiam Was kochane serdecznie![]()
Anastazja - u nas staranek ciąg dalszyPo prostu
![]()
:-):-)Mam taką nadzieję :-)Anastazja - dzisiaj mam badanka i dzięki za &&&. A co u Ciebie słońce?
Magda - nadrobisz lekturą a i praca się znajdzie.
Danula - dobre nastawienie. tak trzymać, żadnych załamek
Lilijanko - ja jestem tuż za TobąStaranka już za moment.
Ewelinko - cmok.
Danula, już zasiadam i bonusujębuziam*
Anastazja - dzisiaj mam badanka i dzięki za &&&. A co u Ciebie słońce?
Magda - nadrobisz lekturą a i praca się znajdzie.
Danula - dobre nastawienie. tak trzymać, żadnych załamek
Lilijanko - ja jestem tuż za TobąStaranka już za moment.
Ewelinko - cmok.
Witam dziewczynki, nawet sobie nie wyobrażacie jaki tupet mają ludzie.
Otóż zadzwoniła do mnie mamusia mojej byłej szefowej (kadrowa) że muszę przyjechać podpisać jakieś dokumanty nie pytałam o co jej chodzi i poprosiłam aby mi wystwili referencje bo staram się o posadę w urzędzie miasta. Dzisiaj zadzwoniła i przeczytała mi referencje, byłam zaskoczona bo były wręcz idealne. Okazało się że nie ma nic za darmo, że chce zmienić mi wypowiedzenie na 24.09.11 a nie 1.10.11., oczywiście się nie zgodziłam bo chce mieć zapłacone wynagrodzenie za cały miesiąc. Na to wredna baba stwierdziła że w takim razie porozmawia z szefem i referencji mi nie wystawi bo jestem konfliktowa i nie chce jej pomówc a ona ma kontrolę z zusu. Nie dosyć że chcieli mnie przenieść do innej firmy nie podając powodu (należała mi się umowa na czas nieokreślony) na co się nie zgodziłam i dostałam wymówienie to jeszcze jakieś przekręty z moim wypowiedzeniem robi. Otóż 1.10.11 to sobota i to święto więc musi mi dać jeden dzień urlopu więcej lub wypłacić ekwiwalent. I jak ma być dobrze ludziom w polsce mając takich pracodawców? Ciesze się że wreszcie zakończyłam współpracę z tą firmą.
Pozdrawiam was serdecznie![]()
Danusiu właśnie skończyłam czytać "Powiedz że mnie kochasz" Anny Siwek, podobała mi się, również o miłości .
Też myslę o powrocie do Edzia :-)
Mhhhhhhhhh sama przyjemność:-):-)
Mam taką nadzieję :-)
Jak przeczytasz koniecznie daj znaćWitajcie kochane
Noooo ja widziałam i strasznie podobają mi się te bonusiki ojjj strasznie a słodkie są, że ma się ochotę wycałować więc proszę zrób to za mnie
Buziam kochana :**
No wiesz staram się staram a co mi z tego wyjdzie czas pokaże
No żesz w mordę ale numer, nieżle. Ludzie to jednak myślą, że są władcami wszystkich pracoeników, szlak mnie trafia jak takie coś czytam czy słyszę.
Masz rację nigdy nie będzie ludziom dobrze w polsce bo tacy pracodawcy co są cwani jak Ci Twoi to są praktycznie wszędzie niestety. Byle tylko oni wyszli na tym dobrze, jak coś nie po ich myśli od razu robią kłopoty.
O tego nie czytałam więc sięgne przy najbliższej wizycie w biblotece. Mi teraz ma zostawić jakieś 4 książki też chyba coś w rodzaju wilkołaków jak te poprzednie co czytałyśmy. Jak przeczytam napiszę Ci czy warto po nie sięgnąć
Buziam każdą z osobna. Miłego dnia kochane![]()
Ziolu mam gdzieś tą firmę niech mi zapłacą i wystawią świadectwo pracy i nie chce więcej o nich słyszeć:-)Cześć babeczki!
Buziaki dla wszystkich
Magda - ja też miałam takie przeboje z moimi byłymi pracodawcami. Kombinowali, jak konie konie pod górkę. W końcu sprawa skończyła się w sądzie. Wygrałam, ale pieniędzy nie odzyskałam, bo byli nie wypłacalni. 5 lat już minęło i chyba już forsy nie odzyskam. Tobie jednak życzę udanego rozwiązania umowy i trzymam kciuki &&& Strasznie mnie to rusza, jak ktoś przeżywa taką samą biedę jak ja, od razu odżywają wspomnieniaTrzymaj się kobitko.
Danula - dasz radę.
Ewelinko - gdzie Ty?

wynik 2 - w ciąży nie jestem , ale @ dalej nie rozkręciła się , cholera mogła by już przyjść i pójść - bo ustalone że październik dzień w dzień jest nasz