reklama

Odskocznia;))))

No wiem kochana że niestety brak dzidziusia w brzuszku, ale wiesz - Ja się za bardzo nie nastawiałam , tylko martwiłam się że to nie 0 , a ponoć to jest normalne że raz może być 0 a raz więcej, jak myślisz?

reklama
Anastazja - norma, gdy ciąży nie ma jest od 0 do 5. 5 może być przed samym okresem a niższe wartości po okresie. Ty robiłaś betę przed rozpoczęciem @, więc wartość mogła być wyższa od zera. Wszystko zależy od organizmu.

aha no widzisz , nie wiedziałam tego , no w tym moim labo norma poza ciążą 0 - 2,7 . To się nie martwię w takim razie - pewnie dzisiaj/jutro się rozkręci skoro taki wynik , no i najważniejsze - bałam się że to świadczy o jakiejs chorobie - tfu tfu tfu .

Zjola, no mnie nie było, bo ciasto piekłam i obiadek szykowałam, teraz też z doskoku, bo ogarniam domek, wieczorkiem gości będę miała, więc wiesz...ochędożyć trzeba ;)

Ja dzisiaj na luziku. jutro idę babci włosy farbować, M do pracy, młody chodzi własnymi drogami a ja mogę ciut odpocząć. W niedzielę zapowiada się grill u znajomych, więc ja nogi w górę :)

reklama
Zjola, no ja niestety wcześniej wiedziałam, że znajomi przyjadą na weekend, więc muszę się przygotować...ciasta upiekłam dwa, ale zastanawiam się, czy wystarczy, bo to żarte towarzystwo...zapiekankę też już zrobiłam, później tylko odgrzać...no i upiekłam karkówkę ze śliwą...zostały sałatki lekkie do zagrychy i odpoczynek ;) Maluch bawi się w kojcu, elegancio...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry