reklama

Odskocznia;))))

Ewelinka - zlituj się, bo mi ślinka cieknie a do obiadu daleko :-( A poza tym ja na lekkiej diecie, bo w lecie 3 kilo poszło do przodu. Na szczęście 1,5 jużposzło w diabły :)

reklama
Hej dziewczynki, co tu tak cicho?

lila - cześć zgubo , pisz co u Ciebie :-)
Widzę od piatku o jedzeniu była mowa - Ja wczoraj ugotowałam pomidorową - wieeeeeeeeelki gar , na 3dni powinno starczyć :-D:-D
Tutaj się chyba nie pochwaliłam - kończy mi się @ i zaczynamy staranka :tak::tak::tak: a że mam cykle 28-32 ( ostatni wyjatkowy bo aż 35 dni:-() to wyliczyłam że 3- 14 października będą w sam raz na zabawę ;-)
Czarna - do Ciebie dołączam :tak: jak u Ciebie przygotowania :-)

Anastazja - co tak wcześnie? Przed pracką jeszcze jesteś?

Ja staranka mam w planie ok. 26-28 października, bo wtedy mniej więcej będę miała owu. Ale na razie jeszcze jedn cykl przed nami bezowocny. No ale kto wie, może październik będzie dla Ciebie mnie i Czarnej łaskawy :)

Tak , jeszcze przed pracą , za 20 minut wyciagam moją furę - czyt. rower :-D:-D:-D i śmigam do pracy na 10 :tak::tak: 2 lata temu październik był bardzo łaskawy , oby w tym roku też tak było :-) a ty kochana też do roboty jedziesz ? ;-)

może październik będzie dla Ciebie mnie i Czarnej łaskawy :)
i mnie i mnie i mnie, no do jasnej ciasnej zapomniały o mnie - - - > foch - - - . o nie nawet foch z przytupem :-p

Swoją drogą październik/listopad byłoby bosko gdybym sobie zaciążyła, bo wtedy rodziłabym w sierpniu jak Adriannę i byłyby 2 lata różnicy, no i ciuszki w większości rozmiarowo by podpasowało, no i dzieć do zimy podrośnięty, no i się znowu rozmarzyłam i gdybam...

reklama
lilijanna - nie zapomnieliśmy o Tobie :tak::tak::tak::sorry::sorry::sorry::no::no::no:
Myślę że ten termin na ciążę jest super, choć mówiłam że już nigdy w życiu nie zajdę w ciążę tak żeby pierwsza połowa wypadła w zimę :-)
Ja mam nadzieję że jeszcze na czerwiec się załapię - oby ta @ która się kończy była ostatnią w tym roku :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry