• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Jestem , cały czas czytam , czasu trochę brak żeby wszędzie napisać

Ewelinko , hmm u mnie tak sobie . Jakieś ciche dni nas dopadły , kiepski moment bo staranka tuż tuż . Mam nadzieje że to minie . T chodzi nabuzowany , pewnie się boi .
Pomimo tego wszystkiego nie kupiłam plastrów , @ sie skończyła , trzeba by się zabrać do roboty . No nic, zobaczymy co z tego wyjdzie . 10.10 ide na podgląd do gina , ciekawe czy moje jajniki ruszą po 2 latach plasterków.
Anastazja , widzę suwaczek staraczkowy na podobnym etapie co u mnie :) &&&&&& oby Wam się udało!
Zjola , wizytka już niedługo , stresujesz się? a jak mąż, przeżywa czy luuuzik ?

Buziaki dla wszystkich babek.

Witajcie,

Danuś, zbieram się do napisania, kopnij mnie w zad :*

Zjola, jak tam szykuje się trzęsienie ziemi? &&

Czarna, jak sprawy się mają?

Majsi, wpadłaś i wypadłaś! Pisz co u Was?

Madzia, jak tam poszukiwania pracy? buziam*

Marta, rudzisko moje, jak Wam tam? Całuję mocno***

Iza, wieki Cię nie widziałam, co u Ciebie?

Gabi, odezwij się i napisz co u Ciebie?

Anastazja, Lila, pozdrówka - jak na froncie?

Iwonko, podczytujesz - buziam***

Pozdrawiam wszystkie babeczki*
Witam, kurcze Ewelinko jest ciężko, myślałam że będzie lepiej.
Staram się myślec pozytywnie, wczoraj zatopiłam smutki szampanem na urodzinach koleżanki i dzisiaj głowa strasznie boli :p
Buuuziam was wszystkie gorąco :*

Witam,

Czarna, jajory ruszą, bo czemu miałyby nie ruszyć - żadne plastry im nie straszne! A z małżem zapewne się dogadasz...może faktycznie się boi...wierzę, że wszystko poukłąda się po Twojej/Waszej myśli i trzymam za Was kciuki &

Madzia, oj...na pewno jest ciężko, ale wcześniej, czy później coś znajdziesz, a teraz wykorzystaj ten czas na maksa!! Zrób coś dla siebie, musi być git i już... ;)

Pozdrawiam babeczki*

Kciuki za starnka dla wszystkich potrzebujących &&&.

Magda - znajdziesz coś, tylko się nie poddawaj!

Czarna - ja już jestem strasznie ciekawa naszych wyników. Mój M stresuje się tylko jak jesteśmy na wizycie albo na badaniach. Tak na co dzień, to luzik :) Ja mu za często głowy nie zawracam, tylko czasem przypominam, ze czas na kolejne badanie. Na dniach muszę go zahaczyć, że musi zbadać wojsko :0

Lilijanko, Ewelinko - pozdrówka

Witam się i Ja po długiej nieobecności, od piątku wieczór do w zasadzie wczoraj tam mi głowa napier'''' - inaczej tego nie można nazwać, w sobotę i w poniedziałek musiałam brać nurofen ultra, inne dni jakoś apap zadziałał, dzisiaj już lepiej z tą moją głupią głową:-D
czarna - oby NAM się udało :tak::tak: Ja ustawiłam sobie na 34 dni , ale wahania mam 28-32 , ostatnia tylko była dziwna :-( oby nie zaszkodziła staraniom.
zjola - to już tuż tuż :-):-):-) jeszcze troszeczke ;-)
lilijanna - no to super - widzę zbiera się spory wysyp czerwcowo-lipcowy :happy: Na jakim etapie jesteś? :-D:-D
magdalena - zam ten ból szukania pracy, dasz radę !!!! tylko na razie będzie troszeczkę cięzko , ale znajdziesz wymarzoną pracę, trzymam kciuki &&&&&
ewelina - jak się czujesz ?

Anastazja - miło, że zaglądnęłaś :) Czasem podczytuję Cię na Mamusie 2012 ale jakoś rzadko się tam udzielam. Myślę, że dołączę na dobre jak zafasolkuję :)

Staram się i tu i tam , ale ostatnie dni były koszmarne, chyba przez zmieniającą się pogodę. Pisz częściej, to nie jest tylko dla wystaranych na 2012 ale i starających sie , jest kilka dziewczyn co się już starają kilka miesięcy, albo i tacy co się jeszcze nie starają :tak: Po prostu czasami jest fajnie z kimś pogadać :-)

reklama
Ja też piszę tu i tam :) Czasami za wiele srok za ogon trzymam :-D Ale nie wiem, czy ty też tak masz, z niektórymi dziewczynami jakoś bardziej zżyta jestem :) Nie powiem, ty się do nich zaliczasz. Moze człowiek nadaje na podobnych falach, czy co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry