reklama

Odskocznia;))))

Dokładnie , Ja też tak mam , że z niektórymi lepiej się gada , nawet o d''' marynie :-D:-D:-D A jest kilka dziewczyn co rzadko się odzywają ale i tak się pamięta, więc nękam PRV:-D:-D:-D
A ja się wzięłam za , że tak powiem uzupełnienie pałeczek kwasowych , w kwietniu wyszło że nie mam ani jednej , stosowałam lacto coś tam :-D ale nie wiem czy pomogło , także teraz zakwaszam organizm bo ponoć to pomaga , pije soczek żurawinowy i z czarnej porzeczki i muszę podejść do apteki po jakiś specyfikum :-Da od tego picia soczków to co godzinę do wc biegam :-D

reklama
Ja bez soczków biegam do kibelka bardzo często. Taka moja uroda. Nawet w nocy maszeruję nawet i 3 razy :( Żurawinka bardzo dobra i zdrowa. Podobno dobrze jest jeść jogurty wszelkiej maści.

jogurty to u nas obowiązkowo na śniadanko są , tylko że takie zwykłe, nie wiem czy mają jakieś tam kultury w sobie. Jeszcze 3 tygodnie i będziecie mogli się starać , ale to zleciało , wyliczałaś sobie już termin porodu? :-D Bo Ja co miesiac to robię , mimo że nie staraliśmy się :zawstydzona/y:

No z Lwami to ja się dobrze dogaduję :) Może być :) A czy to przypadkiem nie jest swięto dziękczynienia labo niepodległości w USA. zaraz sprawdzę, bo coś mi dzwoni tylko nie wiem w którym kościele.
Jest - święto niepodległości Belgii, haha.

Witajcie kochane

Sis no proszę Cię ja Cię kopać nie będe ale jak nie pojawi się w krótce jakiś liścik (no wiesz najlepiej z bonusikiem :)) to ja sobie inaczej z koleżanką porozmawiam i radzę już się bać bo wiesz jaka ja grożna jestem :szok::-D:-D
Buziam kochana i czekam :**

Madzia kochana nie poddawaj się pamiętasz jak ja długo szukałam pracy?? Jest cięzko ale nie jest to nie możliwe. Znajdziesz coś na pewno ja ciągle trzymam za to kciuki więc musi byc dobrze.
Kac jeszcze męczy??
Buziam :**

Zjola to fakt z niektórymi dziewczynami jakoś od razu "złapało" się na tych samych falach i do dziś jest kontakt ale to miłe jest :)
Jak samopoczucie przed wizytą? Ja trzymam kciuki za same dobre wieści &&
Buziaki :**

Czarna to masz tak jak ja też często czytam ale czasu brak na nadrobienie zaległości szczególnie jak się na zmiany chodzi brak go na wszystko. Mam nadzieje, że ciche dni szybko miną.Buziaki

Liliana to ja już trzymam kciuki za udane staranka &&& oby były owocne :)

Anastazja też masz takie problemy z bólem głowy? Kurcze co jest mnie też ostatnio coś często boli a w sumie nigdy nie miałam z tym jakiś większych problemów. Widzę, że też staranka więc i za Ciebie zaciskam kciuki &&&

Majsi co tam u Ciebie? Odezwij się czasem buziam :**

Marta a Ty gdzie znowu zniknęłaś na tak długo?? Przez kolano i po dupsku odstaniesz zobaczysz :angry: pisz tu szybko wszystko oczywiście ;-) buziaki niedobroto :**

Iwona, Iza, Gabi pozdrawiam Was serdecznie kochane :***

Ja dziś po nockach jeszcze trzy dni i nie wiem jak przeżyje męczę się strasznie jednak wiek robi swoje i czuje się to w kościach niestety, że człowiek już za młody nie jest echh to straszne uczucie jest.
Pogoda u nas jesienna i aż boje się jak to będzie jak słońce zniknie na dłuższy czas tak mało go było ostatnio.

Pozdrawiam i buziam wszyskie :**

reklama
Danula - dobrze, ze jesteś :)

Dzięki za kciuki. Jesteśmy już tak blisko a wciąż tak daleko.
Co do zmęczenia, to ja nigdy nie miałam mega sił. Ja jestem krótkodystansowiec. Teraz na przykład spadam z krzesła, tak mi się chce spać. zawsze tak było odkąd pamiętam. To chyba jednak jeszcze nie zależy od wieku. Pogadamy jak będziemy miały na karku 80 ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry