• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hejka ,
Zjola i anastazja - ja jestem lew ! i też chce raka albo lwa , bo już takie znaczki mam (Maja to raczek , a Blanka -lew) i sobie chwalę
w moim kalendarzu to już od 2 lat (od poronienia) są wyliczone daty porodu , my pewnie juz tak mamy.
Danula , współczuje nocek , jeszcze kilka pod rząd to napewno jest męczące, trzymaj się

Pozdro dla całej reszty :)

U nas wyszło piękne słoneczko :) Może u was też będzie, bo to w sumie niedaleko. Nie mogę narzekać. Pogoda od połowy sierpnia mnie rozpieszcza :) Oby tak dalej. Ja jeszcze jutro do pracy i luzik, tylko mój M pracuje w sobotę. Chociaż nie powiem, czasem lubię sama posiedziećw domu :) Akurat młody jedzie do ojca, M do pracy a ja jestem Panią Domu. Kawusia pod kołderką, poranne zgniłkowanie :) Ach rozmarzyłam się ...

No u nas tez coś tu przebija ale to nie takie jak parę dni temu, no ale nie ma co narzekać , wrzesień piękny był :-)
Ehhh Ja chyba też w weekend będę w łóżku leżała i się leniła :tak: może nie cały ale na pewno trochę sobie dam poleniuchować :-D

No ja to tak leniu****ę do 10, z tym, ze wstaję wcześnie (ok. 7.30), żeby mieć więcej czasu na enistwo:) Potem, to jak pogoda będzie w miarę, to chyba okna umyję, bo wołają o pomstę do nieba!l

reklama
No mnie by się tez przydalo umyć okna, ale zapowiadają tak do +15 stopni na weekend, Ja mam ten problem że mam bruk-bet niedaleko bloku i nonstop mam zakurzone okna i balkon, gorzej po zimie, domyć nie mogę , ale odkryłam super urządzenie - czyścik parowy , na allegro za 60 zł , tylko że mi się zepsuł 2 mies. temu , będę musiała pomyśleć o nowym na wiosnę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry