• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej, coś tu znowu cicho,

u nas dzisiaj tylko 3 stopnie z ranka, ale już wyciagnęłam zimowe rzeczy a przy okazji rękawiczki,czapki i szaliki :-D:-D
zjola - jak nakręcanie się? Twoja data już coraz bliżej :-)
lilijanna - a Ty kiedy testujesz? bo mam problem z pamięcią także wybacz jeśli się powtarzam:-p

Anastazja - witaj kochana :-)

Ja dzisiaj dostałam @ i cieszę się, bo od tego cyklu już działamy!!! Wszystko się tak super składa, że akurat w dniu wizyty wypadają dni płodne :-). Jupiiii
Jestem pełna nadziei, że tym razem się uda:tak::tak::tak:

A Ty niedługo testowanko, co? Jak by co, to kciuki jak zwykle w pogotowiu &&&

No to super , a zrobi Ci USG na wizycie? to by zobaczył jak pęcherzyk Ci urósł - poproszę suwaczek okresowy zrobić , żebym widziała czy trzęsienie ziemi to cos poważnego czy to Ty :-D:-D No Ja sobie dałam czas do 25.10 , ale pewnie nie wytrzymam i wcześniej zrobię , bo zapasik kilku dniowy zrobiłam :tak: nie wiem po co ale od wczoraj rano przed wstaniem sobie tempke mierze, wczoraj 36,8 dzisiaj 36,9 a jakiś tydzień temu miałam 36,4 :szok::szok: 36,6 przez kilka dni - więc o &&&&& jak najbardziej poproszę :tak:

Oj nie wiem, czy suwaczek wstawię, bo się będę niepotrzebnie nakręcać, a poza tym mnie jajniki kłują na owulację, więc wiem kiedy mam dni płodne. Zresztą cykle mam w miarę regularne z rozbieżnością do 3-ech dni. Jak na razie nigdy się nie pomyliłam ani co do dni płodnych, ani że @ przylezie. Ciąże objawiają się u mnie zawsze brakiem plamienia przed @.
USG może mi zrobią. Może zależeć to od wyników, bo jak wyjdzie jakaś masakra, to i usg nie potrzebne, a jak będzie ok, to kto wie, zwłaszcza jak powiem, że mam owu.
No dobra na razie nie ma co gdybać. Jeszcze tylko 2 tygodnie :)

Witam dziewczynki:-)
Dzisiaj mam 2 pierwsze rozmowy o pracę, strasznie jestem zestresowana bo ostatni raz na rozmowie byłam ponad 2 lata temu :szok: Wszystkim starającym się życzę owocnej zabawy :-p
Pozdrawiam was wszystkie gorąco :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry