Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękujęWitajcie kochane
Iwona, Iza, Gabi pozdrawiam Was serdecznie kochane :***
Ja dziś po nockach jeszcze trzy dni i nie wiem jak przeżyje męczę się strasznie jednak wiek robi swoje i czuje się to w kościach niestety, że człowiek już za młody nie jest echh to straszne uczucie jest.
Pogoda u nas jesienna i aż boje się jak to będzie jak słońce zniknie na dłuższy czas tak mało go było ostatnio.
Pozdrawiam i buziam wszyskie :**
i stwierdzili że na poczatku ich na mnie nie stać i czy mogłabym pracować na 3/4 etatu więc podziękowałam.Czy ja wiem czy dobraCzarna - dobrze że nie wracasz do plasterków, no to teraz czekamy troszkę i wypatrujemy II kreseczek i Ciebie:-)
magdalena - musisz być dobra w tym co robisz , skoro mimo tego że zażyczyłaś "dużo" pieniędzy nie "wyrzucili " Cię tylko zaproponowali 3/4 etatu. Dobrze że ta druga rozmowa dobrze poszła, i trzymam kciuki za poniedziałek - uda się na pewno&&&&&&&&&&&&. Jeśli mogę spytać w jakiej branży się obracać? :-)
po prostu w poprzedniej pracy miałam bardzo szeroki zakres obowiązków i musiałam się odnaleźć w każdej sytuacji. Pracowałam w pracowni projektowej a z wykształcenia jestem politologiem
uczyłam się wszystkiego od początku. Jednak postanowiłam pozostać w branży budowlanej:-)