reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hejka,

czy wy też macie tak zimno?? brrrrr
czarna - doczytałam na CPP że w tym miesiącu nici z fasolki, szkoda no ale do końca tego roku się uda &&&&
zjola - najpierw &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę, a to są za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
magda - i jak rozmowy ?
Co słychać u reszty bb -dziewczynek? ;-)

Anastazja , no niestety tak wyszło . Dobrze że poszłam do gin , to wiem że endo kiepskie . Wolę poczekać niż znowu poronić . Ale do plasterków nie wracam - będę teraz tykającą bombą:-D

Witajcie kochane

Iwona, Iza, Gabi pozdrawiam Was serdecznie kochane :***

Ja dziś po nockach jeszcze trzy dni i nie wiem jak przeżyje męczę się strasznie jednak wiek robi swoje i czuje się to w kościach niestety, że człowiek już za młody nie jest echh to straszne uczucie jest.
Pogoda u nas jesienna i aż boje się jak to będzie jak słońce zniknie na dłuższy czas tak mało go było ostatnio.

Pozdrawiam i buziam wszyskie :**
dziękuję :) niezbyt często tu bywam... :( ale jeszcze niektórzy pamiętają (hurra)
pozdrawiam wszystkich oczywiście.
Oj Danuś u nas tak sobie. Staramy się staramy... i okazało się że mąż ma b. zle wyniki... pani gin zaproponowała inseminację. teraz kurujemy męża i zastanawiamy się co z tym fantem zrobic. Tak bardzo bym chciała, żeby "sama" (czyt.naturalnie) się sytuacja "rozwiązała" ;p
trzymajcie się ciepło!!!!

Hej dziewczynki :-)
Na rozmowach było ciężko, dawno się tak nie denerwowałam. Pierwsza to porażka. Jak podałam swoją wysokość wynagrodzenia to mnie zapytali dlaczego tak dużo:eek: i stwierdzili że na poczatku ich na mnie nie stać i czy mogłabym pracować na 3/4 etatu więc podziękowałam.
Druga rozmowa była bardziej profesjonalna, wynagrodzenie nikogo nie zdziwiło no i branża ta sama:-) Po zakończeniu właścieiel powiedział że mam być dobrej myśli że jeszcze się spotkamy. Nie rzucał słów na wiatr bo zadzwonili do mnie wczoraj i w poniedziałek jadę na kolejną rozmowę:-)
Mam nadzieję że się uda :-)
Miłego weekendu dziewczęta, dam znać w poniedziałek jak mi poszło:-)

Czarna - dobrze że nie wracasz do plasterków, no to teraz czekamy troszkę i wypatrujemy II kreseczek i Ciebie:-)
magdalena - musisz być dobra w tym co robisz , skoro mimo tego że zażyczyłaś "dużo" pieniędzy nie "wyrzucili " Cię tylko zaproponowali 3/4 etatu. Dobrze że ta druga rozmowa dobrze poszła, i trzymam kciuki za poniedziałek - uda się na pewno&&&&&&&&&&&&. Jeśli mogę spytać w jakiej branży się obracać? :-)

reklama
Czarna - dobrze że nie wracasz do plasterków, no to teraz czekamy troszkę i wypatrujemy II kreseczek i Ciebie:-)
magdalena - musisz być dobra w tym co robisz , skoro mimo tego że zażyczyłaś "dużo" pieniędzy nie "wyrzucili " Cię tylko zaproponowali 3/4 etatu. Dobrze że ta druga rozmowa dobrze poszła, i trzymam kciuki za poniedziałek - uda się na pewno&&&&&&&&&&&&. Jeśli mogę spytać w jakiej branży się obracać? :-)
Czy ja wiem czy dobra:confused: po prostu w poprzedniej pracy miałam bardzo szeroki zakres obowiązków i musiałam się odnaleźć w każdej sytuacji. Pracowałam w pracowni projektowej a z wykształcenia jestem politologiem:-p uczyłam się wszystkiego od początku. Jednak postanowiłam pozostać w branży budowlanej:-)
Miłej niedzieli kochane;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry