• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Graffa - my też mamy problem z plemnikami. Piszesz, że zaproponowali wam inseminację? Znaczy, że są w stanie wybrać jak najlepsze plemniki? Dopytuję się tak, bo ja nie mam problemu z zachodzeniem w ciążę. Jak mój M brał leki, to od razu dwa razy zaszłam w ciążę. Problem w tym, że obie obumarły. Lekarz stwierdził, że mogła to spowodować wadliwa budowa plemników albo jakiś błąd genetyczny. W przyszłym tygodniu dowiemy się jakie mamy wyniki kariotypów. Gdyby winne były tylko plemniki wolałabym inseminację, bo na in vitro zwyczajnie nie mamy kasy.

Magda - kciuki za dzisiejszą rozmowę &&&. Coś czuje, że będzie dobrze :tak::tak::tak:

Pozdrowionka dla wszystkich ;-)

reklama
Witam :-)
Zjola masz intuicję:tak: zaczynam od 2 listopada:-D
Mam kolegę w Urzędzie Pracy więc jutro jadę się zarejestrować i dostanę dodatek aktywizacyjny, dobrze że nie złożyłam zwolnienia do ZUS-u (kazali mi złożyć jak uzbieram 30 dni) :tak: Zaczynam od początku, nowa praca, nowe doświadczenia:-)

Ostatnia edycja:
Madzia - ale się cieszę!!!!!!! Hip, hip hura!!!! Kciuki za nową pracę, niech Ci się poszczęści &&&

Wiola - już gratulowałam, ale jeszcze raz nie zawadzi :-) ja tam lubię malutkich chłopaczków, to takie słodkie stworzenia.

Cześć !
Anastazja , i jak tam jakieś obiawy fasolki już są ?????
Zjola , powodzenia na badaniu , pogratuluj swojemu odwagi , bo wiadomo że to dla nich "facetów" nie jest łatwe.
Magda , gratuluje pracy ! życzę żebyś była z niej zadowolona :)

V jolka , no tak długo sie nie odzywać !? wrrrr! nie ładnie , ale fajnie że synek , Kacper pewnie szczęśliwy. Będziesz mieć dwóch muszkieterów! Buziaki i pisz częściej .

U mnie OK , dziewczynki narazie zdrowe , salę na komunię małej znalazłam i zarezerwowałam , humor nawet dopisuje.

Graffa - my też mamy problem z plemnikami. Piszesz, że zaproponowali wam inseminację? Znaczy, że są w stanie wybrać jak najlepsze plemniki? Dopytuję się tak, bo ja nie mam problemu z zachodzeniem w ciążę. Jak mój M brał leki, to od razu dwa razy zaszłam w ciążę. Problem w tym, że obie obumarły. Lekarz stwierdził, że mogła to spowodować wadliwa budowa plemników albo jakiś błąd genetyczny. W przyszłym tygodniu dowiemy się jakie mamy wyniki kariotypów. Gdyby winne były tylko plemniki wolałabym inseminację, bo na in vitro zwyczajnie nie mamy kasy.

Magda - kciuki za dzisiejszą rozmowę &&&. Coś czuje, że będzie dobrze :tak::tak::tak:

Pozdrowionka dla wszystkich ;-)
dam znać wkrótce - jak już będziemy po wizycie, bo pani tą inseminację zaproponował nie widząc wyników M.... zapisaliśmy się do kliniki leczenia bezpł. - zobaczymy co to będzie. Ciekawa jestem jak to będzie.

Babki ratunku !!!!!!!
My wczoraj odebraliśmy wyniki i zupełnie nie wiem, co mam o tym myśleć. Kariotypy obydwoje mamy prawidłowe. Antykoagulant toczniowy - wynik prawidłowy, przeciwciała atomowe - brak, czyli ok. Wcześniej robiłam przeciwciała antykardiolipinowe - wynik prawidłowy. Robiłam też toksoplazmozę, ureoplasmę, mykoplasmę i wirusa hpv, hormony tarczycy i progesteron - wszystkie wyniki prawidłowe. Nic z tych rzeczy nie spowodowało obumarcia moich ciąż.
Zdaje się, że będziemy kolejną parą o prawidłowych wynikach. Obydwoje zdrowi, tylko dziecka brak :-(
Jedyna nadzieja w wynikach nasienia, może tam coś nie gra. Dowiemy się w w czwartek za tydzień.
Czy któraś z Was miała podobnie? Co ja mam dalej zrobić z tym fantem?
Cieszę się, że kariotypy prawidłowe, bo tego już się leczyć nie da.

Co do wczorajszego badania M zniósł je dzielnie :) Na szczęście w Provicie załatwiają sprawę bardzo intymnie i nikt nie wydziera się na pół korytarza, że Pan taki a taki ma za przeproszeniem ... wiadomo co zrobić. Mają laboratorium a w tym laboratorium dopiero pokoik itd. Jak ktoś wchodzi do laboratorium (wchodzi się pojedynczo), to nikt nie wie na jakie badanie się idzie, więc jest ok.

Graffa - trzymam za was kciuki i daj znać po wizycie, co i jak. Ja napiszę o swojej w przyszłym tygodniu w piątek.

Buziole dla wszystkich bez wyjątku :-)

Dziewczyny jak widzicie mamy od kilku dni nowe forum, wszelkie uwagi co do problemów z obsługiwaniem forum proszę zgłaszać mi koniecznie na PW, na bieżąco po zgłoszeniach są naprawiane błędy.

Hej,

magda - super że masz te pracę, powiem tylko - A nie mówiłyśmy że szybko znajdziesz :-p:-p
v-jolka - gratuluję synka :tak:
czarna - wiesz , Ja do objawy miałam już zaraz po @:-D:-D ale tak na serio, to raz wiem na 1000% że się udało a tak jak dzisiaj wydaje mi się że nie :-(
Nie wiem czy można zaliczyć do objawów to że ( wg mnie ) wyraźniejsza jest kreska na brzuchu, od kilki dni mam dużo śluzu wodnego + białego a dzisiaj jakiś taki żółty - najpierw pomyślałam ze to @ się rozkręca :zawstydzona/y::-(, rozstępy na (.)(.) zrobiły się bardziej widoczne ( pozostałość po ciąży ) - ale Ja mam tak, że mogę sobie wmówić coś, mam to chyba po babci, która po przejściu na emeryturę zrobiła się hipochondryczką (chyba tak to się nazywa) ale wystarczy ze da się jej witaminę C w tabletce i powie sie że to jest super-mega drogi lek który pomaga na to i tamto jak już następnego dnia lata jak nastolatka :-D:-D Tak czy inaczej proszę Was o pozytywne myślenie, bo mi czasami brakuje sił :zawstydzona/y:
lili - jak tam Twoja dietka? suwak zrobiony ale nie widać na nim postępów , musisz inny zrobić :tak:
zjola - Ty już wszystko wiesz ;-)

reklama
Anastazja - czy ja dobrze pamiętam, że za parę dni testujesz, czy może już jutro? Wiesz ja już mam sklerozę z racji wieku, więc wybacz. Trzymam kciuki a jak Ci się uda, to ja zamierzam dołączyć w jak najbliższym czasie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry