reklama

Odskocznia;))))

Dzisiaj mam 28 dc , cykle mam od 28 do 32 ( ostatni wyjątkowy 35 ) na wątku 2012 dziewczynom się nie udało i jestem załamana że mi też się nie uda :-(:-( już mi i brzuch boli na @ i objawy wydają się takie bezobjawowe - masakra jednym słowem. Widziałam na promocji bobtesty zamiast 14 - 3,99 zł to może jutro wieczorem albo w sobotę się przejedziemy do superpharm bo to tam. Mam jeszcze rossmana niedaleko - to był mój pierwszy w życiu test i okazał się szczęśliwy.
Powiedz która liczba bardziej Ci się podoba 999 czy 1000 ? :-)

reklama
Na allegro też widziałam takie testy, i czułość jest dobra do 10 , ale już czwartek, to pewnie na poniedziałek/wtorek by doszły :-) Mam nadzieję że tylko 1 test mi wystarczy żeby wiedzieć :tak::tak::tak: masz racje - komuś w końcu musi się udać ! czemu akurat nie mnie ?
Ide zrobię sobie herbatkę i zajmę się pracą , zeby za dużo nie myśleć .

No i to jest prawidłowe myślenie :) Kup jeden test, bo więcej Ci nie potrzeba, a potem go schowaj na pamiątkę :-)
To jednak dobrze pamiętałam z tym testowaniem :)

Ja mam jeden test, który mam nadzieję, też okaże się tym jedynym :tak:.U mnie wygląda to tak, że dwa dni przed spodziewaną @ zaczynam prawie niewidocznie plamić i wtedy wiem, że już pozamiatane. Jak jestem w ciąży to nie plamię. Przynajmniej 3 razy tak było. Jak widzę, że plamię, to już testu nie wyciągam. Ciekawe jak to będzie w listopadzie.
A co z tą liczbą, bo mnie to zaciekawiło?

Rozmowa z Tobą normalnie jak miód na moje serce :-D:-D wiem ze inaczej to brzmi ale tak też jest dobrze :-p:-p
Zastanawiam się czy napisać o II ( no bo przecież inaczej być nie powinno ) w 999 poście czy w 1000 :-p:-p wiem, głupie :zawstydzona/y: już sprawdziłam apteka jest do 22 czynna także bez korków dojedziemy , może odważę się jutro zrobić a jak nie to pewnie w sobotę/niedziele już na bank zrobię :tak::tak::tak:

Trzymam kciuki &&&. Niestety dowiem się dopiero w poniedziałek, co wyszło na teście, bo jutro wyjeżdżam robić "górala" :-D i wracam w niedzielę wieczorem.
O dwóch kreseczkach napisz na stronie "chybił trafił", co to za różnica. Dobre wiadomości powinny pojawiać się spontanicznie, z wykopem i fajerwerkami :-D O matko ale emocje!!! Chyba mi się pogorszyło :-D

Witajcie,
melduję, że żyję, ale co to za życie :-p

Zjola, na moje oko to może armia Twego chłopa coś nie teges - u nas tak było...ale nawet jakby, masz mnie za przykład, że nawet z najsłabszą armią świata można wojnę wygrać :-D Więc głowa do góry i niech się dzieje wola nieba...ja nadal trzymam kciuki*

Madzia
, gratki pracy ;-)

Danuś, dziękować za rozmowę...zmieniam worda, bo dużo się zmieniwszy...zaraz siadam do napisania :tak:

Wiola, gratuluję! Będzie braciszek dla Kacpejka - super!

Dziewuszki, trzymam za wszystkie staraczki walczące kciuki, najbardziej, jak potrafię :)
Pozdrawiam i życzę cudnego weekendu :*

reklama
No WSZELKI DUCH !!! Ewelina jesteś nareszcie:)
Już sie zastanawiałam co z Tobą , po poście widzę że ok. To dobrze . A jak Twoje zdrówko?

Anastazja , miałaś siknąć?! I coOOOOOOOO?????

Miłego weekendu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry