reklama

Odskocznia;))))

reklama
Działamy :) Dzisiaj mnie w boku kłuje więc jest owu a wczoraj było małe trzęsienie ziemi :) Dzisiaj może uszy dorobimy :-D
Mam lekkiego stresa przed jutrzejszą wizytą. Na szczęście mój M powiedział, że nie ma ciśnienia i będzie co ma być. Nie wszyscy muszą mieć dzieci. Dobrze, ze ma takie podejście, bo wtedy ja jestem spokojniejsza. Poza tym na ogół jak człowiek sobie dopuszcza, to wtedy wychodzi :)

No dokładnie , Ja tak baaaaaaaardzo chcę nie myśleć i odpuścić , ale mówić łatwiej niż robić :-D Mnie też kłuło i nie wyszło :-( a może to nie to. Ja ostatnio czarne myśli mam , że to torbiel , ze hormony albo jeszcze coś wymyślam - głupia :sorry2:

Oj ja tą torbiel, to miałabym już od 24 lat! Mnie zawsze kłuje w boku jak mam owu. Raz w lewym raz w prawym. na ogół kilka godzin i przechodzi, ale czasem zdarza się kilka dni. Na usg zawsze w tym czasie widać było, że jajnik kiełkuje :-D No ale nie zawsze zachodzę w ciążę, bo wojsko mamy leniwe. Zobaczymy jakie jutro będą wyniki tej armii. Ja te dni rozpoznaję też po tym, że mam taką ochotę na przytulanki, że hej! A w inne nic mnie rusza :-D No nie zawsze oczywiście ;-)

zjola -a może jakiego smska napiszesz jeszcze w czwartek :-p no mi ostatnio tak bolał że 2 no-spy dopiero pomogły , teraz reż kłuję ale czy to na pewno OWU ? w 5dc?:szok: ale postanowiłąm w tym miesiącu nic nie licze na nic nie patrzę i niech się dzieje co chce:tak:
czarna - a Ty chyba też dołączasz w tym miesiącu co ?
lilijanna - a jak u Ciebie ?;-)

Anastazja - daj numer na pw, to napiszę :) Co do kłucia, to raz zaszłam, jak nic mnie nie kłuło i byłam przekonana, ze nie mam owulki i żeby było śmieszniej, to testy owulacyjne pokazywały to samo. Myślę, że się trzeba zdać na naturę i wierzyć, że się uda.

Oj muszę zmykać. Odezwę się rano, bo wizyta na 17-tą

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Zjola, czekam z niecierpliwością na wieści :*

Danuś, ni hu hu ! Nie da się bez kompa!!! :-D Ty wiesz o co kaman...;-)

Czarna, kiedy ten Twój chłop się w końcu zdecyduje, raz, a porządnie??? &&& za Ciebie*

Pozdrawiam wszystkie*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry