• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie kochane

Staruszki :-p
Na chwilkę wpadłam, złapać oddech...:baffled:
Danuś, wysłałam..wyszła mi książka - sorry :-D Focie doślę...

Czytałam kochana czytałam tą książkę i zabieram się powoli za odpisywanie wybacz ale trochę to potrwa nocka skutecznie mnie wybija z dnia ale najpóżniej w weekend odpisze na pewno :)
Bonusik moja droga cudny poprostu :-):-):-):-)
Buziam :*

Hejka ,
Zjola i anastazja - ja jestem lew ! i też chce raka albo lwa , bo już takie znaczki mam (Maja to raczek , a Blanka -lew) i sobie chwalę
w moim kalendarzu to już od 2 lat (od poronienia) są wyliczone daty porodu , my pewnie juz tak mamy.
Danula , współczuje nocek , jeszcze kilka pod rząd to napewno jest męczące, trzymaj się
Pozdro dla całej reszty :)

Ano męczące ja robie po tygodniu na każdą zmianę. Ale jeszcze tylko dwie i koniec najgorszej zmiany na szczęście :)

Danula - dobrze, ze jesteś :)
Dzięki za kciuki. Jesteśmy już tak blisko a wciąż tak daleko.
Co do zmęczenia, to ja nigdy nie miałam mega sił. Ja jestem krótkodystansowiec. Teraz na przykład spadam z krzesła, tak mi się chce spać. zawsze tak było odkąd pamiętam. To chyba jednak jeszcze nie zależy od wieku. Pogadamy jak będziemy miały na karku 80 ;-)

Będzie dobrze zobaczysz nie długo będziesz cieszyć się zdrową ciążą:)
To mamy podobnie ja też szybko się męczę i uwielbiam spać ale czasami mi po prostu szkoda dnia na spanie a potem się męcze choćby w pracy.
Kochana jak będziemy miały 80 lat to nie pogadamy bo nie będziemy w stanie trafić w klawiaturę :szok::-D:-D:-D:-D:-D
Buziaki :*

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Danula nie gadaj. Ja jestem z rodziny długowiecznej :) Mam ciocię, która objeżdża w wieku 84 lat wszystkie pojazdy swojego syna(nota bene 55-o letniego), łącznie z motocyklem :szok::szok::szok:. Mam nadzieję, że jak ja będę miała 80-tkę, to w klawiaturę trafię. No nie ma innej opcji :no:

Wiem, że jestem tutaj bardzo rzadko.
Podczytuję w miarę możliwości..
Natomiast wchodzę z ogromną prośbą..
Zgłosiłam Basie do konkursu Gerbera i chciałam Was poprosić o głosy na nas.
Można zagłosować raz na dobę - bardzo chciałybyśmy coś wygrać.
Pomożecie???

Brzuszki jak motylki

Witajcie

Danula nie gadaj. Ja jestem z rodziny długowiecznej :) Mam ciocię, która objeżdża w wieku 84 lat wszystkie pojazdy swojego syna(nota bene 55-o letniego), łącznie z motocyklem :szok::szok::szok:. Mam nadzieję, że jak ja będę miała 80-tkę, to w klawiaturę trafię. No nie ma innej opcji :no:

No to masz fajnie u mnie raczej krótko wieczna rodzinka ale mam nadzieje, że też będe tak szaleć w tym wieku co Twoja ciocia:)

Danuś, spoksik, teraz ja sobie poczekam, a co bym chciała tak na zawołanie ;-) ściskam*

Kochana już poszło na pocztę luknij sobie ;)

Miłego początku tygodnia życzę :)

Witam was kobietki :)
Danusiu myślałam że będzie łatwiej ale nadal mam nadzieję :)
Od czwarku jestem na L4, lekarz jest super i nie robi mi problemów.
Co do kaca to jeszcze pamiętam ten stan więc w ten weekend nie wypiłam nawet kropli alkoholu.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :)

reklama
Dałam sobie dzisiaj czas na nadrobienie cpp, bo zaległości mam wszędzie, a postanowiłam zacząć od tego co najwięcej, dziś laboraty tam pisałam, :-p jutro znowu nie dam rady wejść, więc reszta w czwartek. :zawstydzona/y:

Miłego dnia Wam życzę i bezdeszczowej pogody, u nas non stop siąpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry