Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Staruszki
Na chwilkę wpadłam, złapać oddech...
Danuś, wysłałam..wyszła mi książka - sorryFocie doślę...
Hejka ,
Zjola i anastazja - ja jestem lew ! i też chce raka albo lwa , bo już takie znaczki mam (Maja to raczek , a Blanka -lew) i sobie chwalę
w moim kalendarzu to już od 2 lat (od poronienia) są wyliczone daty porodu , my pewnie juz tak mamy.
Danula , współczuje nocek , jeszcze kilka pod rząd to napewno jest męczące, trzymaj się
Pozdro dla całej reszty![]()
Danula - dobrze, ze jesteś
Dzięki za kciuki. Jesteśmy już tak blisko a wciąż tak daleko.
Co do zmęczenia, to ja nigdy nie miałam mega sił. Ja jestem krótkodystansowiec. Teraz na przykład spadam z krzesła, tak mi się chce spać. zawsze tak było odkąd pamiętam. To chyba jednak jeszcze nie zależy od wieku. Pogadamy jak będziemy miały na karku 80 ;-)

Danula nie gadaj. Ja jestem z rodziny długowiecznejMam ciocię, która objeżdża w wieku 84 lat wszystkie pojazdy swojego syna(nota bene 55-o letniego), łącznie z motocyklem
. Mam nadzieję, że jak ja będę miała 80-tkę, to w klawiaturę trafię. No nie ma innej opcji
![]()
Danuś, spoksik, teraz ja sobie poczekam, a co bym chciała tak na zawołanie ;-) ściskam*