Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Jakieś 60 kmMagdaleno - ja zauważyłam ,że ty z Łodzi ,a ja z Kutnato całkiem niedaleko
Kutno mi się podoba, przejeżdżałam kilka razy. Niestety Łódź jest szara i brudna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakieś 60 kmMagdaleno - ja zauważyłam ,że ty z Łodzi ,a ja z Kutnato całkiem niedaleko
Kutno mi się podoba, przejeżdżałam kilka razy.
, kurna chciałabym tak nie ,,móc,, nic robić a lokatora w brzuszku mieć.Sory ze tak z grubej rury ale ...po gołej dupci dostaniesz...może byś chciała na drabince okna umyć co????zwalam to na humory baby!ciężarnej
, a ta zgaga?ja normalnie nie wiem co to jest

to z tej pazerności napewno bo tanie był
Starośc nie radość
Kobietko wszędzie jakiś pijaczek się znajdzie, ja w bloku mam sklep monopolowy więc też czasem jest nieciekawie, ale nie wyobrażam sobie by tego sklepu nie było bo w razie imprezki jest pod rękąja mieszkam blisko dworca trochę nieciekawa dzielnica , bo się kręcą pijaczki , kiedyś u nas obok mojego bloku zamordowali faceta za 20zł wieczorami raczej nie wychodzę bo się bojam , nie jest tak różowo jak się wydaje.

jeszcze zatęsknisz za leniuchowaniem ;-)
ale żeby nie było w sobotę imprezę robiłam - takiej jak dawno nie miałam - niedziela wyjeta z życia , w poniedziałek zaspałam do roboty 
zrobiłam pizze na cieniutkim cieście - wszsytkim mega smakowałą - zniknęła jeszcze przy pierwszej połowce wyborowej 

Nie chcialabym narzekać , ale dziewczyny mowie Wam to jest okropny ból, ze sie oddychac nie da....