reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja mieszkam blisko dworca trochę nieciekawa dzielnica , bo się kręcą pijaczki , kiedyś u nas obok mojego bloku zamordowali faceta za 20zł wieczorami raczej nie wychodzę bo się bojam , nie jest tak różowo jak się wydaje.

hej, ja na szybciocha bo sprzątam Anunnia kurka jasna!że co? że nie posprzątane masz?????no kurka , czytać tego nie moge!Ty leż, odpoczywaj a jak jest troche kurzu to jest cieplej:-D, kurna chciałabym tak nie ,,móc,, nic robić a lokatora w brzuszku mieć.Sory ze tak z grubej rury ale ...po gołej dupci dostaniesz...może byś chciała na drabince okna umyć co????zwalam to na humory baby!ciężarnej:-D, a ta zgaga?ja normalnie nie wiem co to jest:-p:-p:-p
Hej ,Zjola Madzia, Marta
Wiosna tuż tuż
:baffled::-D

Mówicie o biedronce?a ja wczoraj kupiłam tam pomarńcze i mnie obsypało , ale juz mi przeszło:-Dto z tej pazerności napewno bo tanie był

I tak! sypie sie , sypie , buuuuuuuuu:-pStarośc nie radość:-p

ja mieszkam blisko dworca trochę nieciekawa dzielnica , bo się kręcą pijaczki , kiedyś u nas obok mojego bloku zamordowali faceta za 20zł wieczorami raczej nie wychodzę bo się bojam , nie jest tak różowo jak się wydaje.
Kobietko wszędzie jakiś pijaczek się znajdzie, ja w bloku mam sklep monopolowy więc też czasem jest nieciekawie, ale nie wyobrażam sobie by tego sklepu nie było bo w razie imprezki jest pod ręką:tak:

Ziola teraz jeździmy tylko na letnich, niech chłopak ma coś z życia:-p:-D

Ostatnia edycja:
Anulka- ja te same pomarańcze jadłam co ty kurka wodna teraz się oglądam czy mi nic nie wyskakuje:-D:-D:-D
wiecie co rzucam fajki od razu nie na raty i mam nadzieję ,że się uda za tym podejściem ,a jak będę marudziła ,że bym sobie zapaliła to mnie opierniczajcie oki?
Magdaleno- no tak jest wszędzie niestety.

Heło,
aniunnia- leż - biegać i sprzątać później będziesz :tak: jeszcze zatęsknisz za leniuchowaniem ;-)
Ja wybieram się do Stonki - bo tak mówi nasz sąsiad na biedronkę , po lasagne - lenia mam strasznego ostatnio na gotowanie więc na gotowcach jadę :-D ale żeby nie było w sobotę imprezę robiłam - takiej jak dawno nie miałam - niedziela wyjeta z życia , w poniedziałek zaspałam do roboty :szok::-D zrobiłam pizze na cieniutkim cieście - wszsytkim mega smakowałą - zniknęła jeszcze przy pierwszej połowce wyborowej :-D:-D:-D
Ja tam na święta się nie szykuje - jedziemy do teściów :-p
Dostałam moje buciki - są mega fajne , tylko niestety jakość jak to na 14 zł - klej widać wszędzie, może uda się doczyścić.

Ja już wróciłam.. Nie mam toxo:-):-):-)Ale jestem happy... Byłąm oczywiście w biedronie.. JA tam kupuję pasztet drobiowy z Dudy... uwielbiamy z męzem... No i zakupilam arbuza.. Juz nic nie moge jesc.. Wziela mnie zgaga w Busku jak napiłam sie Nestea.. Anulka patrzylam na te pomarancze, ale przypomnialam sobie o Twojej wysypce i szybko zrezygnowałam :-DNie chcialabym narzekać , ale dziewczyny mowie Wam to jest okropny ból, ze sie oddychac nie da....

Aniunnia- no to super wiadomości nam przynosisz to pewnie wyluzowałaś troszkę????
dobrze ,że nie kupiłaś tych pomarańczy ja też zjadłam i puki co nie widzę nic nie wysypało mnie , widzę ,że sporo nas się zaopatruje w biedronce:-)ja mam twarożek chyba sobie zrobię, M jeszcze nie wrócił coś ostatnio dużo pracy ma,a ja dosiadłam do laptopa z kawusią:)

reklama
Cześc babki ,
ja dziś umyłam okna , ciepło było - w słońcu miałam 18 stopni .
Ja z biedrony lubie dżem jagodowy , ale nie pamiętam nazwy ....
Aniunia , współczuje zgagi , też miałam . I fajnie że toxo ok wyszło :) Wcale się nie przejmuj świętami , przecież to tylko 2 dni - jak ja to mówie : rosół i pomidorówka:-D
Kobietka , trzymam &&&&&&&&& żebyś nie paliła
Magda , 2 kiełbachy no ładnie:-p
Anulka , a tam się sypiesz... jak i ty to i ja .... buziaki
Zjola , no jak kitkę Ci już wyprostowało ????

Danulka , hop , hop ?
Ewelinka , jak zdrówko ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry