reklama

Odskocznia;))))

Halo!!!!! a ja nie chce takiej pogody!!! i dostałam @ , no niby narazie bez staranek ale jednak przytrafiło nam sie bzykanie w ,,te,, dni no i znowu nici . z jednej strony wiem ze to dobrze bo musze sie podleczyć ale jednak tak naprawde miałam nadzieje ze moz esie uda .
dziś mialam powtórzyć badania no ale @ przylazła i nie bardzo mam jak:wściekła/y:.

marzą mi sie ładne firanki....:angry:

reklama
Anulka- witaj w klubie ja też mam @ ,ale na nic nie liczyłam ,
a Wy się już oficjalnie staracie czy jak to jest u Was?
Piszesz ,że chcesz się podleczyć jeszcze.
Ja muszę się wziąć za moje zęby w końcu

kobietko staralismy sie, dalismy sobie teraz pare miesięcy(2-3) na luz, tzn. ja musze być pewna ze wszystko u mnie ok , no ale wiesz jak to jest , przyszło co do czego i sie zapomnieliśmy ale i tak DUPA!!!ja musze powtórzyć badania z moczu bo jak lekarka zobaczyła moje wyniki to sie za glowe złapała, musze w koncu usg piersi zrobic bo mnie tez boli, ale wiecie jak to jest myslalaam ze moze jak dalismmy na luz to akurat!a tu masz , jedna wielka DUPA.

wiecie ze ja kiedys to krew mialam jak smołe, kiedys okreslali procentowo to ja zawsze ponad norme mialam a teraz co?ANEMIA, bo bym wlasnie zapomniala o tym napisac , ja baba 63 kilo! Anemia!Wogóle to ja sie juz sypie cała...

Ostatnia edycja:
acha rozumiem , no to przebadaj się kochana ,a potem nadal dajcie na luz może w końcu to coś da, ciekawe ile ja będę się starała za rok zobaczymy
acha to Ty masz jeszcze do tego anemię, o kurczę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietko smacznego :-)
a ja sie wybieram do biedrony bo lofdówka pusta, a przy @ tak mi sie chce słodkiego ze szok, :szok:, o własnie taki:-)))), lubie z biedronki sezamki, jestem w stanie wtranżolic 3 paczki i to duze paczki!:-p, zauwazyłam ze przed @ moge wcale nie jesc , doslownie kawa mi wystarcza ale jak juz przyjdzie @ to młóce i nadrabiam .

Anunnia który to tydzień?cos koło 14 chyba co??

Co kupujecie do jedzonka na swięta???moj sam wędzi szyneczki, mięsko sie pekluje juz 2 tygodnie, no wiadomo jajeczka , a na reszte pomysłu nie mam.A też musze troszke oszczędnie no bo kasy brak.

WIOSNO GDZIE JESTEŚ????

Ostatnia edycja:
Anulka- dzięki :)ja też jak mam @ to by coś ciągle jadła też się chyba wybiorę do biedrony, a ja nic nie szykuję wyjeżdżamy na wieś do teściów i tak i do mojej babci także w tym roku robię tylko sałatkę jarzynową dla taty bo sobie zażyczył żebym mu zawiozła.

no ja tez lubię jarzynową sałatke, tak własnie myślałam ze to i dobre i tanie :-), ok ja znmykam do sklepu , Miłego dnia (choc ja wiem czy taki ponury dzien moze byc mily??) baj baj

reklama
A wy znowu o jedzeniu
fish-chase.gif

Anulka - podreperujesz się, nie bój żaby :tak:. Ja tam nie wierzę w to, ze się sypiesz :no:, co ty za brednie opowiadasz :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry