reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie ja właśnie wpadam w międzyczasie gotuję obiadek dziś sadzone kefirek i ziemniaczki jami :)
widzę temat o autkach ja kochałam jeździć ale odkąd jestem na lekach to nie mogę i jakoś tak odwykłam od jazdy teraz mam pietra jeśli już muszę gdzieś jechać gdy M coś wypije.

nie no ja nie :D ale być może jest to spowodowane że lepiej się czuje jak jadę sama :P i nikt mnie nie szkoli jak coś źle zrobię :-p

Uuuuuu, Karola o 11 juz bez sil???:no: co dzis gotujecie babki???

no jak jest tak goraco to dla mnie porazka...ja dzis mialam kartofelki z sadzonym jajeczkiem i kefirkiem:tak:

anulka16 jestes wielka:-) ta tuniczka łososiowa fajna...i jesio getry w dobrej cenie...kurcze moze beda mieli jakies sukienki,bo poluje na jakas...do Niemiec??? a coz cie tam gna???

a wy znowu o zbereznych rzeczach...:-D zjolka ojjj ja na taki spływ juz bym sie nie wybrała...boje sie wody panicznie...tzn takiej glebokiej stawu,jeziora,morza,rzeki...bo myc to sie myje:-D gatto kalafiora powiadasz????:-D????

Nie ma szans - piszcie tyle że tylko zerkam kto się odzywał :-p
Coś widziałam o koniach - a o których ? ;-):-p:-p:-D:-D
o jedzeniu też cos było - i o lidlu - Ja lecę dzisiaj po pesto za 2,99 jest rewelacyjne - a my z mężem lubimy , tam też teraz promocja na browar jest ale to jak lubi , ostatnio odkryliśmy piwo z sokiem jabłkowym , piwo i zwykły sok jabłkowy - Ja pół na pół albo i więcej soku :-)
Nic mi nie mówcie o przelotach a zwłaszcza o biletach lotniczych - naszukałam się jak głupia dzisiaj - ze 3 godziny , za każdym razem coś nie pasowalo - i co ? nie dość że zarobek 30 zł to jeszcze nie wzięli :angry::angry:
Powiem Wam - jest taka pogoda że o mało nie zemdlałam , głowa boli tak że aż sie wymiotować chce, wzięłam leki , piję wodę i dopiero ledwo ledwo dochodzę do siebie - a tu trzeba jeszcze pracować.
Ogłoszenie : posiadam 4 bilety do sprzedania na Rosja - Grecja - może ktoś będzie chciał to śmiało uderzać do mnie :tak:

Anastazja, konia sobie dopasuj do wlasnego widzimisie:laugh2:
Rosja-Grecja powiadasz, w ogole mi to nie po drodze:baffled:
ja uwielbiam piwo z oranzada- pol na pol, fachowo sie to Radler nazywa:-p

oooo właśnie to ta nazwa - tylko że w sklepie prawie 4 zł kosztuję , a tak to w żabce 4 warki za 7,77 , z lidla sok jabłkowy za 2,5 i do przodu :-p
Ja jestem w czasie płodnym więc tylko o jednym myślę :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry