reklama

Odskocznia;))))

halo!nic nie kupiłam , pojadę w starych i h.j!!!za to kupiłam se flaszeczke i popijam z mamusią :baffled:, tzn.ćwiarteczke więc za dużo to sie nie spijemy,

któraś może robi poncz??przepis poproszę

Anastazja wysłałam ci pw odnośnie biletów(jakbyś tak nie zauważyla:rolleyes2::rolleyes2:)

Hahaha, no to Anastazja zapuszczaj bata i wskakuj na konia
shocked.gif
laugh.gif
laugh.gif

Gatto Tyś jes okropno !:-p

Karola ja ostatnio kupiłam w lidlu bluzeczki po 14.99 i powiem ci że gatunkowo super są, czasami coś idzie fajnego nabyć a te spodnie z pasem też są fajne, ale pewnie na lato to sukieneczka najlepsza.A tunika bardzo fajna , i nie drogo .

Ostatnia edycja:
reklama
flaszeczka o tej godzinie ? :szok: no ładnie ładnie , a Ty kochana jak ze staraniami - bo Ja jakoś przegapiłam - Ty się starasza czy broń zawieszona ? :-)
Jakby co to tanio jest jeszcze w Pepco - ale nie wiem czy w każdym mieście jest , Ja kupiłam 2 bluzki po 9,9 każda, czarna i biała - bardzo ładne i jakość też nie najgorsza - a tam też bardzo dużo fajnych i niedrogich rzeczy dla dzieci :tak:

Anastazja każda pora jest dobra na wyluzowanie :-D
Ja będe kochana testować za 10 dni , my juz po rozmowie , gin umówiony i jak się okaże że nic z tego to wtedy zaczynamy badania i te sprawy....na ile kasa pozwoli.
ja to ostatnio kupiłam 2szt. spodni do spania i 2szt. bluzek do spania z tego allegro co mi dałas namiary i powiem Ci że gatunkowo są super!
ja nie pijam :P <szok>
shocked.gif
jak wypije piwo to mnie kości bolą
baffled5wh.gif
happy.gif

kości po piwku?a dlaczemu?

asia - to Ty abstynent jesteś, czy tylko na piwo taka reakcja? Ja tam lubię sobie piwko pociągnąć, albo winko , już nie wspomnę o czymś mocniejszym przy imprezie :-p
anulka - no a nie mówiłam, nie zawsze z rozmiarem można trafić , ale jakość dobra . No Ja właśnie byłam na wizycie w piątek, wczoraj poszłam do labo podpytać o koszt i załamałam się - nie wiem czy mnie stać na dziecko , to moze być najtrudniejsza decyzja - ale nie wiem czy teraz jest czas na dziecko :-(

rzadko się zdarzy żebym coś wypiła :P wódka odpada .... bleeeeeeee :szok: piwo to tylko redd's :P i po nim zawsze mnie kości bolą :D raczej preferuje jakieś wina :P

Anastazja ja widziałam na twoim wykresie że byłaś własnie...kurde no własnie kasa najgorsza...za wszystko tyle trzeba płacić, wiem że warto tylko skąd tyle wziąć?:no:masakra , ja jak się umawiałam na wizyte to położna mi zakomunikowała że juz jest 150 zł , rok temu płaciłam 120 , szukam kogoś tańszego ale ten juz mnie zna i był przy zabiegu...eh ..szkoda gadać

co do ubrań to zamówiłam rozmiar mniejszy:-D , podbudowałam sie bo wzięłam rozmiar 36-38 i jest ok

tego jeszcze nie znali żeby kości po piwku bolały:-D, łeb to rozumie ale kości?:-D

reklama
No Ja na wizytę poszłam na NFZ - bo nie wiedziałam czy dalej przyjmuje prywatnie , a inna sprawa - forsa, ale jak będzie ciąza to tylko prywatnie - ten mój gin jest rewelacyjny , ale jednak widać różnice w traktowaniu - jak chodziłam do niego prywatnie i z tego mnie zna to na mieście sie wita i pyta co słychać, pamięta jak mam na imię i że straciłam ciąży. Koleżanka chodziła na NFZ i niezadowolona - inna sprawa że z tego że przez 3 dni leżała w szpitalu i jej nie odwiedził :szok::szok::-D:-D nie wiem czy śmieć się czy płakać z takiego podejścia koleżanki :-)
Teraz muszę zrobić te podstawowe co po 3 poronieniach jest wskazanie - antykoagulant toczniowy i p/ciała antykardiolipinowe - 175 pln :sorry2: wymazy - 170 pln :sorry2:( ureapl+mycopl+chlam+zwykły wymaz) badania męża ( przełożone na następny miesiąc ) - 100 pln , no i w przyszłym cyklu komplet hormonów - min. 130 pln :sorry2: I Ja się pytam po co my z mężem płacimy 750 pln/mies na zdrowotne ? :angry::angry:
Ehh dobrze że zaraz na rower - to się odstresuje:-p
A powiem Wam że jak jeżdżę w sukience to mnie ne skrzyżowaniach zawsze wpuszczają - a jak w spodniach to już nie każdy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry