reklama

Odskocznia;))))

A powiem Wam że jak jeżdżę w sukience to mnie ne skrzyżowaniach zawsze wpuszczają - a jak w spodniach to już nie każdy :-D

SAMCE!suczki by Cie dawno przejechały , wiem co mówię ,bo ja dziś machałam jak jechali motocykliści a oni do mnie ale laska prowadziła to mine zrobiła:baffled:wiem ze to kobitka jechała bo sie jej przypatrzyłam , pindzia jedna:baffled:

No i skąd tyle kasy wziąć na badania nie? chcą żeby dzieci było więcej to niech refundują kobietom po poronieniu!!!!!Dziady !!!dziadowski kraj i tyle!

reklama
Ehhh no właśnie, szkoda słów.
A wracając do picia - to już pisałam ale asia jeszcze nie wie - wszystkie robimy zakupy w biedronce - i tam też jest najlepsze wino quitana - tylko półsłodkie, portugalskie - ale jest rewelacyjne - nawet mój mąż go lubi :tak:

anulka16 nio ja to poluje na jakas kiecke,bo w spodniach nawet 3/4 nie daje rady w takie pogody:crazy: kiedys reklamowali fajne sukieneczki w lidlu,ale przegapilam...a wlasnie takie na lato...10 czerwca szykuje nam sie wyjazd nad wode gdzies na grilla tak na kilka godzin,bo moj juz sie uparł i powiedzial,ze siedziec w domu nie ma zamiaru,a akurat wypadnie mu wolny wekeend wiec chce skorzystac...to sukienka byłaby jak znalazł mimo,ze i tak w cieniu zamierzam siedziec no,ale w portkach to zejde...

widze,ze temat alkocholowy:-)??? nio ja winka tez preferuje dobre...swego czasu w liceum mialysmy taka paczke 4 dziewczyny i zawsze w wekeendy spotykałysmy sie kupowałysmy jakies dobre winka i sie szło nad staw do lasu(bo ja do lo chodzilam do takiej fajnej,małej miejscowosci a tam same lasy) i pełna konsumpcja...fajne czasy:-) wodki nie lubie.ble...pifffko jak najbardziej tez z sokiem albo bez zalezy...asaiczek18 ty to jak moj maz.on wogole nie pije,a jak juz sie skusi na piwo i to tez na smakowe to zaraz go glowa boli,bo cierpi na migreny wiec abstynent totalny...

No i narobiłyście mi ochoty na winko mam sangrie w domku to sobie wypiję kielonka tak dla rozluźnienia ,a muszę się Wam pochwalić ,że mama wyjechała dziś i wolna chata będzie się działo hihi :-D

Klaniam sie nisko po same Piz....ko:-p

No no jakie tematy...alkohol, sex, konie :-Ddobre dobre
Ja tam lubie czasem cos ciapnac w milym gronie i bez wiekszej roznicy jesli chodzi o rodzaj:-pbyle sponiewieralo:-D:-D
Trzymajcie kciuki za mnie jutro, mam egz na prawko kat.B ofkors pewno i tak obleje:wściekła/y:

Elka musisz zdać ,nie ma mowy aby mogło być inaczej:tak:
ja na kolację robię pizze- kto się pisze????

napiłabym się teraz takiego kolorowego drinka ,aby przystojny barman zrobił go specjalnie dla mnie eh

Kobietko czyli mam się spodziewać trzesienia ziemi coś koło gdzin nocnych tak?:-D

Elka pomyśl tak- ja stara doopa będe bez prawka a takie siksy mają i sobie jeżdżą??zmotywuj się !ja trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Anulka pozyjemy zobaczymy oczywiscie dam znac co i jak:tak:aaa bo ja taki gamon jestem i sie bardzo denerwuje i sie trzese jak galareta i pewno sie zestresuje i doopa bedzie :zawstydzona/y:zebym tylko w cos nie przypierdzielila:sorry2:

Kobietko
owocnych wstrzasow zycze i niech az wiory leca:-D
Sandy a Wy cos dzialacie?? widze na suwaczku ze dzis jest TEN dzien;-)

reklama
Anulka- dokładnie tak:tak: ja nie idę na pizze ,ale na pewno pyszna:-p
Elka- oj będą leciały:-D trzymam kciuki za egzamin kiedy to było jak ja zdawałam i podeszłam za 8 razem na luzie powiedziałam sobie co ma być to będzie i zdałam , także pełen luz i prawko masz w kieszeni:tak:
Asaiczek- ja też chcę takie ciastko.
To idę po to winko moje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry