reklama

Odskocznia;))))

Też mam taką nadzieję z takim wsparciem postaci tylu życzliwych Aniołokowych mam musi się udać:tak:
a w piątek jadę na dzień mamy do przedszkola do chrześniaka bo siostra wyjechała za granicę chyba się pobeczę ze wzruszenia poczuję się trochę jak prawdziwa mamusia bo ogólnie to jestem mamusią Aniołka mojego ,na pewno będzie na mnie patrzył z góry ehh i mi się łezka zakręciła w oku

reklama
ja już staram się myśleć pozytywnie, a straciłam moją fasolkę 3 dni po tym jak się dowiedziałam że jest i to było mi najciężej znieść :crazy:

Ze mną to było tak ,że na pierwszej wizycie nie było nic widać ,a na następną nie zdążyłam bo się zaczęło.
Też myślę pozytywnie bo tylko tak można dojść do szczęścia nieraz się mówi ,że negatywne podejście daje negatywne efekty dlatego pierś do przodu i do dzieła ,zaraz czerwiec i zaczniecie staranka bo rozumiem ,że to będzie w czerwcu tak?

wizyta 15 czerwca i zobaczymy kiedy nam poleci starania- bo zapewne trzeba będzie uregulować cykle bo mam rózne:crazy:

Gatto - jak bym o sobie czytała. Ja też uwielbiam jeździć autkiem a broń Boże żebym siedziała z tyłu, bo od razu puszczam pawia :baffled:

Karola - w tej rzece woda po kolana :-D. Wiosłem po piachu machasz :-D Dałabyś radę :tak:

Anastazja - to ja tu produkuję przeżycia z połowy tygodnia a tobie się czytac nie chce? Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Babki ja już z 3000 wywaliłam na bobasa, którego ani widac, ani słychać. No nic nastepne wydatki przed nami :(

Elka - nie pitol. Zdasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Babki klawiatura mi się tnie, bo panowie wylali na nią jakiś soczek, więc wybaczcie, ze będę pisac po Japońsku, bo nie mam siły tego poprawiać :(

No i jak przyszłam to te sobie poszły :-(

reklama
Dzień dobry wszystkim :) ! :tak: od rana świeci słoneczko, zapowiada się piękny dzień ale mi jest już gorąco :P :-( razem z G wstaliśmy rano walczyć z szerszeniem który nam wleciał do pokoju :szok: :szok: skąd się wziął to nie wiem :crazy: no i denerwują mnie ptaki :tak: jakieś czyżyki czy coś się gania :P :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry