reklama

Odskocznia;))))

asaiczek ja mam problem z gołebiami codziennie z rana.. łażą po daszku od balkonu i to strasznie drażni.. Już nie wspomnę o obsranych autach itd...

Dziś kolejny piękny dzień a człowiek musi go przesiedzieć w zamknięciu..
Wstawać dziołszki :-):-):-)

Sandy a co Ty tak wcześnie wstajesz?? Spać nie możesz?? Ja też o tej godz byłam na nogach, ale tylko siusiu..

Ostatnia edycja:
reklama
Jak wam powiem to nie uwierzycie .....
mam dzisiaj takiego powera że już umyłam łazienkę, i kuchnię , jestem ubrana ,zwarta i gotowa żeby wskoczyć na rower i pędzić do pracy i jeszcze bym coś zrobiło :-):-)
Ale taki upał że odpuściłam odkurzanie i prasowanie żeby nie męczyć kota - bo mieszkanie się dodatkowo nagrzeje :-(
zjola - to jak dojadę do roboty to odszukam coś Ty tam naprodukowała :-p No kasa leci do kieszeni lekarzy i przychodni prywatnych a NFZ tylko się cieszy że nie chodzimy do nich , więcej premii będą mogli dostać :angry:
asia - mi lekarz powiedział że dla nich liczy się po 1 oczywiście żeby w środku wszystko doszło do siebie, a po 2 i niemało ważne - zdrowie psychiczne. Dobrze kojarzę że to był 4-5 tc ?
sandy - jesteś na l4 jeszcze ?

Anastazja ,nie jestem na L-4 ,nie pracuję na etat od urodzenia Ali ,tylko czasem z doskoku na umowę zlecenie np szczepienia ,pokaz kąpieli ,opieka nad noworodkiem

Witam się i ja:-)
ja sobie bym pojeździła konno :laugh2: ale nie mogę nikogo ubłagać żeby mnie gdzieś zabrali do stadniny czy coś :P
Witam nową koleżankę, mam nadzieje że zostaniesz z nami na stałe.
Też ostatnio miałam ochotę na jazdę konną ale to spory wydatek chyba, że zacznę czyścić stajnię to może raz w tygodniu pozwola mi wsiąśc na konia:-p

Gatto - z tych wrażeń, to o mdłościach zapomniałam :-D

Karola - no tak się jakoś porobiło, że dni mam zwariowane :)

Aaaaaaaaaaaaaa dziewczyny zapomniałam dodać, że w niedzielę byliśmy na spływie kajakowym Wartą. Polecam! 27 km wiosłowania ale ubaw po pachy. Mogłabym to powtórzyć już dzisiaj :tak::tak::tak:. Jedno tylko mnie dziwi. 5 godzin machania wiosłem a ja mam zakwasy w udach :eek::eek::eek:

Anulka - buziaki. Koń ci się marzy ty niecnoto ;-)
Ziola to nieźle sie zapierałaś, dobrze że dziury w kajaku nie zrobiłaś:-p:-D

Klaniam sie nisko po same Piz....ko:-p

No no jakie tematy...alkohol, sex, konie :-Ddobre dobre
Ja tam lubie czasem cos ciapnac w milym gronie i bez wiekszej roznicy jesli chodzi o rodzaj:-pbyle sponiewieralo:-D:-D
Trzymajcie kciuki za mnie jutro, mam egz na prawko kat.B ofkors pewno i tak obleje:wściekła/y:
I jak zdałaś?

jedna pizza się piecze z serem , szyneczką i papryczką a druga z pieczarkami , ja ciasto zrobiłam juz wczesniej , wykulałam,rozłożyłam na blaszki więc teraz to szybko idzie. Od czasu do czasu lubię zadbać o brzuszki moich chłopców a oni potem mnie na rękach noszą:baffled::baffled::szok:, żartowałam oczywiście, szynka juz sie nadawała tylko do pizzy a i pieczarki też :baffled:

Ciasteczka piwoszki?ja nie znaju

Oczywiście teraz mi sie przypomniało , po pół roku że Danula napisała że jest z Woli a ja tam na basen jeżdżę .I miałam Ci to napisać no ale dopiero teraz mi sie przypomniało.:baffled:

Magda a jak zumba?efekty jakie?
No ba, znam już większość układów, jak słyszę muzykę to tyłek sam się buja:-)
Bardziej z efektów jest P zadowolony, ciagle klepie mnie po tyłku i każe pokazywac jak nim trzącham :-p

Sandy post o 5 rano????? Ja mam problem aby wstać o 7:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry