reklama

Odskocznia;))))

Ziolu ja mialam diagnostyczną aby sprawdzić czy nie mam zrostów itd.
Ale najwazniejsze jest to, że jesteście w stanie zrobić wszystkie potrzebne badania.
Oczywiście kciuki zaciśniete &&&&&&&& i nie przesadzaj z tym czasem, młoda babka z Ciebie już nie wpomnę o wyglądzie nastolatki :tak::-)

reklama
Witajcie dziewuszki ja mam za sobą upojną noc szkoda tylko ,że nie starankową:tak:
Zjola- kciuki zaciśnięte
Elka - trzymam kciuki
Madziu witaj :)
Witam wszystkie dziewczynki serdecznie ja już obskoczyłam przychodnie ,aptekę, biedronkę, pomyłam podłogi i nastawiłam zupkę
.:-)

nudzę się jak nie wiem co... Spoko ..wszytsko rozumiem...ciąża i te sprawy.. Ale cokolwiek bym porobiła.. Dlatego piszcie jak najwięcej to mi czas popłynie... Jeszcze 3 godz. i do domu...

Witajcie dziewuszki ja mam za sobą upojną noc szkoda tylko ,że nie starankową:tak:
Zjola- kciuki zaciśnięte
Elka - trzymam kciuki
Madziu witaj :)
Witam wszystkie dziewczynki serdecznie ja już obskoczyłam przychodnie ,aptekę, biedronkę, pomyłam podłogi i nastawiłam zupkę
.:-)
Ja dzisiaj robie placki ziemniaczane, trochę mi się nie chce gotować tylko dla jednej osoby ale mam taką ochotę, że jednak się skuszę:-p

reklama
ja tylko czekam aż mi zacznie czasu brakować.. Lubie to... A tym bardziej jak mi ten czas będzie zajmować moje upragnione i wyczekane dziecko :-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry