reklama

Odskocznia;))))

za coś innego bym rzekła :P ale się nie wypowiem do końca :szok: haha, nie ma czasu ale też sobie coś ubzdurał :P no ale wybaczam mu bo się po pracy uczy :P i może nie mieć chęci

reklama
Jestem przerażona bo okazuje się, że nasze dane osobowe może uzyskać prawie każdy.
Otóż dzisiaj namierzył mnie Pan z PTK Centertel, chodzilo o sparwę słuzbową i bez problemu zdobył mój prywatny numer, który mam w plusie:szok::angry:

w rzeczy samej :P o to mi chodziło :D :laugh2::rofl2: ale dam mu spokój na razie :P bo się chłop przerazi :P i tak dziś rano wstaliśmy walczyć z szerszeniem to się już nie kładliśmy bo G zaraz do pracy musiał wstawać :P i sobie coś ubzdurał,że musi samochód wymienić :szok:

szerszeń był załatwiony raz dwa :tak: a co do samochodu wczoraj go myliśmy i rano stwierdził że musi kupić jakiś w kombi na przyszłość jak będzie dziecko :szok:

Dzieńdoberek :)

Gatto - na początek po 450 zł od łebka za kariotyp, 250 zł za badanie nasienia, 180 antykoagulant tocznia, nie pamiętam już ile za przeciwciała ANA, 1500 za histeroskopię diagnostyczną. Po drodze od 150 przez 100 do 70 zł za różne wizyty. No i tak się zbiera, koleżanko :(

Mówicie, że macie problem z gołębiami, ja to mam chyba z bocianami albo z nisko przelatującymi krowami, bo jak mi jeden narobił na samochód, to mi pół maski obsrał :crazy:

Elka - i jak? Pisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Madziu i Asiaczku i Sandy, co spać nie może :)

Dzieńdoberek :)

Gatto - na początek po 450 zł od łebka za kariotyp, 250 zł za badanie nasienia, 180 antykoagulant tocznia, nie pamiętam już ile za przeciwciała ANA, 1500 za histeroskopię diagnostyczną. Po drodze od 150 przez 100 do 70 zł za różne wizyty. No i tak się zbiera, koleżanko :(

Mówicie, że macie problem z gołębiami, ja to mam chyba z bocianami albo z nisko przelatującymi krowami, bo jak mi jeden narobił na samochód, to mi pół maski obsrał :crazy:

Elka - i jak? Pisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Madziu i Asiaczku i Sandy, co spać nie może :)
Ziolu ja pamietam, że za histerioskopię nie płaciłam, mój gin załatwił mi u kolegi na nfz bo podobno po poronieniach się należy. Przeciwciała ANA i inne genetyczne zrobił mi mój hematolog, dzieki temu zaoszczędziłam kolejne pieniążki. Niestety bez dobrego lekarza w naszym kraju trzeba słono płacić za leczenie.

reklama
Madzia - ja za histeroskopię zabiegową też nie płaciłam tylko za diagnostyczną. Co do reszty, to ja nie mam czasu czekać aż mnie zarejestrują za pół roku na NFZ, nie mam już czasu, więc muszę płacić. Na razie jednak dajemy radę. Trzymajcie kciuki za IUI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry