reklama

Odskocznia;))))

A ja dzisiaj nawet nie mam czasu na gotowanie. Młodzież zmywa, rano zrobiła mi moja chudzina zapiekanki :), żeby mamusia z głodu w pracy nie padła a po południu mam jazdy a potem jadę do mojej drugiej biduni do szpitala, bo ma dzisiaj kolonoskopię. Jak dotrę do domu, to będzie 20-ta albo lepiej.
Powiem tak: "zapier ...ol, że nie ma czasu taczki załadować" :-D
Znacie ten kawał? Jak nie to przytoczę:
Przyjechał kierownik na budowę i patrzy a tam robotnik lata w tą i z powrotem z pustą taczką. Podchodzi do niego i pyta. Co wy tak latacie z tą pustą taczką, do kitu taka robota, jak tak dalej pójdzie to was zwolnię! A na to robotnik: kiedy panie kierowniku jest taki zap ...ol, że nie ma czasu taczki załadować.

reklama
a ja tak się właśnie zastanawiam ... coś jakoś szybko mi poszło z tym pozbieraniem się :szok: chyba,że na razie emocje ustały albo jestem jakaś nienormalna :szok:

Zjola- dobry ten kawał muszę mojemu sprzedać hahaha :-D
to masz intensywny dzionek , a ja muszę jeszcze zdjąć pranie bo wisi od soboty jakoś tak zapominam o tym , w czwartek czeka mnie sprzątanie bo w piątej wyjeżdżam na dzień mamy do chrześniaka bo siostra jest za granicą i ja będę zastępowała mamusie , a w sobotę teść i szwagier przyjedzie robić nam garaż to porządek musi w domu być jakiś gulasz ugotuję , z kasą krucho dziś poszłam do biedrony i kupiłam tylko najpotrzebniejsze rzeczy płyn do naczyń , włoszczyznę, chlebek i to wszystko nawet sobie warzywków nie kupiłam ,a jeszcze w poniedziałek nas czeka naprawa auta i M cement kupił do garażu i piach normalnie ten miesiąc to jest koszmarny.

Asaiczek18 - każda z nas przeżywa inaczej swoją stratę. mi się np. szybko wydawało mi się że już jest ok i że doszłam do siebie, później okazało się, że po prostu jeszcze byłam w szoku po tym wszystkim co się stało i dopiero jak ten szok minął, to się znalazłam w czarnej d... mam nadzieję, że jednak u Ciebie jest inaczej
Kobietka - a jaką zupkę gotujesz?
Magdalena - placki pyszna sprawa, ale mój nie lubi a dla samej siebie mi się dzisiaj nie chce
Zjola - Ty piracie drogowy!!!

no właśnie :szok: nie chce mi się już płakać, bardziej nie mogę się doczekać wizyty u gina i nowych starań chyba że to taki dzień lepszy, a jak będzie później się zobaczy

reklama
Bett- gotuję zupkę kalafiorową z koperkiem , bez śmietanki za to z jogurtem naturalnym taką dietetyczną zupkę robię zrzuciłam 2 kg i chcę jeszcze zrzucić 6 .
Zjola- dzięki :*toż Ty pędziłaś co nie miara będziesz szaleć hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry