K
kobietka22
Gość
No to dziewczynki zapraszam do siebie na zupkę :-) pyszna mi wyszła z tym jogurtem.Dobra idę zdjąć pranie bo mnie drażni jak tak wisi .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
różne sałatki moja dieta to warzywa , warzywa i jeszcze raz warzywa no i pierś z kurczaka do tego ,albo tuńczyć, jakaś rybka , na śniadanko jajeczniczkę sobie serwuję żeby białka trochę dostarczyć organizmowi , potem jem jakiś owoc potem obiadek , potem sałatkę jakąś warzywną ,a na kolacje dosłownie kromkę razowca z warzywami.Na obiadki lubię gotować coś z warzywkami na patelnię, jakiś kurczak , rybka, jajeczko, kotlety sojowe, no i zupki najbardziej lubię kalafiorową właśnie, albo jarzynową , ogórkową , pomidorową rosołek to na niedzielę staram się robić i jak najmniej zjeść, najgorzej jest jak jadę do teściów bo tam jedzą tylko wędlinę ostatnio mieli pomidorki i ogórek to sobie na kolację zrobiłam dwie kanapki z ogórkiem i pomidorem i już teściowej nie pasowało mówi do mnie : zjedz wędlinki ja jej na to ,że ja nie jem na noc wędlinki ,a ona do mnie ,że wędlinkę trzeba jeść ja jej na to ,że nie bo się mi odkłada w nocy potem ,a ona mi na to ,że przecież całą noc nie jem to muszę się najeść i gadaj głupi z kołowatym mówię Wam dziewczyny ,że ja nawet kolacji tam spokojnie zjeść nie mogę bo się mi wtrynia co ja mam jeść aż mnie skręca ze złości , rano to samo wędlinki zjedz ehh.

kupilam sobie przy okazji kalafiora i juz sie pichci:-) transfer juz mam lichutki wiec pewnie niedługo zamilkne.ciekawe jak ja w pt nadrobie tyle stron...
kobietko to wczoraj mialysmy obie to samo na obiadek:-) oprocz oliwek ktorych ja osobiscie nie znosze
a warzywka,owoce tez lubie.zawsze z mezem mowimy,ze zalujemy,ze nie mamy swojego domu z ogrodem,bo chciala bym miec choc troszke upraw tak dla naszego uzytku...chciala bym wlasnie miec ogorki,marchew,buraczki,troszke ziemniakow,kure zeby miec jajka...tak dla nas na nasz uzytek to zawsze zdrowiej bo czlowiek sam wie co ma pod nosem niz jak kupne...moze sie kiedys doczekamy kto wie...